Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
http://www.youtube.com/watch?v=WFNWljIBgTA
mini Chernobyl...
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
mini Chernobyl...
(olvasgasd a cikket 😉 )
http://index.hu/belfold/2011/03/04/van_racio_a_kilencosztalyos_iskolaban/
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
A következõ megállapításokra jutottam: nem lesz commander, 4 féle class várható és szerintem egy feltupírozott BC2-õt várhatunk."
"Bocsánat, ha szúrja a szemed a helyesírásom gyengesége, majd javítod, ha van kedved hozzá."
majd te úgy is kijavítasz
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
cikket
linelt itt valaki
hát kb az jött le belõle hogy nem lesz kommander, 4 féle class lesz megint,
és
szerintem kb egy feltupírozott bc2-t kapunk
Ez a kamerás videó milyen platformon mehetett? Mert most kicsit konzolosnak tûnt az irányítás? Ti mit gondoltok?
ami jót meg láttam az utóbbi videóból
-lapos kúszás, szellõzõben 😮 (multiban biztos nem lesz ilyesmi😊
-lámpa használat
-szép garfika már ami látszik belõle
ami rosszat meg láttam
- kilép az épületbõl a csávó egybõl lõ,mint a hülye gyerek semmi
fedezékbe vonulás,vagy szétnézés hogy mi van oda kinn,és lõ
mindenki ellent akit lát, nem éredkelve hogy mennyire veszik
észre vagy õt vagy a többieket
- az LMG ami a kezében volt olyan pontosan lõtt mint a csuda és nem
rángatózott össze-vissza, nem tom milyen egy igazi LMG, de elég
fura hogy ilyen pontosnak látszik
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tévedés. A Port Valdezen például az elsõ két mcom után rushban, ha a védõk meg tudják fogni a támadó csapatot, a talajszint egy méterrel lesüllyed a kiindulási állapothoz képest. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Remélem hasonlóak lesznek a multi mapok is!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Vegyük például a red fraction Guerilla játékot,abban is van ronbolhatóság meg fizika.A rombolhatóság abban ajátékban elég lenyügözõ szinte mindent a földig lehet rombolni multiban is(BC2 keretekbõl lõsz ki falakat).Ha símán haladsz a játékban semmi gomnd szépen fut csak akkor esik lefelé az fps ha elkezdesz rombolni vagyis addig miért esne az fps amíg nem rombolsz.A BC2-ben alapon szar az fps-em rombolás nélkül is de ha rombolok nincs igazán fps esés.Most ezt nem értem milyen fizikát számol rombolás nélkül.<#fejvakaras>#fejvakaras>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?