Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit láttam hogy a srác ment az M249-l és feküdt mindenki.Chatba irták is hogy cheater stb. de szerintem nem volt admin.Aimbot vagy hasonló lehetett,nem tudom de nem is akarok megtudni.Szakadjon le a mája meg legyen más baja is😄

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Hogyan lehet így csalni, mert konkrét megoldást még nem láttam. (tényleg kíváncsi lennék a megvalósításra, nem játszom pc-n) A speciális egérnél makró csalásnak számít?
Lol most meg itt boldogitja a jó népet😄http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/af7314e0-bc7c-41f2-857e-77aee4da6eee/W-City-Rush-Madness-GGC-PB-Stream/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/56369697/1/187735580/És ezt mind M249-l,hogy rohadjon meg😄

Tíz éves fiam is játszik a bf-l de még egyszer se jutott volna az eszébe a csalás.Lehet azért mert jól játszik😄.Viccet félretéve elég szomorú hogy ilyet csinálnak.Mire jó ez?Hiába küldi az ember a reportot basznak rá magasról😞

Igen,mert még nem alakult ki bennük a tudat,hogy magát a játék élményét öli meg vele...vagy nincs aki rávezesse a helyes útra.
De ha jobban megnézed,szinte "kiköveteli" maga a társadalom tõlük,mert a csalásra "sok jó példát" látnak.Ha máshol nem,kicsit pénzesebb társaiknál.
Ez az alapvetõ probléma.De ez már komolyabb kérdéseket is felvet,amit nem itt fogunk kitárgyalni,azt hiszem.

[IRAM] leader

ozimak
Elég szomorú...
Smithwarden
Ez annyira nem is meglepo. A mostani 8-16 eves fiatalokra altalaban ez jellemzo.
Elkezdenek beszelni egy uj (multis) jatekrol es szinte azonnal azt kerdezik egymastol, hogy honnan tolthetik le a cheatet hozza. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz az megközelíthetõ gyalogosként.. jó lesz az..érzem:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

ozimak
2 órát játszott? Most komolyan azért vette meg a játékot, hogy kapásból cheat-el menjen föl? Nem játszott egy percet se tisztán a játékkal... biztos sok a pénze...
dr Kotász
Végülis igazad van. Engineerként az aknákat is lehet oda pakolni...
vazz ez mekkora😊
még IRC csatink is volt.. 2003 rulez😄

ahogy Hank Moody mondaná: motha' fucckeeer!😊
exklántársvaze😊
látom csúnyán belekeveredtél az ejtõernyõzés világába.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/scottya1/stats/766721456/ itt egy buzi nyomorék csiter,

antgecc
Mozart néven ismertetek 😊 Vagy ugye, oecophylla smaragdina 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

@antgecc: megvan a privátod, nem tudok rá válaszolni innen bentrõl. a megérzésed helyes, én vagyok az. ezek szerint mi már régrõl cimborák vagyunk😊

hnz
hat franciak, de attol meg a mai napig meglepodom. de nagyon tudnak loni a hitregen felul szoval respect to all. jo arcok azok

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

komolytalanság vagy bohócság lássuk lelki szemeink elõtt, hogy javelin-nel hogy fogjuk leszoktatni a motorosokat errõl :-)
...vagy az ugratót becélzó sznájperek pölö
.. hogy a lecénégyezett ugratóról ne is beszéljünk ugyebár😄

Sajnálom,én nem iszom,de akko majd holnap.Igen,felvettelek.<#worship><#eljen>

[IRAM] leader

dr Kotász
Egyetértek. De remélhetõleg csak a CTF-re lesz ez jellemzõ. Rush módban csak nem ugratva lopakodunk az M-COM-hoz... <#hehe>
antgecc
Sztem egyáltalán nem sivár egyik sem. Örülök, hogy lesz havas pálya, és örülök az összes többi szép nagy terepnek is. Egyedül, ami nem tetszik, az a motorozás. Direkt ugratók építése, 80 méteres ugratások és hasonlók egy ilyen játékban.... komolytalan, bohócság.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ma este biztos nem. péntek van, inni kell:-) nademajdkipihentenszombatondélutántólkésõéjjelig.
felvettél már battlelog?

"hallod? hát milyen hitregük van ezeknek bazdmeg.." na ez a mondat nekem is sokszor kong a fejemben 😄DD

The Matrix has you...

Á,most nincs kedvem...de majd este..csak kerülj a szemem elé,majd jól lelõlek,meg minden...<#hehe><#gun>

[IRAM] leader

meg is tenném ha lenn motorom, de 18 év motorozás után átültem autóba, mert úgy gondoltam, hogyha eddig megúsztam akkor tovább nem kéne kísérteni a kaszást:-)
egyébként meg ne szójjá be.. inkább elégedetlenkedj kicsit 😛

Ne sz@rj be,jön már a jó idõ,motorozhatsz kedvedre...

