Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamelyik ? 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

otisz111
Én egy jós vagyok! Ó igen!

Emlékszik valaki arra, hogy ezt a témát már kibeszéltük?
Szerintem te itt nem igazán vagy képben. Ez a 2k, egy mozi, ezen a vonalon legalábbis. Az értelmesebbje ugyanis nem jár moziba, és tv-t se néz. Egy projector sokkal jobb befektetés, fala van mindenkinek, egy középkategóriás 5.1-es hangcucc meg max 20K, ami otthoni körülményekhez, egy átlag 10 négyzetméteres nappaliba vagy hálóba tökéletes hangzást tud nyújtani. És akkor nem kell beverni a fejeket, mert a tahó esetleg belelóg a képbe, vagy mert a hülye kurvája a film alatt se tudja abbahagyni a facebookozást a telefonjáról. Sõt azon se kell mérgelõdni, hogy kiherélik a filmet a fosszar szinkronnal, vagy hogy a Heltai Olgának nevezett kultúrribanc megint egy igazán igénytelen, és félrefordításokkal teli feliratot hegesztett a filmhez, amitõl fölfordul a gyomrod. Megint csak az van, hogy neked jó a szar is, és mi mért nem örülünk neki. Nem fogom tudni soha magamévá tenni ezt a hozzáállást.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Na ez az a video amit nem nézek meg. Mert reklám van elõtte. Ha volnál szíves és linkelnél egy reklám nélküli verziót.

nem az a baj, hogy háborogsz, hanem, hogy folyamatosan azt teszed:-)
egy idõ után baromi unalmas tud lenni. nahh:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Egy sör mellett a kricsmibe már meg tudtuk volna beszélni,de így csak elbeszélünk egymás mellett.Úgy tetszik Neked ez a játék,hogy tudod,lehetne sokkal jobb is..??!!??Megmutatták a BC2-ben,ott már tényleg csak apró hibák fordulnak elõ,ezért háborgok,hogy ez miért nem olyan.?!
Már a kezdetektõl.Volt honnan tapasztalatot szerezni,mik az alapvetõ hibák.

[IRAM] leader

én elfogadtam. olyannyira, hogy tudtam, hogy szar lesz és direkt szar hardware-t vettem... a legolcsóbbik alsókategóriát.. végre abbahagyhatnánk ezt a témakört?
mornin'

ITEM...kérem engedélyed a reggeli katonás cicis képhez, hogy elnyomja ezt a sok hülyeséget ami megy már itt a játék "xarságával" 😄

El kell fogadnotok hogy szarral játszotok, csak még nem esett le. Át van mosva az agyatok. :-(
kemotox
A tények elismerése (egyik legjobb játék a piacon) az még NEM magasztalás, fogd már fel. Pláne, hogy ti is így gondoljátok.. Különben nem játszanátok vele.. Ennyi.
Amúgy meg nem mindegy neked, hogy ki mit imád? Ha meg ennyire megviselt az a 10ezer forint (amit azóta bõven "eljátszottál" /úgy értem, hogy egy két órás mozi pl 2ezer forint kb, BFben meg szerintem kicsit több órád van benne/), akkor inkább összedobjuk neked...
Én 11ezerért vettem meg, és tudod mit? Simán megérte. Persze, bugos eléggé meg ilyesmi, de melyik játék nem az????? már 80órám benne van, és még egy cseppet sem unom. MEGÉRTE. Ez NEM magasztalás... Ha nem tetszene eladnám.. ennyi.
Az, hogy valaki nem sír itt minden nap, attól még nem egy agyhalott átvert DICE imádó...

Tényleg nem értem, hogy minek játszol vele, ha szerinted szar....

