Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Öreg hiba, ha partíció nélkül hagyod azt a 40GB-nál nagyobb HDD-t, amin a rendszer is van.
Win7-et tegyél fel, elvégre az a javított Vista.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na az egy partició a legnagyobb bûn, amit user elkövethet. :-)
Elvileg partition managerrel lehet particionálni minden gond nélkül, de én mentenék. Azt egyébként sem árt.

Jahh, mondjuk Grub.
A win7-es boot.ini-t megbuherálod, hogy csak az XP maradjon benne. Aztán telepítesz egy Grubot a pendrive-ra és szépen belövöd benne, hogy Win7 legyn az elsõdleges op.
Vagy, ha van hely a gépedben, akkor egy másik vinyóra telepítsd a win7-t úgy, hogy az XP-s vinyót a telepítés idejére lehúzod. Így az az oprendszer fog elindulni, amelyik vinyót a Biosban belövöd elsõdlegesnek.

koschwarz
aham, rákerestem. jó megoldás lehet. de úgy látom, nem tudom megúszni, hogy ne kelljen mindent lementeni a géprõl. meg ráadásul az xp-t is úgy telepítettem annak idején, hogy csak egy partíció van. arrrghhh...ilyenkor kicsit megértem a konzolosokat.<#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
bootmanager?

vistás driver az esetek nagy többségében jó win7-hez is.
Egyébként milyen lap az? A win7 a régi lapokat is szokta kezelni...

Én úgy csinálnám a helydben, hogy az XP mellé feltenném a win7-et egy külön particióra. A bootmanagert meg egy pendrivra. Így csak akkor menne a win7, ha a pen be van dugva. Pen nélkül rögtön XP töltene.

koschwarz
<#mf2>

Ja de lehet feldobok egy vistát(mivel az alaplapomhoz már win7-hez nincs driver)az xp mellé hogy kipróbáljam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Running
Kosi ezerszer el lett ugatva, XP-n NEM FOG MENNI. Nem támogat dx9-et. Csak Vista és Win7!!!!!!!!! Értííííííííííííííí mááááár?

lolSL
lolSL
úgy hallottam az interneten ingyenes a win7

koschwarz
ha elég lesz a gépem hozzá, xp-vel, akkor én is megveszem. ha csak vistán vagy win7-en indul, akkor nem fogok (megjelenéskor) bf3-azni. majd ha lesz valami értelmes oka, hogy kiba sok pénzért lecseréljem az eddig tökéletesen mûködõ xp-met, majd akkor. bilgéc meg bekaphattya egy homeless faszát.

TDC Geronimo
<#eljen><#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Úgyis az elsõ megrendelõk között leszünk, akármekkora fosputtony lesz. Én legalábbis biztosan, aztán meg majd itt fogok hisztizni, mint egy vén kúrva. <#idiota>

Tudod már szarok bele ebbe a bf3-ba meg az egészbe.Gondolom más is van így.Majd ha konkrétumokat mutatnak be(gondolok én arra hogy például egy csávó ül és pc-n mutatja a be a játékot)de nem ilyen fiszem-faszom dobozos gameplay-eket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
Running te már 8 kor iszol? <#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
TÉK: 4230 YEAH!

Running
Tök unalmasok vagytok. <#zavart1>

HTS s3rg1nh00
ne floodolj kecseg!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
Más miért nem ír ide semmit?

Running
De az is lehet, hogy nem félrevezetõ, csak korán van még. <#vigyor5>

Running
Nem kritika egyébként, csak félrevezetõ. 😊))

Running
...hogy lesz... elírtam. 😊

Running
Egyébként semmi konkrét nincs róla, csak annyi, hogy nem lesz valami support kérés, de nem BF2 féle fix parancsnoki poszt, de nem is BC2 féle.

Running
Szeretem az olyan cikkeket, hol a feltételezéseket konkrétumoknak írják le. Szerencsére egy forrást sem sikerült megnevezni, ahol bármi ilyesmit mondtak volna. Demize99 szólt legtöbbet hozzá ehhez a témához, amit a clanwar oldalon le is cikkeztünk.

Csirke4
csak PC-re vezetik be úgyis <#gonosz1>
lolSL
jah, kell az 'újítás' a reklámokba 😊

Prince23
Úgy is visszatér 😊

lolSL
blikk?

Will Battlefield 2's Commander mode return?

If it does, DICE says it'll be in a much more limited, accessible form.

Van benne valami<#hamm>

koschwarz
bohóckodás.
inkább 800x600-ban low beállításokkal, de 64-en.

Csak az a baj hogy nemtudom hogy ps3-ra vagy pc-re vegyem e majd meg.
Mert pct újítani kéne mert már a bc2 alatt is majd meghalt.
Ps3-on meg ez a 24 játékos finoman szólva hát......

koschwarz
nálam a 32-nél kezdõdik egy multis csata, de a bf2-ben is ha csak lehetett 64-esre mentem. egyszerûen az az igaz háborús érzés.

LoL. Ez nagyon nagy XD de van benne igazság...

koschwarz
EPIC!!!!<#taps><#taps><#taps>

MR ME
vietnám már egész normális ilyen szempontból...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ezért csodálkozol ennyire az eredményeden 😄
TDC Geronimo
Sose játszok tróger HC szerveren :p

HC-re mentél véletlenül, biztos 😛
TDC Geronimo
Ma lõttem le vietnamba 1 ppsh tárral 3 embert. Hogy lehetett ez? :o

koschwarz
maradjunk annyiban, hogy sokkal jobb a play4free technikai szempontból - már ami a játszhatóságot illeti - mint a bc2 és a bf2 valaha is volt, pedig még mindig csak béta. végre nyugodtan lehet az ellenfélre célozni, és egy tárral akár több ellenfelet is el lehet intézni (nem semmi, így 2011-ben...<#hehe>).

remélem ez lesz az irányadó a 3-ra is.

Csirke4
Gondolom a prone volt az.<#idiota>
TDC Geronimo
hájpsit 2.0

"Just saw holy WTF awesome new feature. #bf3 is going to melt faces." -.-

Hát nem mert ha mellélõsz nem adja be,különben is azért nem olyan könnyü eltalálni az ellenfelet de ha eltalálod akkor azt kis is jelzi nem úgy mint a bc2-be mikor kitáraztam az ellenség hátába és semmi szaladt tovább csak néztem mint jani a moziba.

lolSL
vagy csak norecoil játék

Maradjunk inkább annnyiban hogy sokkal jobb a netkód mert nem vesznek el a lövedékek a semmibe.

Csirke4
"átmenet a casual és a hc között"
"(nem kell fél tár egy emberbe, de nem elég 5 találat sem)."

Átmenet akkor lenne, ha elég lenne 2-3 lövés, HC akkor lenne ha elég lenne 1 lövés. Ez még mindig fos árkád. 😞