Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
szerintem meg en linkeltem a spanom akinek 160% 870MCS.

O Noshar TDM, buckshot a kontenerek kozott nyomul vele. Amugy meg ugy jon ki, hogy egy lovessel/amennyi soret betalal.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

dr Kotász
Shotgunt ugye eleve csak közelharci helyzethez érdemes választani. Józan játékos tehát Bandar Desert helyett Ziba Toweren veszi elõ, ahol összefüggõ falat alkotnak a playerek <#hehe>
én értem, de nekem senki ne mondja azt, hogy 86ezer shoti kill után sem lõtt egyel többet csak úgy ami nem talált:-)
a srácnak 17ezerrel több találata van mint lövése:-)

mindegy.. egyébként az én 870mCS-em is 98% bár nekem kb. 150 körüli killem van csak.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

én sem nyilatkozom m16 témában, mert 5nél többet nem lõttem vele, ezért gõzöm sincs hogyan mûködik.azért.
persze, de hány lövésbõl találsz el kettõt egyszerre??821 lövésembõl nem sok olyanra emlékszem,mikor egyszerre kettõt találtam volna el..mondjuk sose játszom metrón lehet azért...
kemotox
Nem kell hozzá érteni, ez tény: Egy golyó sok repeszt tartalmaz, ami el tud találni több embert is. Ennyi.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Hol az összefüggés?? Áruld már el....

a "shotizás" külön mûfaj, olyan mint a sniper fegyverek.aki nem sokat használja, az ne nagyon nyilatkozzon róla.
persze, ha csoportosan ácsorognak egymás mellett öten hatan...
...mondja ezt az, akinek 50 alatti killje van shotikkal...
dr Kotász
A 870MCS egyszerre 12 repeszt lõ. Egy lövéssel tehát nyugodtan eltalálhatsz 2 vagy több ellenséget.
modjuk még így is 50% közeli az acc-om a shotikkal, azért az nem rosz!😊
mondjuk egy sorozatlövõ fegyverhez képest kevesebbet lõsz shotival, és így kevesebb megy mellé.
kemotox
Mi na persze? Mit nem értesz ezen?
Eltalál egy lövéssel két csávót, aztán kettõt mellélõ. Ez ugye 3 lövés bõl 2 találat.. stb stb, valójában shotival a 102% nem is olyan sok.

én is ezen csodálkoztam múltkor, mikor valaki belinkelt egy 138%-os 870mcs statot...amikor kezdtem shotizni, akkor nagyon ügyeltem, hogy csak pontos lövéseket adjak le, így tudtam a kezdetben 80%-os spas statot csinálni(kb.200 killig, aztán elgurult a gyógyszer...)
vágópityu.. és egyben akkor azt is jelenti, hogy tulajdonképpen a srác amióta a kezébe vette a fegyvert konkrétan egyszer nem lõtt olyat, hogy nem talált el semmit... konkrétan egyetlen egyszer nem sült el csak úgy a fegyver a kezében funból, vagy lõtte ki az utsó golyót a semmibe, hogy az autoreload beinduljon... napersze😄

kemotox
Errõl már volt szó itt, asszem az a lényeg, hogy egy shoti lövés az ugye talán 8 vagy hány golyszit jelent.. (ugye a sörétek)
Ha mondjuk két ellenfél nagyon közel áll egymáshoz, pl egymásba buzulva kempelnek a sarkon (ami persze nagyon "ritka", fõleg metrón 😄) és odasózol, akkor valszeg mindkettõt eltalálod, ami már 1 lövés / 2 találatot jelent.. 200% os pontosság 😄

kemotox
Oké, ez nem jó, nem mûködik 😄

na ezt magyarázza el nekem valaki...
a srácnak 102%-os accuracyja van 870MCS shotival.. konkrétan többet talált, mint lõtt😄

kemotox
renderer.drawHud 0 (renderer.drawHud 1 a visszakapcsoláshoz) ez talán mindent eltüntet. Minimapot meg lõszert meg ilyeneket tutira, szerintem még a barát jelzést meg ilyesmiket is.

sznájperpalántáknak😊

otisz111
Nem értek ilyesmihez, egyedül az fps-t tudom megjeleníteni konzolparanccsal. 😄
kemotox
Szinte biztos, hogy a bal karját találták el, eldobta a fegyverét meg olyan kis csökevényesen lógott utána.. mármint a bal karja.

