Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Az olyanoknak mit te kell, minimap, lõszerkijelzés, gyári WH kis piros háromszögekkel, szálkereszt, mert enélkül már nem tudja hol a képernyõ közepe. Ja és az ilyenek szoktak faszozni, meg nyomorék pöcsözni, mert hát az értelmes beszédhez már kevés az az 5 agysejt.
Gyujtsunk feature-kivansag listat!

1. Csatarepulo lezer vezerlesu raketaval. Unlockolhato lezer megjelolo a katonaknal.
.
.
.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

szabii98
,,Ezért úgy fogják megcsinálni, hogy még a féllábú hangya is eljusson egyik fedezéktõl a másikig, ami nem lehet messzebb, mint 110m."
Abban hol a kihívás?

I met God. She's black

Fater, ne gyepald a fiatalsagot!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyébként igazatok lesz sajnos. A magatok fajta nyomorék pöcsöknek fogják készíteni a játékokat, nehogy szerencsétlen csíra fedezék nélkül maradjon 10 méterre, mert akkor lelövik és befordul, hogy nem lett 2-es KD-je snájperrel.
Ezért úgy fogják megcsinálni, hogy még a féllábú hangya is eljusson egyik fedezéktõl a másikig, ami nem lehet messzebb, mint 110m.

Fpocok
Így van.
Dx9 only. Ezért nincs high textúra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

[UNQL]Echo
mintha olyat is olvastam volna, hogy Dx9 only es csak a full verzio hasznalja majd ki a Dx10/11et.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Egyreszt a Frosbite 1.5 es a Cryengine 3 kozott van par ev difi.Plusz az elobbi konzolon kezdte palyafutasat ergo egybol hatrannyal indul PC-n.Masreszt azert a rombolhatóság-terepdeformacio,a nagy (crysis multinal nagyobb) terep es a maagasabb playerszam nemigazan fps novelo tenyezok.Sztem egy Radeon 5850nek vagy egy Geforce 460-nak elegnek kellene majd lennie 1600ban medium beallitasoknal, 32 playernel mindenkepp.64nel lehet mar tovabbi kompromisszumokat kell kotni vagy hardverre aldozni lehetoseg szerint.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Talan most van remeny, hogy ez maskepp lesz. A BC2 szerintem a Box hardverere lett optimalizalva(tobb mag, gyenge video kartya). A BF3-nal ugy nez ki a PC a fo platform.

Fpocok
"Hát mit mondjak jól néz ki,nem sok alacsony felbontású textúrát láttam benne"

Tudtommal csak a low textúrák vannak a demóban.

Ja.Amugy tanulhatna a DICE a Crytek-tõl pc-re programozni kipróbáltam a Crysis multidemót.Hát mit mondjak jól néz ki,nem sok alacsony felbontású textúrát láttam benne.De ami a lényeg használja a videókártyát:BC2 low 1280x1024 Fps:20-45+hát elég fosul néz így ki videókártya hõfok 60-62 max,Crysis2 gamer(hogy ez most pontosan a legkisebb-e nem tudom) 1280x1024 Fps:30-70+hát szépen néz ki az biztos és nem 5 méterrel elõttem rajzolja ki a tereptárgyakat szaggatás nuku hõfok 80-85.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szabii98
Aztis leszarjuk ;D

I met God. She's black

Én nem gondolom, hanem tudom. :-)

Black Ghost
Szted ki nem szarja le, hogy te mit gondolsz? :-DD
Szted ki a faszt érdekel, te mit szeretnél? :-DD

[UNQL]Echo
A "megnyugtato" szot ironikusan ertettem <#papakacsint>

Black Ghost
Akkor máshogy mondom, ha két fedezék között 120m méter a távolság, akkor azt had fussam le az egyhuzamban, így jó?
A régebbi bf-ekben nem szaladgált nyilt mezõn senki csak ha muszály volt(kiugrott a jármübõl).Mindig fedezékben haladt mindenki kivéve a hülyék és a codcasualvéristván5évesek de õk gyorsan abbahagyták a játékot mert szanaszét szopatták õket mivel nem ismerték a csapatmunkát és csapatmunka nélkül hiába voltak a codban fasza gyerekek itt szarrá váltak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem mindenki milliomos vállalkozó.

lolSL
hát engem annyira nem nyugtat meg hogy ha eladnám a gépem, meg leklónoznám egyszer és azt is eladnám, akkor tudnék venni egy db vga-t amin ilyen jól megy 😄

[UNQL]Echo
Kuvanagy nyilt palyakon BF2-ben sem rohangalt a nep a semmi kozepen.Max ha kilottek alola a jarmuvet.A sprint is inkabb ket fedezek kozott realis nem altalanos kozlekedesi formakent.

Megnyugtato hogy GTX 580al igy megy.Remeljuk 64 player,nagy map es millio effekt meg jarmuvek eseten is tartja majd.

Black Ghost
Az ugrabugrálás, meg a futás nem ugyan az, elõzõ tényleg hülyeség, de ne kelljen 50-100m futás után, a nyílt mezõ kellõs közepén megállni pihenni, mikor a fedezék ott van tõlem 20m-re.