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

HC-n már feküdt volna..
Az a helyzet hogy a BF3-al kapcsolatban a "vakok között a félszemû is király" szindróma jut eszembe.
Nem volna itt olyan nagy baj ha legalább a kliens és szerver közötti komunikációt ne cseszték volna el.
Ma délelõtt direkt ráfeküdtem a fegyverek sebzésének figyelésére.
Az M60-ast választottam,jó pingû szerver,lag nuku,TDM.
Pötyögtetve illetve nagyon rövid sorozatokat lõttem közeli célpontokat hogy tudjam számolni a találatjelzéseket.
Arra a megállapításra jutottam hogy valami nagyon el lett rontva.
Nem egy olyan eset volt hogy az illetõ bevett magába 7-8 megerõsített találatot és vígan futott tovább,3-tól feküdnie kellet volna,hol itt az M60-as 34-es sebzése.Jön az ellenfél szembe rápötyögtetek 3-at mind talál van visszajelzés is,persze megöl mert direkt lassan lövök,végeredmény õ 78%-os életerejü.A 3 lövés nem vesz le csak 22-õt ez röhej.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na itt a baj,hogy még a hibái ellenére is magasztaljátok...nem,nem akarok a MOH-al,vagy a CoD legújabb részével játszani.Én olyan bf3-al szeretnék játszani,ami közel hibátlan,ugyanis az elõzõ két játékért egy fillért sem fizettem ki.Nem is fogok.Alapból csak is kizárólag a bf játékok vonzanak,tehát nem fog érdekelni a konkurens játék.Egy sem.
Aki annyira magasztalja,egy kérdés:miért nem tudtak ebbõl is legalább olyan játékot peccselgetni,mint a BC2-bõl??Az mára már elfogadható,játszható szinten van.Megmondom.Mert a nagy hatalmú úr,már új bevétel felé kacsingat.(Mielõtt találgatnátok,a pénzrõl beszélek.)

[IRAM] leader

giornalista
aki szerint a BF3 rossz játék, továbbra is próbálja ki a MoH Warfightert, ami már most halott, nincsenek pezsgõ szerverek, az egész játék egy katasztrófa, multi, single egyaránt, Frostbite 2 motorral támogatva is.

hogy egy ilyen komplex játékban mindössze annyi és olyan apró hibák legyenek, mint a BF3-ban, szerintem ilyet még a világ nem látott.

úgyhogy nekem is jó helyre került az a közel 20e forint, amit elköltöttem rá (én is külön vettem alapjátékot, B2K-t és Premiumot).
zotya10002
<#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

A játék lehetõségeivel kapcsolatban igazad van. De szerintem a bugok, és a hibás desingeri döntések olyan szinten irritálóak, hogy sok esetben emiatt nagy mértékben csorbul a játékélmény. Nekem csak 12Kba volt a játék premiumostul, mindenestül, de sokkalom érte. Annak fényében, meg hogy a support szarik az emberek fejére, és patch-eslé szinte nincs soha, vagy nem sokat ér, kb kérném vissza a pénzem, ha volna rá lehetõség.

otisz111
Ez most falra hányt borsó. De egyébként egyetértek.

Ne indíts flémet, mert megint elszabadul a pokol. 😊
Szerintem a BF3 magasan jobb ár/érték aránnyíal rendelkekiz, mint a piacon lévõ riválisai. Anno megjelenéskor a MW3 drágább volt, mint a Bf3, pedig utóbb sokkal több lehetõsget kínál. Jó a COD-nak jobb a singleje, de mutass egy a BF3-éhoz mérhetõ multit!
A közelharctól, a városi harcokon át, egészen páncélosokkal és légijármûvekkel történõ hadviselésig mindent megtalálsz. Nagyon jó grafikával (2011-hez mérten) és óriási pályákkal, ahol szinte mindent a földel egyenlõvé tehetsz. Persze olykor bugos tud lenni, de a játékélmény kárpótol érte.
Én pl. megvettem az alapjátékot, mellé a BtK-dal, majd késõbb még a Premiumot is, így összesen vagy 19.000-bõl állt meg a játék.
Ha azt kérdezné valaki, hogy megérte?
Nos, teljes mértékben.

YouTube: 23Drazse

Mintha ezt már 17.-én beraktad volna?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MÉSZÁRLÁS! Like és iratkozzatok fel 😊
Mi a normális Neked?

The Matrix has you...

otisz111
Igen, codos szokás.
kemotox
Jah, oké, nekem a Jethro Tull ugrott be elsõnek 😄

JethroHUN
NCIS... anno nem volt más ötletem. <#hamm>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kemotox
Honnan van a neved? Csak kíváncsiságból.

SötétBarom
?

