Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mi semmibol sem tanulunk.<#eplus2>#eplus2>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Többek között arról is beszél, hogy a BF2 freanchise-t vették alapul a BF3 készítésekor. Elmondja hogy a BF mindig is a nagy sandbox pályákról szólt. Szerintem jó lesz ez, én bízok a DICE-ban.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
1. Valóvilág 4
2. Battlefield 3
3. .....
4. CRYSIS 2
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
a kezdõn elszédülsz majd akkora pálya a BF kis szobákhoz képest
ennyit erröl
a kezdõn elszédülsz majd akkor a pálya a codos kis szobákhoz képest
Csak igy tovabb, talan vegre minden ertelmes dolog visszater.Marcsak az unlimited ammo temarol kene vmi info.
nem értem.
Senki játékát nem rontottam hamár a szabad véleményalkotás bün akkor elnézést
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
térdelj le és kérj bocsánatot, youtubera tedd fel róla a videot
addig ne is írj ide!
Ahelyett hogy rákérdeztetek volna hogy talán nem e a Bad campenyre gondoltam.
és megint nem én személyeskedem .Egyik hszemben sem szólitottam meg egyikötöket sem ilyen modon, azért adjuk már meg egymásnak a tiszteletet még ha nem is ismerjük egymást.
És sem pöcsözök le senkit sem , pedig még egy értelmes haszt nem irtál csak tényleg a flém tovább szitásáról szól az egész .
ugyhogy ignore
azért meg hogy nincs taktika,ne azokat oltsd akik eddig is tudták mit kell csinálni és vélhetõen ezután is fogják.a public az már csak egy ilyen világ,én is tudom nagyon jól milyen érzés amikor a nagyon bonyolult css-ben a 2 lerakóra vagyunk 10-en és a felosztás az h.9en védik b-t én meg egyedül a-t,de ez van.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Te sem érdeklõdve, kérdezõsködve jöttél, hanem fasságot állítottál és még vitatkoztál is róla...
Nem ugyan az.
Az meg nem bizonygattam hogy a single a lényeg, csak azt hogy nekem a single részek jobban bejönnek.Azt meg végképp nem mondtam, hogy a versenyszerüen üzött multihoz nem kell taktika(irtam is hogy kivéve a szervezetten klán szinten), de ha egy átlag játékos becsatlakozik egy serverre ott még 1% taktikát sem talál.
Érdekes modon csak az FPS topikokban figyelhetõ meg ez a fajta pökhendiség és ki a faszagyerek szindroma és nem a másik segitése kulturált beszélgetés, de talán épp ezért amit Running is leirt, hogy senki nem akart tanulni segiteni a másikon.
A repülögép szimulátoros topikokban nyoma sincs ezeknek a megnyilvánulásoknak ha bejön egy kezdö mindenki készségesen elmagyarázza neki hogy mit hol talál akár 20adjára is, nincs egyböl köcsögözés meg lámázás.
Érdekes modon Running tud értelmesen irni arrol a témárol amit leirtam.
Ahoz azért kellett pár óra 😊!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Egy tengerészgyalogosnak 10-20km folyamatos gyaloglást is ki kell bírnia teljes menetfelszerelésben, egy átlagember is lefut 5-6km-t egyhuzamban, akkor ezek után a kari nekem ne köpje ki a tüdejét 50m sprinttõl.
röviden-tömören ennyi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egy kis fejlesztésû játéknál még lehet ilyesmire alapozni, de a jelenlegi 'A' kategóriás játékokban muszáj a többség igényének és akaratának megfelelõ játékot fejleszteni.
És mivel a mai fiatalok nagy része jólétében, lusta, buta, nem kitartó és hozzászokott, hogy anyja kinyalja a picsáját, így ilyen termékeket lehet eladni neki.
Képzeljétek már el, milyen lenne egy mai átlag srácnak bemutatni egy DC-s heliirányítást. A BC2-ben is felszántották a talajt és fel is adták. Nem gyakorol itt már senki órákat, manapság nem sikk gyakorolni és tanulni. Két összefüggõ értelmes, helyesen leírt magyar mondatot nem tudnak leírni, annyira buták. Mit vártok? Konzolra kell nekik játékot írni, meg autoaim kell, hogy ha 3 méterre mellé lõ, akkor is aggya, meg instant jármûvek, nuke, stb...
