Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nem kifejezés.Õ a tipikusan publichuszár akinek scriptelve van a "ban please" "f*ck" "n00bcheater".ilyet leközölni,ne is haragudjanak.
És igen,nekem kellene az az egérpad,pedig 300ft-nál drágábbat nem szoktam venni mert minek.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Meg rajoskodás egérpaddal
A cikkek gyomorforgató gusztustalanságokkal vannak teli, és nem is érdemes elolvasni mert hírértéke sincs.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Utóbbi hamarabb összejött, de jó 5 percig semmi értelmeset nem tudtam csinálni.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na mind1, 1 hírnek ez is megfelelt, hokizni lehet rá. 😊))
Valós idõjárás változás és nappal/éjszaka az eléggé kemény változás lesz a BF történetében. de ezt még egy nagy online magazin sem jegyezte még meg...
- valós idõjárás változás
- nappal /éjszaka
- 16 féle sugárhajtású vadászgép, 8 helikopter
Ezeket honnan szedte a bf.hu?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Amúgy ide is belinkelem ezt a videót... ha már a realizmusról meg kiegekrõl volt szó.
Parasite Eve 2, best game EVER!