és milyen konzolparancsal tudod kiiktatni a barát/ellenség jelzést?
amúgy nem valószínû, hogy direkt találatot kapott, mert nem mozdult el a kamera, és mozogni is tudott, meg kiabálni.
elég balga.lõnek rá folyamatosan, ez meg sétálgat lefelé tovább, mintha mi sem történne.rég fedezékbe kellett volna húzódnia és akkor nem találják el.persze könnyû dumálni a karosszékbõl, de akkor is!
ne csodálkozz, hogy senki nem megy neki segíteni, folyamatosan tûz alatt van tartva.de legalább a fegyverét felvette.
kemotox
Hah, hogy szokott menni a sírás, amiért nem kap az ember reviveot meg medikitet... nesze nektek reality.. Számoljátok meg, hányszor kiabálta a csávó, hogy eltalálták😄

otisz111
Helyesbítve, igen konzol. Bocs.
konzolparancs
otisz111
Szerintem ilyen szerver nincs, hanem az ürge magának - gondolom configgal - kikapcsolta a dolgokat és úgy játszott.
SötétBarom
Ja..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Kösz skacok 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

HTS s3rg1nh00
nekem még egyszer sem volt vele bajom...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nathan66
komolyan ez az origin elég kínosan fostos! mióta megvettem a játékot , crysis 3/bf3 10-5 x tudtam multizni, mert nem hajlandó felcsatlakozni az origin.. steam, még mindig oda-vissza veri

Tegnap ment Sötétbaromnak, de akkor neked meg ma:

Boldog születésnapot!!

The Matrix has you...

elfogadom amit írsz, csak nem tudok elmenni a mellett, hogy az Aftermath-nál sisak és rendes katonai ruházat nélkül is annyi kell az emberbe mint bármelyik másik kiegészítõben lemodellezett katonába 😉

egyébként a napokban be-be járogattam normal szerverre.. egyszerûen képtelen voltam olyan eredményt produkálni, mint a HC-ken. annyira ráállt már a fegyverekre a kezem és a lövéshosszúság, hogy normálon simán elengedem az egeret, hogy az már úgyis meghalt.. aztán fekszek és látom még maradt 16%-a😄

Játszható az ArmA2 és a RO2 is, és elég sokan játszanak velük... 😊 Egyébként meg minden szoktatás kérdése... ha alapból így jönne ki a BF, akkor ehhez szoknának hozzá a játékosok, ez lenne az alap.

Már az is elég lenne a fejlesztõk részérõl, ha beállítható lenne, hogy a HC az tényleg HC legyen... normális sebzés, nincs pattogás, normális tár kezelés, plusz amit a videón látunk... Ha erre lenne lehetõség, akkor sok ArmA és RO rajongót el tudnának csábítani... Plusz ahogy látom, azért a BF játékosok körében is lenne arra igény, hogy ne csak reflexeket, hanem az agyukat is jobban kelljen használni... 😊

www.smart-bus.hu

No, már csak a pattogó játékosokat, meg ezt az agyatlan tárazósdit kéne megszüntetni, és máris értékelhetõ lenne a multi. ( részemre )

www.smart-bus.hu

antgecc
Azért nem mind1 hol talál el. Én ezt a dolgot úgy teszem magamévá, hogy arra gondolok, mindegyik katona golyóállóban szaladgál, ezért kell ennyi bele. Egyébként ezt a realitást sajnos nem lehet megoldani egy játékban. Illetve ha meg is oldanák, nem lenne játszható. Vagy ha játszható is lenne, nagyon kevés ember élvezné, tehát nem térülne meg a fejlesztés. Én mondjuk örülnék egy ilyennek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

fõleg,ha le lenne véve a hp 30-ra.az lenne a valóság!egy golyó, és véged...
ez melyik server???nagyon jó!!szivesen játtszanék itt, de nem találtam...
tegnap én is csinálhattam volna egy pro videot😊) nem volt sok idõm, így felmentem zibára játszani kicsit..szokásos 1000 ticket, no rules, HC...lõttem egy 44-9-et, benne egy 21-es kill streakkel... én is kikaptam a lámákat a szerveren.

Az ilyen profikat szokták le cheaterezni, holott, csak simán profik:

(Több ízben is látszik, h mennyire nem mindegy, milyen bamba ellenfeleket kap vki.)

BF3: Atomiccore

ez az igazi battlefield:-) itt nincs semmi zavaró tényezõ.. minimap, meg célkereszt.
mornin'

kemotox
Akkor beléd is 😄

Nem tudom kinek címeztétek a szülinapos üdvözleteket, de köszi, mert nekem is ma van!😊
Barom!Ez kurvajó!!!😊))
kemotox

Csatlakozom...

[IRAM] leader

Boldog Születésnapot 😊

valami idióta kép is kéne, de most nincs 😄

The Matrix has you...

elég brutál és már tényleg életszerû, hiszen semmi támpontod nincs, hogy hol van az ellenség pl. ez a "figyelni kell ki a barát és ki az ellenség" nekem abszolút szar lenne, éles szitukban többször lõttem már le a barátokat 😊 még jó, hogy medic szoktam lenni HC-n és gyorsan visszahoztam õket 😊

The Matrix has you...