Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
menjen csak ez a szar automatikusan javította ...
XenHai
Attól még ,hogy van benne ilyen mód az 1 dolog legyen benne !
De ne a többi rovására mennyjen.
koschwarz
személy szerint én hányok az ilyen agyatlan lövöldözéstõl, mint TDM. remélem nem kurvulnak el a dice-nál, és szem elõtt tartják, hogy a bf mitõl bf.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Még 2 hónap és kapunk infót a multiról is, meglássuk ott mit alkotnak... ha kiadnának mod toolst tuti rendeznénk újra autó-heli-repcsi versenyeket. Reméljük lesznek elég nagy térképek hozzá, vagy szerkesztõ.<#hehe>

lolSL
hát amíg nem zárják be a régi bf servereket, marad az

Most azt nem értem miért kell minden játéknak a Codot majmolni,miért nem lehet megmaradni a régi gyökereknél.Pont a Battlefield sorozat töltötte ki azt az ûrt ami a szimulátorok(gondolok itt az ARMA,OPF és társaira)és az árkád lövöldék között terült el.Most mi maradt,vagy megyek agyatlanul darálni vagy inkább arra nem is mondok semmit mert nyomdafestéket nem tûrne el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

shaddam
Tehát ha urambocsá bekerül a tdm mód akkor instant igénytelen lesz a játék?Nem játszol tdm-et és elvan intézve.A változatosságnak épphogy örülni kéne...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Na mer miért? Én is ott versenyeztem a sok idiótával, legalább volt valami jó is abban a bughalmazban 😊
Ajjaj helyedben ezt nem írtam volna.<#ejnye1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Biztos ezért rendeztek kínjukban még autóversenyt is BF2-ben 😄
bc2? 😊 .. bár az már inkább cod irányzat mint a bf sorozat

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A Battlefield sorozat eddigi egy része se"Néha amikor csak lövöldözni akar az ember, akkor gyors kikapcsolódásnak megfelelõ"errõl szólt.

TDC Geronimo
Konzolfóbok hess <#mf1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Nem az van, hogy nagyítóval keressük a hibákat...
Ezt úgy hivják, hogy "minimális igény" (figyelembe véve a BF2-t). Bár tudom, hogy konzolos körökben ez a fogalom ismeretlen, na sebaj, majd egyszer rájössz, mit is jelent.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Nekik tetszik: Gergely Molnár és még valakinek." <#mf2><#bohoc>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

shaddam
Pontosan.Sõt még a szemem is csukva lesz.Szégyellem magam hogy egy játékban nem nagyítóval keresem a hibákat és utána verem a nyálam a fórumon.

Arra meg nem mondom semmit hogy az elsõdleges platformom miatt próbálsz flémelésre buzdítani.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
te meg úgyis konzolon nyered meg a köröket autoaimmal

shaddam
Van itt pár ember akinek mindegy mit raknak bele úgyis fikázni fogja.

Running
Ha rendesen kidolgozott bf2 szintû conquest mód lesz benne, onnantól engem már nem érdekel különösebben a többi, tõlem csoportos hokimódot is belerakhatnak.

Én szeretem az SQDM-et is. Néha amikor csak lövöldözni akar az ember, akkor gyors kikapcsolódásnak megfelelõ. Nem kell jármûvekkel, foglalással meg a béna csapatoddal foglalkozni 😊
Semmi baj nincs azzal, ha benne lesz BF3-ban is. Attól még nem ez a fõ játékmód.
Running
Amikor elõször olvastam, nem hittem el, pedig úgy tûnik tényleg ez a helyzet. Ez derül ki legalábbis Patrick Bach mind-blowing producer egyik nyilatkozatából, amit még Londonban adott a videogamer.com –nak.
Tény, hogy a BC2ben bevezetett új játékmódok népszerûségének ellenére a nagyközönség a többi játékban még mindig a hagyományos TDM -et részesíti elõnyben. A kérdés az volt, hogy ezt figyelembe veszi-e a DICE, és helyet kap-e ez a játékmód a BC, bocsánat BF3 ban? A válasz természetes igen volt, mi más lehetett volna? Itt következett az önfényezõs rész, hiszen a DICE berkeiben csupa zseniális ember dolgozik, akik mindenre képesek, sõt, még annál is többre...Forrás...

