Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#banplz><#szomoru1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

"én bízok a DICE-ban."

Mi semmibol sem tanulunk.<#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HeadHunter86
Hogy ne csak a flame menjen: BF3 GT interview
Többek között arról is beszél, hogy a BF2 freanchise-t vették alapul a BF3 készítésekor. Elmondja hogy a BF mindig is a nagy sandbox pályákról szólt. Szerintem jó lesz ez, én bízok a DICE-ban.

nemtom de azt halotam a szómszéd józsikától hogy a négyzettel de uncsitesom meg aztat mondja hogy a három szögel

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Oké, akkor Te voltál! 😉 😄

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

TDC Geronimo
Igen, mint ahogy tegnap be is linkeltem ide :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egy twitter bejegyzésben közölték, hogy lesz fire selector. Meg lehet nyugodni. 😊

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

TDC Geronimo
hát majd meglátjuk. Manapság vannak olyan mainstream elemek, amik minden játékban fellelhetõk és szerintem itt se lesz másképp. Ilyen pl az, hogy nincs hp kijelzés.

koschwarz
hogy kell zúmolni?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A fokozat. :-D

1. Valóvilág 4
2. Battlefield 3
3. .....
4. CRYSIS 2

[UNQL]Echo
Ha mar igy belelendulnek a nosztalgiazasba akkor johet a stamina is...

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Running
Remélem a wookie-k csak egy kib***tt bozótvágókést kapnak.

TDC Geronimo
Arra gondoltam én is. Mivel az BC szériába volt csak divat és nagyon mondják, hogy ez a BF2 folytatása, így van rá esély, mint ahogy visszajött a fire selector is.

[UNQL]Echo
Mar ugyertem jarmuveknel. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Tényleg, szólni kell Friccnek, hogy javítsa. :-)

nem találom a ciciket <#idiota>
TDC Geronimo
Valószínû nem lesz unlimited ammo se itt.

lolSL
20 kommenten át magyaráztad hogy csicska konzolos vagy, ezt már nem teheted jóvá 😄

repvez
ha betévedsz majd az ARMA játékba
a kezdõn elszédülsz majd akkora pálya a BF kis szobákhoz képest
ennyit erröl
lolSL
nem nyalunk mi semmit, hanem szétlõjük a segged ha betévedsz majd a játékba
a kezdõn elszédülsz majd akkor a pálya a codos kis szobákhoz képest

[UNQL]Echo
Aldassek az Ur 😊

Csak igy tovabb, talan vegre minden ertelmes dolog visszater.Marcsak az unlimited ammo temarol kene vmi info.

repvez
<#action>mindenki kinyalhatja <#kocsog><#kocsog>
ha nálatok ez a modi
repvez
nem értem mi volt nagyarcoskodás abban amit mondtam, senkit nem szidtam senkibe nem kötöttem bele csak leirtam a véleményemet azt hogy azt személyes sértésnek értétek meg hogy a kedvenc játékotok az én véleményem alapján fos attól még mér én vagyok a nagyarc?
nem értem.
Senki játékát nem rontottam hamár a szabad véleményalkotás bün akkor elnézést
Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lolSL
bf2 leugatása igenis személyes támadás mindenki ellen
térdelj le és kérj bocsánatot, youtubera tedd fel róla a videot
addig ne is írj ide!

repvez
Ha az már nálatok kiveri a biztositékot hogy valaki nem pontosan irja le a cimet akkor tényleg én vagyok a balfasz?
Ahelyett hogy rákérdeztetek volna hogy talán nem e a Bad campenyre gondoltam.
és megint nem én személyeskedem .Egyik hszemben sem szólitottam meg egyikötöket sem ilyen modon, azért adjuk már meg egymásnak a tiszteletet még ha nem is ismerjük egymást.
És sem pöcsözök le senkit sem , pedig még egy értelmes haszt nem irtál csak tényleg a flém tovább szitásáról szól az egész .
ugyhogy ignore
HTS s3rg1nh00
nem az a baj hogy bejöttél kérdezõsködni,hanem hogy akkora arccal tetted h.a 30/20 megás netemen alig fért át vazze.
azért meg hogy nincs taktika,ne azokat oltsd akik eddig is tudták mit kell csinálni és vélhetõen ezután is fogják.a public az már csak egy ilyen világ,én is tudom nagyon jól milyen érzés amikor a nagyon bonyolult css-ben a 2 lerakóra vagyunk 10-en és a felosztás az h.9en védik b-t én meg egyedül a-t,de ez van.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ácsi öccse.
Te sem érdeklõdve, kérdezõsködve jöttél, hanem fasságot állítottál és még vitatkoztál is róla...
Nem ugyan az.