#4972: -elõször is közvetlen bevetéskor nem viszik magukkal a vaságyat, másodszor nem tudom milyen ez a végtelen sprint, mikor két támadási pont között sokszor 1-2km a távolság, BC2-be meg még annyi se.
TDC Geronimo
egy darab volt csak! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
BC2be se voltak pattogó ellenfelek. 2-3 ugrás után már nem ugrott a karakter.

lolSL
sli vagy quad sli? <#alien>

Már nem azért de nem hülyeség ez a szerinted kifulladosdi.Ez kontrolálta azt hogy ne pattogjanak a játékosok a pályán mint a nikkelbolha.Ha ilyen pattogó ellenfelek ellen akarnék játszani akkor nem bf-eznék hanem quake,crysis,illetve unreal tornament fele keresgetnék.Ez nem ide való mert taktikai fps,ámbár a bc2-bõl is codot készítettek és a bf3-tól se várok többet.

TDC Geronimo
A demo gtx580as kártyán futott. Akkor azon már tuti fog <#idiota>

[UNQL]Echo
Hogyne csak nem sprintelve, a kocogas mas tema.De a BC2-ben is a vegtelen sprint az irrealis nem a hosszutavu kocogas.

TDC Geronimo
Most kaptál gameplayt, mit türelmetlenkedsz? :d

16án jön a második része, addig nem lesz semmi.

Fpocok
Remélem hamarosan már tényleg... konkrét infókat kapunk. Részletek, gameplayek...
Már nagyon unom azt, hogy a sok okoska akarja megmondani nekünk, mit gondoljunk.

TDC Geronimo

Black Ghost
Megy a segg nyalás, de ha BF3 jó lesz talán még meg is köszönöm.
Black Ghost
Így még inkább, ezért mondom hogy hülyeség ez a kifulladósdi, még akkor is ha az elõzõ részekben volt ilyen.
Vegyétek úgy hogy a játék ezen a téren is fejlõdött,...realisztikusabb lett. 😊
World of tanks rulez . imádom <#nevetes1><#violent>

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Black Ghost
"Nehez terepen teljes menetfelszerelessel nehogymar lefussak a felmaratont"

-pedig lefutják. 😊
Alien69
De az eddigi BF részekben hol volt össz 50 kilométer? Max a pálya körkerülete repcsivel. <#nezze> Jo lenne, ha pl gyalog ki se lehetne jönni a kaszárnyából, csak párossával, és jármûvel. Igaz, a csapat játék akkor se válik a többségnek ínyére, mert sokkal jobb panaszkodni, hogy lelõttek 30x, és csak 3 killt tudtam csinálni, azt is nukeval. <#hehe>
Bár itt a többség teljesen megfeledkezik a BF2142 titán módról, ahol azért nem ártott egy kis csapat szellem. Igaz, sokszor elég volt, ha 3-4 emberke dolgozott össze, de azért az is több, mint a semmi, vagy a többi BF részben. Már szerintem... (az meg úgy se számít, de nem bay)<#alien2>

Fpocok
Na mivan fijjúk? Van már valami új hír?

Nem volt azzal semmi baj.

szabii98
10-20 km?
Asszem hétfõn volt a Discovery-n az új tengerészgyalogosoknak a kiképzését, nagyon keményen, naponta 50-60 kilométert lesétálnak az összes cuccal, 2km-t mentek minden cuccal+ember a háton/hordágy+ valami nagyon erõs füstgránát és dombon felfele kellett menniük. Nagyon kemény próbákat kell kibírniuk.

I met God. She's black

[UNQL]Echo
Azert az 50 meter es az 5km kozott van egy kis difi.Nehez terepen teljes menetfelszerelessel nehogymar lefussak a felmaratont.Amugy lehetne a karakter staminamennyisege kasztfuggo akarcsak a BF2-ben.Ezt sem kell ujra feltalalni, adott dolog.

Running
Aki korán kel...<#vigyor>

Sebaj, ugyis tul ostoba vagy a flameeleshez.(Kezdek a kedvedert egy ujat. <#idiota>)

uHs Gerzson
Lemaradtam a flamerõl 😮

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[UNQL]Echo
ezt ugatom 😊

Már ha azt futásnak lehet nevezni inkább sietõs gyaloglás volt.

koschwarz
tök jó lenne, és egyben a hülye ugrándozást is ésszerûen ki lehetne küszöbölni, ha az ugrálás staminát fogyasztana. meg a rohanás is. így tehát kellene stamina is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

[UNQL]Echo
Jo de a BF1942 meg nem volt olyan kifinomult mint a BF2.Messze nem figyeltek annyi reszletre.

42-ben addig futottál, meg ugráltál, ameddig akartál. Ha valamiért messzire kellett futni, akkor futás közben megnxomtama a t-t és futott magától. :-)

[UNQL]Echo
A hp kijelzes hianyaval megbaratkoztam, bar zavaro hogy serulten is siman lefutja sprintven az ember a maratont.Nemigazan a staminacsokkenes visszajelzese hianyzik hanem a letezese.A korlatlan sprint es ugralas buntetlenul.Az ugras kozbeni lovoldozesrol nem is beszelve.
Ertem en, hogy vannak uj trendek de ha mar BF hagyomanyokrol van szo ...