Örülni kéne annak, hogy a DICE-ban még maradt annyi lelkesedés, hogy legalább 30%-ot igyekszik visszahozni a régi idõk játékaiból.
JagFater
Én senkinek nem mondtam, hogy ne játszon vele ha neked ez jön be áldásom rá, de ha megengeded had legyen már saját véleményem a témárol jó .köszi.
És ha kérhetném a normális megnyilvánulást én sem szóltam senkihez sem indulatosan vagy trágárul
Ha az Iphone-oddal szoget versz be, attol az meg okostelefon(vagy mi a franc a megnevezesuk manapsag).
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Igen játszottam mind a 2 részével és SP és MP is és mindenki elhiheti, hogy azért nincs olyan kevés játéktapasztalatom a 286os gépektöl kezdve játszom ha valaki emlékszik még rájuk.
Csak azt mondom, hogy számomra már több örömet okoz egy jo single mint az agyatlan lövöldözés ami ahogy irtad is minden játékra jellemzõ.ÉS ez bosszant engem, mert akkor ne hivatkozzanak ugy rá hogy taktikai fps és hasonlok, mert abban nincs taktika hogy mindenre lövök.
Az ARMA-ban is ez megy nagy átlagba sajnos(kivéve persze a szervezet szerü klán csapatokat)
Ha lehetne én azt várnám el egy jo multitol hogy rá legyen kényszeritve a játékos a csapatban valo taktikus játékhoz, megfontoltan betartava a kapott utasitásokat, persze ez csak utopia,de hátha..
:-DDDDD
Hát mi lenne a lényeg, ha nem ez? :-DD
Úristen ember, inkább kussolj.
Fogadjunk, hogy sniper vagy minden játékban, amiben csak lehet.
A videóban látottak alapján páran arra gyanakodnak, hogy 5 fõs squadokra számíthatunk. A sprintelés is kérdéses, h kimerül e a kari vagy sem. HP bar ugye nincs a singlibe, szerintem multiba se lesz. Ha fél tárral újratárazol akkor hogyan számolja a golyókat? Még nem számoltam meg.
Ezekkel kapcsolatban valami elképzelés?
ha meg a fentiek egyértelmûek számodra, és te a bf2 multijával játszottál és az nem tetszett ennyire, akkor meg ez van. mellesleg a multiplay lényegem, hogy rohangálsz mint a mérgezett egér, lõsz mindenre ami mozog, ha meghalsz újra éledsz, és megy az egész elölrõl...amíg valamelyik csapat el nem éri a gyõzelemhez szükséges feltételeket. mint ahogy bármilyen más játék multijában is így van 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elsönek leszögezném, hogy nem most estem le a marsról és nem vagyok 10éves sem.
Hameg idézel akkor idézz pontosan, mert teljesen más jelentése van a 2-önek:
"De nem baj hidd csak azt hogy te vagy az okos"
"nem baj, azt hiszed te vagy az okos."
Ha meg nem idézel akkor ne tedd idézõjelbe.
ÉS egyáltalán ne trollkodni jöttem be csak egy észrevételemet szerettem volna megosztani, az hogy nem az egész életemet a gép elött töltöm az meg ne az én bajom legyen már hogy nem ismerhetem a ti összes szlengeteket.
Running hsz-ével egyetértek, . kulturált formában is lehetett volna irni arra hogy talán nem a BF2-re gondolok hanem a BC2-re,de nem baj.
Azt meg hadd én döntsem el hogy melyik játék tetszik nekem és ha azt gondolom hogy nekem a BF2 fos volt akkor hadd legyen az, mert mi jo lett volna benne amikor ment az agyatlan rohangálás és mindenre lövök ami mozog és ha meghaltam ujra indul a verkli.
Ezért volt jobb a BC2 single
és végezetül sztem épp ti viselkedtek gyerekesen az ilyen megnyilvánulásokkal hogy mindenbe beleköttök ami nektek nem tetszik.
na erröl ennyit
Banner a lényeg, meg a szingle. :-DD
Tipikus.
Nembaj, csíráknak is kell lenniük.