[IRAM] leader

néhány fényképbõl amit a video tartalmaz én egyáltalán nem látom a sivárságot!😉
szerintem geci jó lesz. én már várom. motorozni akarok!😊

Na igen, a BC2-ben a pályák mérete nyomta rá a bélyegét az egész játékra.
Most, itt viszont - remélem - a BF2 köszön majd vissza.
Persze tudom én, hogy a játékosok nagy része, a városi és infantry harcokat részesíti elõnyben (a BF2 szervereken is, a legtöbben Karkand ment) de nekem a Battlefield mindig is a gyalogos-jármûves játékról szólt, minél nagyobb mapokon.

giornalista
de ez hogy lehet amúgy? én úgy tudtam, hogy a Battlefield 3 minden idõk legrosszabb Battlefield játéka, valójában nem is Battlefield, és nincs is nála borzalmasabb FPS a piacon.
SötétBarom
Hú az islát hogy rühheltem mindig. Fosparittya egy map. Mondjuk a BF3-asokhoz képest az összes bc2 map borzalmas. Két vállalható van, az atacama, meg a port valdez, de ez a kettõ is határeset. (Késõbb megjelentek közül egész jók vannak, az Oasis/Harvest/Heavy..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hnz
Egy nagyon rovid osszeallitas a francia 6kNtoucH elleni meccsrol. Remelem tetszik. =]

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

"sivár, unalmas pályáknak néznek ki"?! Mii?

Elég volt már a városi harcokból! 😉
Nekem ilyenek jutottak eszembe: Zatar Wetlands, Operation Road Rage, Isla Inocentes.

ozimak
A nagy sivárság az Air superiority miatt is lehet... legalábbis a "nagy" biztos 😄
SötétBarom
CTF miatt nagy terület kell, hogy legyen értelme kergetõzni 😊))

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ozimak
Nekem is pont ez jutott eszembe 😊
hamarosan megláttjuk...
SpeedXHUN
Nekem olyan BF2 feelingem van benne,lapos belátható pályák,nagy terep,nincsenek hegyek.
Havas meg tiszta BC2😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ügyesen összerakták a trailert, jók ezek a mátrixos kimerevített forgókamerás cuccok!kiváncsi leszek a dcl milyen lesz.ez a motoros ugribugri nekem nem nagyon jön be.
Smithwarden
Hat igen, hangulat az VAN.

Mi lenne, ha az alap bugokat es hibakat is kijavitanak vegre egyszer. <#rolleyes>
De az mar csak a BF4-ben varhato. Vagy akkor sem. 😞 😊
(Bala - En ennek pont az ellenkezojet erzem mint te.) 😄D

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nem akarok negatív lenni, de félek, hogy ez lesz a "leggyengébb láncszem" a dcl-ek között...elég sivár, unalmas pályáknak néznek ki az új map-ek.de ne legyen igazam...
Aki nem premiumos, vagy még nem látta:
tapasztalatom szerint a flechette nagyon jó közép távra(pl.canals tdm)
gyorsabb, mint a buckshot és átviszi a konténereket😊
a frag viszont nem rossz, bár inkább autoshotgunnal jó használni.
dr Kotász
Igen lehet, csak nem érdemes. A szórás miatt csak 1-2 sörét talál be, az meg sokkal kisebb sebzés, mintha slug lõszert használnál.
flechette és frag lõszerrel is lehet elég jó távokat lõni.
dr Kotász
Igen, teljesen biztos. Ilyen távolságra buckshottal és flechette-tel tuti nem lõsz. Legfeljebb sluggal. Aminek meg semmi köze nincs a 100% feletti accuracy-hez.
dr Kotász
Egyértelmû, a pellet szót pongyolán fordítottam. Kérlek, bocsáss meg.

"..Shotgunt ugye eleve csak közelharci helyzethez érdemes választani.."
Biztos????
"A 870MCS egyszerre 12 repeszt lõ"

Na "repeszt" azt biztosan nem lõ. 😊
Õzsörétet (buckshot), tûlövedéket (flechette) vagy brennekét (slug) viszont tud.

Az a 7000 plusz találat a 335000 lövéshez képest nem is olyan sok kb 2%.
De ha pl. találatok közül minden 10. esetben van csak kettõs találat, akkor már kb. 10000 szer lõhet úgy, hogy nem talált el senkit.
És még persze kisebb pályákon sokkal többször is lehet többes találat.
Itt szerintem nagyon sok embernek van 100% fölött shotival az accja.