Running
Vagy meg kéne tanulnod angolul...
Bogdogege
<#mf2>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

aha xD úlláccik nem fogy osztogatni köll

Fpocok
Jól olvasom, hogy adnak hozzá ingyen crysis2 játékot? <#fejvakaras><#eplus2>

Ennek az lesz a következménye, hogy eléggé kódossá kell tenni ahhoz a gémet, hogy a kódosok is rászokjanak. Az viszont nekünk a legkevésbé sem jó...

lolSL
Bogdogege
<#wave><#puszi>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fpocok
"A DICE reagált a riválisok engine-fejlesztéseire is, mindössze annyit mondott, hogy mindenki a legjobb technológiát akarja megvalósítani, de ehhez a legjobb játékot is meg kell alkotniuk.

"Minket nem érdekelnek a régi játékok, nem is akarunk építeni a versenytársakhoz hasonló játékot, mi a saját Battlefield 3-unkat akarjuk összerakni.""

Mi az, hogy nem érdekli a régi játékok? Pofon #1
Mi az, hogy nem akarnak versenytársaihoz hasonló játékot építeni? Akkor mi volt az a megverjük a CoDot duma? Pofon #2

havercsotány
én is osztom ezt! nagy mapok, legyen idõ lelkiekben felkészülni az ütközetre😄😄 nem ilyen megyek két métert halok epilepsziás roham 😄:

Bogdogege
<#eljen>

Prince23
Csak konzol, PC-re töredéke max 1 milla legyen?

de hátha meg lesz a 7 milla összplatformra 😄

gondolom 4m konzol + a pc! ?

Prince23
Óh azért az 1-2 millió eladás meg lesz belõle, de közel sem annyi mint BO-nál 😄 vagy MW1-nél 😊

Bf3-bõl meg simán kinézek 4 millát.

TDC Geronimo
Codot mindenki szidja évek óta mégis mindenki megveszi. Pont, hogy Amerikába veszik, mint a cukrot...Idén se lesz ez másképp. BF3ból el fog menni 1-2 millával több, mint a BC2bõl és ennyi. Én le is szarom csak legyenek végre nagy mapok meg régi fíling :p

lolSL
ezt majd meglátjuk.. a black ops az elsõ olyan cod az utóbbi években, amit többen megbántak hogy megvettek (és nem csak pc-n), youtubeon is hatod annyi featured codos video van mint tavaly ilyenkor volt pl., és a bf3 videok óta egyre erõsebb a cod ellenes hangulat. amerikában meg ugye nem trendi olyan dolgokat venni amit mások lenéznek, úgyhogy itt elkezdtek dõlni a dominók, bármi lehet az év végén..

Prince23
Azért az új fejlesztõkre is gondolj, a Raven (Wolverine, Wolfenstein) meg még egy senkinevû fejlesztõ fogja hegeszteni. Wolfival meg is buktak gyakorlatilag. az biztos hogy annyit nem fog hozni, mint a Black Ops.

grebber
Nagyzolhat a BF3 az új graffal.Activision körbe röhögi õket mivel sokkal több bevételt fog hozni!

lolSL: Tökmindegy milyen cod mert mindegyik lealázza BF-et bevételileg és act.-on csak ez érdekli semmi más!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Grafikában már veri a Codot. Ez is tény 😊

biztos megin a quake motorral jönnek cod-ék XD

lolSL
milyen új cod? 😊

Prince23
#5687 <#nezze>

Running
Ezek a béefek igazi versenyjátékok.<#ravasz1>

grebber
"Biztosak abban, hogy õk fognak most nagyobbat kaszálni."

LOL akkor valamit nagyon benéztek új cod közelébe sem fog érni,nem is értem mit akarnak! Ez tény!

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Olyanok is voltak... 😄 Emlékszem, ha Zeus nem hozott volna pendriven TSt, akkor még a kommunikációt se lehetett volna megoldani csak kiabálás útján 😄

Running
Nálunk sose volt híres a Bf. A csé, cod széria megy.

lolSL
jó voltak, de sose olyan nagy mértékûek mint más játékban. igaz csak amiatt mert a többi 5v5 és kevesebb hely meg kevesebb pénz megszervezni, bf mellett még a team fortressnek is ez az átka hogy nagy csapatok vannak, pedig simán jó lan game lenne.

Running
Voltak Bf Lanok...

lolSL