repvez
csak tudnám miért kell személyeskedni és egyböl leharapni az ember fejét ha más a véleménye vagy kevesebbet tud a dologról?
Az meg nem bizonygattam hogy a single a lényeg, csak azt hogy nekem a single részek jobban bejönnek.Azt meg végképp nem mondtam, hogy a versenyszerüen üzött multihoz nem kell taktika(irtam is hogy kivéve a szervezetten klán szinten), de ha egy átlag játékos becsatlakozik egy serverre ott még 1% taktikát sem talál.
Érdekes modon csak az FPS topikokban figyelhetõ meg ez a fajta pökhendiség és ki a faszagyerek szindroma és nem a másik segitése kulturált beszélgetés, de talán épp ezért amit Running is leirt, hogy senki nem akart tanulni segiteni a másikon.
A repülögép szimulátoros topikokban nyoma sincs ezeknek a megnyilvánulásoknak ha bejön egy kezdö mindenki készségesen elmagyarázza neki hogy mit hol talál akár 20adjára is, nincs egyböl köcsögözés meg lámázás.

Érdekes modon Running tud értelmesen irni arrol a témárol amit leirtam.
<#vigyor5>

Beers
Pedig de szép is volt helivel belövöldözni a kisablakokon!
Ahoz azért kellett pár óra 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Black Ghost
Errõl a sprintelésrõl már múltkor is írtad hogy a karakter valószínû nem fog kimerülni, miért baj ez?
Egy tengerészgyalogosnak 10-20km folyamatos gyaloglást is ki kell bírnia teljes menetfelszerelésben, egy átlagember is lefut 5-6km-t egyhuzamban, akkor ezek után a kari nekem ne köpje ki a tüdejét 50m sprinttõl.
HTS s3rg1nh00
az a marhaság,hogy publichuszárként halvány lila fingod nincs arról,hogy versenyszerû játékban milyen taktika kell.elég röhejes továbbá ahogy bizonygatod,a single a lényeg egy eleve a multira kitalált játék topikjában,hadd tegyem hozzá,az egyszemélyes kampány ideje bizony leáldozott valamikor a Half-life 2.részének megjelenése után...senkit nem fog itt izgatni ha te 3x végig akarsz tolni egy 10 órás single-t,mikor itt többen pár ezer órát hagytak a battlefieldekben,a multis csatatéren igazi gondolkodó ellenfelekkel valahol az ország-világ másik részén,és netán személyesen is ismerik õket valamelyik találkozóról.
röviden-tömören ennyi.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
Nem kivitelezhetõ. Az emberek nagy részének se kedve se ideje megtanulni lõni, csapatban játszani. Minden azonnal kell és egyszerû legyen, e felé halad a világ. A cégek meg igyekszenek eladni a termékeiket, így laposodnak a játékok is. Az ilyen nagy kaliberû játékokon rengeteg ember dolgozik, rengeteg pénzt ölnek bele, nem tehetik meg, hogy bukjanak csak azért, mert pár régi arc a régi béefeket várja vissza.
Egy kis fejlesztésû játéknál még lehet ilyesmire alapozni, de a jelenlegi 'A' kategóriás játékokban muszáj a többség igényének és akaratának megfelelõ játékot fejleszteni.
És mivel a mai fiatalok nagy része jólétében, lusta, buta, nem kitartó és hozzászokott, hogy anyja kinyalja a picsáját, így ilyen termékeket lehet eladni neki.
Képzeljétek már el, milyen lenne egy mai átlag srácnak bemutatni egy DC-s heliirányítást. A BC2-ben is felszántották a talajt és fel is adták. Nem gyakorol itt már senki órákat, manapság nem sikk gyakorolni és tanulni. Két összefüggõ értelmes, helyesen leírt magyar mondatot nem tudnak leírni, annyira buták. Mit vártok? Konzolra kell nekik játékot írni, meg autoaim kell, hogy ha 3 méterre mellé lõ, akkor is aggya, meg instant jármûvek, nuke, stb...
Örülni kéne annak, hogy a DICE-ban még maradt annyi lelkesedés, hogy legalább 30%-ot igyekszik visszahozni a régi idõk játékaiból.

megjelent már? :o)

repvez
kifejtenéd bövebben mi a marhaság?

JagFater
Én senkinek nem mondtam, hogy ne játszon vele ha neked ez jön be áldásom rá, de ha megengeded had legyen már saját véleményem a témárol jó .köszi.
És ha kérhetném a normális megnyilvánulást én sem szóltam senkihez sem indulatosan vagy trágárul
"...mert akkor ne hivatkozzanak ugy rá hogy taktikai fps és hasonlok..."