Van dögivel normális.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JethroHUN
Ma vettem meg a játékot, olcsóért... de, h ennyire ne legyen normális szerver. Mert nagyon nem találok. Csak egy rakás 10000 tiketes szar van. UK, német, hun, francia, osztrák, régiókat állítottam be, 32-48 slot és ennyi. + pb, ranked, map rotation.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Minek vettem volna azt? Az még annyira se elégíti ki az igényeimet mint ez.

antgecc
Az szép: adott szûrõkkel (full serverek is pipálva) találok egy servert, rájoinolok, queue-ba rak. Közbe frissítem a keresõt és sajnálja, nincs ilyen server. Hát az szép, pedig pont sorban állok egyre. Jó ez a rendszer.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Bármikor eladhattad volna, s az árából már vígan játszhatnád a Hello Kitty kalandjait! <#pias>

BF3: Atomiccore

Jah 8K ból megvettem premiumostól, mindenestõl, a béta alapján, ami jobb volt mint a kész játék. De legalább annyi agyam van, hogy ne örüljek neki, mert átbasztak.

Dobtam,persze hogy dobtam...de az a meglepetés,hogy nincs lõszerem és még lõnöm kellene,az aztán remek érzés...<#vigyor>

[IRAM] leader

miért nem dobtál magadnak muníciót!?😊 <#kuss>

Az semmi...Istenem,hányszor jártam már úgy,hogy supportosként kifogyott a fegyverem...<#email><#hehe>

[IRAM] leader

Jó is lenne...nem még nem vagyok az,csak már megkopott a reklex...meg amúgy se nagyon érdekel,mennyit lövök le,inkább a hogyan érdekel..<#hehe>

[IRAM] leader

Ezt HC-n Én is így tapasztalom, sokkal óvatosabban tárazok 😊

The Matrix has you...

COD-ba simán megcsinálnám 😊 itt? szerintem az elsõ megölne 😄

The Matrix has you...

Velem sokszor elõfordul ez, hogy nem nézem vagy inkább nem látom, hogy hova spawnolok..és hát igen, ilyenkor bele az áldás közepébe 😊

The Matrix has you...

kemotox
Te is megvetted 😄DDD

Nem csak ott vannak barom adatok, de hát ez a dice, nagy reklámmal még ezt a szart is el tudták adni a sok retard codfanboynak, és még vigyorognak is teli pofával.

Nem is hagynám hogy csípõbõl lehessen tüzelni egy ilyen sniperrel, lényegében egyikkel se lehetne pontosan, az lenne jó.
Nem lenne a sok noscope rush kill.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Na innen rögtön látszik mennyire áll közel egy fegyver a valósághoz.
Semennyire.

Egy m98 lapua, muzzle velocityje ugyanannyi mint egy m16a3 5.56-os golyóé.
Hát persze.....

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Na jó, de nem te vagy az egyedüli, mindannyian a sûrûjében szeretünk lenni
😊

Nyugdíjas vagy, mi?
Ez igaz,csak én nem játszom ilyen jól...amúgy meg a többieknek már aranyszabály,hogy én rám nem spawnolnak,mert akkor tuti,hogy valahová a pálya "legforgalmasabb" részére kerülnek és azonnal kapják az "áldást"...néha egyedül is érzem magam miatta..<#vigyor>

[IRAM] leader

el kéne hoznod az ágyat a faltól... nem fengshui úgy most ahogy van😄
egyébként is ez csak olyan játékosokkal fordul elõ akik nem kempelnek be egy doboz mögé!😛

...és akkor a meleg seggem hozzáér a hideg falhoz,s felébredek.<#hehe>
Ez a veszély speciel engem nem fenyeget...ilyet én még noob-ok ellen sem tudnák.

[IRAM] leader

azok a legszebb pillanatai a játéknak.. lelõsz egyet, majd jön kettõ amibõl leszedsz egyet és pisztoly váltva lekapod a harmadikat.. erre befordul még egy aki pont veled szembe kerül... tolsz neki egy kést:-)
D4S - diamond 4 streak:-)

Battlefield will be unavailable for 2 hours per platform from 08:00 UTC to 14:00 UTC on Tuesday the 26th of February

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Az ölök és tárazok COD-os szokás.Ott persze én is használtam.
Az igazi BF-ekben nem volt ilyen(ugyanis ha táraztál elveszett a maradék lõszer és adva volt a tárak száma)legalábbis gyorsan leszokott róla minden újonc.
Egyet sajnálok amit nem vettek át a COD-ból az hogy nem lehet megfõzni a gránátot.