Ha az Iphone-oddal szoget versz be, attol az meg okostelefon(vagy mi a franc a megnevezesuk manapsag).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Olyan átlátszó ez a flémkeltés. <#hehe>

Lehet, de nem akarunk, meg marhasagokat is beszelsz.

repvez
Na ugye hogy lehet értelmesen is társalogni.
Igen játszottam mind a 2 részével és SP és MP is és mindenki elhiheti, hogy azért nincs olyan kevés játéktapasztalatom a 286os gépektöl kezdve játszom ha valaki emlékszik még rájuk.
Csak azt mondom, hogy számomra már több örömet okoz egy jo single mint az agyatlan lövöldözés ami ahogy irtad is minden játékra jellemzõ.ÉS ez bosszant engem, mert akkor ne hivatkozzanak ugy rá hogy taktikai fps és hasonlok, mert abban nincs taktika hogy mindenre lövök.
Az ARMA-ban is ez megy nagy átlagba sajnos(kivéve persze a szervezet szerü klán csapatokat)
Ha lehetne én azt várnám el egy jo multitol hogy rá legyen kényszeritve a játékos a csapatban valo taktikus játékhoz, megfontoltan betartava a kapott utasitásokat, persze ez csak utopia,de hátha..
"a BF2 fos volt akkor hadd legyen az, mert mi jo lett volna benne amikor ment az agyatlan rohangálás és mindenre lövök ami mozog és ha meghaltam ujra indul a verkli."
:-DDDDD

Hát mi lenne a lényeg, ha nem ez? :-DD
Úristen ember, inkább kussolj.
Fogadjunk, hogy sniper vagy minden játékban, amiben csak lehet.

Running
Tudom én, ezért nem is szólok érte, de jó lenne ha picivel több "értelmes" hsz is lenne. Most pl van mirõl beszélni, még sincs beszélgetés, csak pár pattanásos beröffent valami trágyát, arra meg reflektál pár õsbéefes köcsög.
A videóban látottak alapján páran arra gyanakodnak, hogy 5 fõs squadokra számíthatunk. A sprintelés is kérdéses, h kimerül e a kari vagy sem. HP bar ugye nincs a singlibe, szerintem multiba se lesz. Ha fél tárral újratárazol akkor hogyan számolja a golyókat? Még nem számoltam meg.
Ezekkel kapcsolatban valami elképzelés?

koschwarz
lehet én vagyok értetlen, vagy valószínûleg inkább te kevered össze a dolgokat, feltehetõen az általad is írt kevés játéktapasztalat miatt: ha te a bf2 nem létezõ single-jét hasonlítod össze a bc2 single-jével, akkor igazad van. a bf2 single-je tényleg fos. ugyanis nincs neki. ami van, az csak a pályák megismerése miatt, néhány bottal (gépi ellenféllel) színezve. mintha egy kiherélt multis pálya lenne.

ha meg a fentiek egyértelmûek számodra, és te a bf2 multijával játszottál és az nem tetszett ennyire, akkor meg ez van. mellesleg a multiplay lényegem, hogy rohangálsz mint a mérgezett egér, lõsz mindenre ami mozog, ha meghalsz újra éledsz, és megy az egész elölrõl...amíg valamelyik csapat el nem éri a gyõzelemhez szükséges feltételeket. mint ahogy bármilyen más játék multijában is így van 😄

repvez
Csak hogy a topicotok szintjén maradjak.(pedig gondoltam 1 nap elég volt hogy elfelejtödjön ,de nem)És mivel ujra meg lettem szólitva.
Elsönek leszögezném, hogy nem most estem le a marsról és nem vagyok 10éves sem.
Hameg idézel akkor idézz pontosan, mert teljesen más jelentése van a 2-önek:
"De nem baj hidd csak azt hogy te vagy az okos"
"nem baj, azt hiszed te vagy az okos."
Ha meg nem idézel akkor ne tedd idézõjelbe.
ÉS egyáltalán ne trollkodni jöttem be csak egy észrevételemet szerettem volna megosztani, az hogy nem az egész életemet a gép elött töltöm az meg ne az én bajom legyen már hogy nem ismerhetem a ti összes szlengeteket.

Running hsz-ével egyetértek, . kulturált formában is lehetett volna irni arra hogy talán nem a BF2-re gondolok hanem a BC2-re,de nem baj.

Azt meg hadd én döntsem el hogy melyik játék tetszik nekem és ha azt gondolom hogy nekem a BF2 fos volt akkor hadd legyen az, mert mi jo lett volna benne amikor ment az agyatlan rohangálás és mindenre lövök ami mozog és ha meghaltam ujra indul a verkli.
Ezért volt jobb a BC2 single

és végezetül sztem épp ti viselkedtek gyerekesen az ilyen megnyilvánulásokkal hogy mindenbe beleköttök ami nektek nem tetszik.

na erröl ennyit
Beers
<#nyes>

De tényleg b+, a sok tizenéves pöcsömöccse, aki a bfbc2-n nevelkedett, idejön osztatni az észt...
Banner a lényeg, meg a szingle. :-DD
Tipikus.

<#puszi>

Akkor neked fingod nincs a BF-rõl, sõt, normális FPS-t sem láttál még eddig ezek szerint.
Nembaj, csíráknak is kell lenniük.

koschwarz
legjobb banner amit életemben láttam, le ne cseréljék.

koschwarz
"nem baj, azt hiszed te vagy az okos."
melyik csatornát nézed?