Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
jah, 2011-ben reális lenne.. ha nem egy 30 éves kommunista szar lenne az internet.

sc2 esetében is kurvajól mûködik.. egy rendezvény nem volt lag vagy más probléma nélkül
nem mintha BF lanok valaha lettek volna, szóval igazából mind1.

TDC Geronimo
Kutyának nem hiányzik a LAN. "LAN" rendezvényeket lehet így is rendezni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
igazi pc-s fejlesztõk játékaiban van 😞

TDC Geronimo
It looks awesome. if you could make a game out of Black Hawk Down, it would look like this.

So, specific answers.

Yes there is an extensive singleplayer campaign.

Its developed with the Frostbite2 engine and it was developed for the PC. The xbox version has been scrunched down. In fact one of the techs was telling me that when they first tried it on 360, it would barely render a single player object before optimisation.

Snipers are in it but i didnt get to see any play as them.

There is regenerating health like Halo.

Here's the shocker.... no dedicated LAN support. The lan has to have connection out to the interweb. He said would you be able to rent dedicated servers, "like before" ... which i hope makes sense to you.

I asked about commander mode and they all clammed up and wouldnt say anything. I doubt you will see it as one head guy did say "it was only 2 out of 128 people, its a lot of work for that"... but i expect some new tactical and strategic elements to MP because there was something they werent telling us.

They wouldnt say a lot about MP and certainly wouldnt answer questions about mods squads, mostly they wanted to show off the pretty pictures which were... in fairness... pretty.

There was one thing I loved, their destruction physics are amazing, you can tear down a 5 storey hotel to the ground, to rubble, or you can blow about a 1/6th of a breezeblock away from a wall to get a shot or to reveal an enemy in cover.

If we get another invite in the fall (as we sometimes do) I'll try to get a BF mod over to it, we've done it before for driving games mods. This was much more than BF though, i got to see and play Portal 2(awesome, gonna be huge!) and tons of other stuff.

DeV

LANon nem tudom mit van meglepõdve...

TDC Geronimo
-.-

ban*

/ban Gero <#gonosz1><#nevetes2>
TDC Geronimo

Valamelyik MW-nel is nagyon gaz volt, hogy a 200 millios koltsegebol 150 volt a marketing.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szerintem ez kenyelmesen lenyomja puszta minosegben a COD singlet. Mar persze, ami a videoban latszik. Mondom ezt ugy, hogy valoszinuleg egy percet sem fogok jatszani egyikkel sem.

Kotik meg nem alszik rosszul miatta, a COD igy is ordenare profitot fog termelni, legfeljebb nem annyit, amennyit az elozok utan elvarnak. Akik esetleg aggodhatnak, azok a fejlesztok, mert ha nem hozzak a profit ratat, akkor ok mar lehet, hogy repulnek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#unalmas>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Ezek a BF3as videók nem is trailerek, hanem inkább a motort demonstráló videók. Rendes trailerek majd E3 környékén és utána. 17én megkapjuk ugye teljes GDCs prezentációt, aztán 2 hónapig kb kuss lesz BF3 felõl.

Bogdogege
Miért lenne beszarva a Activision kiadnak majd egy singli videót amitõl mindenki kiveri a farkát háromszor és kész , ezek a bf3-as videók nem voltak nagy számok (lehet mászni a szellõzõben meg kúszni a háztetõn ),ÉS, semmitmondó , multiról már vidit, hogy kapják be.<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
Mitõl lennének betojva? Akármekkora szart csinálnak a 10 éves quake motorral a név eladja a 20+ millió darabszámot. Ezt jól tudják õk is...

lolSL
bfben meg rádobsz egy helikoptert

byzhouse
kör elején eldobsz 1 he-t meg 1 csákányt és vége a körnek.(persze,ha szerencséd van)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

lolSL
a guitar heronak is vége, 1x a cod is ki fog fújni

shaddam
A név és a milliók úgyis eladják az idei részt is nyugodj meg.Kotick meg azt se tudja mi az a bf és nyugodtan alszik.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
5v5re jó az

byzhouse
úgy is sz*r lesz. 10nm2-es pályák :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

lolSL
elég nagy para lehetett az infinity ward elvesztése, iszonyú hajtás lesz a végefelé, akármikorra tûzik ki. biztos lesznek botrányok az agyondolgoztatott programozókkal..

Prince23
Bírnám ha az activision elõjönne azzal, hogy meghatározatlan problémák miatt a legújabb COD csak december 8-án jelenik meg 😄

Egyébként az új Codot már rég be kellett volna jelenteniük még február végén. mint anno az utóbbi két részt. sztem eléggé bevannak tojva a BF3-tõl. ennyi 😊

lolSL
agymosás
ut után konzol
ezeket annyira nem tudom elhinni

GK hír
Ugyebár a tegnap linkelt hír, csak végre számomra is érthetõbben.
shaddam
Éjjel-nappal ut-t nyúzó koromban azt mondtam volna hogy igen.Most máshogy látom.No meg gyakorlás teszi a mestert.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Én úgy tanultam, én úgy tudtam, hogy az FPS játékokban az a lényeg, hogy minél jobban célozzon az ember, hogy elõbb találja el a másikat... VAGY NEM EZ A LÉNYEG? <#fejvakaras>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Me' te mán' ujjhullámos kölök vagyol' oszt' megszoktada' konzoltot'.
Nekünk nem megyen' a lövölde mediadobozon.

Te, te...technotroll. :-)

Fpocok
lol kérdezte... <#dumcsi>

shaddam
Már ezerszer lerágott téma, rendszerint az szajkózza akinek fogalma sincs a dolgokról.

TDC Geronimo
Hetente beírod ezt a baromságot <#sniffles>

Fpocok
Konzolon FPSezni olyan, mint billentyûvel helikopter szimulátort játszani: Végül is lehet vele, csak a lényeg veszik el.

shaddam
Mert a jóérzésû ember gyomra platformfüggetlenül felfordul attól amit a sorozattal tettek.

lolSL
konzolon miért nem codoztok?

shaddam
Ha kompatibilis lenne az egyik platformon elért teljesítmény a másikkal akkor egy steam leárazás engem is elgondolkodtatna.Még egyszer nem lenne türelmem kiunlockolni x dolgot.

TDC Geronimo
háááát, majd még meglátom <#idiota>

Kõkeményen támogatod õket...😄
De gondolom psre és xboxra egyaránt megveszed, nem csak az egyikre mert az nem lenne fair play!
Running
Tömöd a zsebükbe a lóvét. <#hehe>

TDC Geronimo
Hát nekem meg lesz véve konzolra is meg PCre ahogy a BC2 😄

úgy is megveszitek, szóval tökmind1 már hogy ugyan olyan jó lesz mint a bfbc2 vagy jobb...😄 max utána eladjátok de pl geroból nem nézem ki az gyûjtõ már azzal a 8-9 vagy hanyas veterán rankkal 😛
TDC Geronimo
BC2bõl is sok fogyott, BF3ból még több fog. PC exkluzív BFre meg még álmotokban se számítsatok 😄 vagyis lehet...ott a play4free az pc exklu! :p

Az meg hogy kódot akarják leverni...hát istenem manapság minden játékfejlesztõ/kiadó arra vágyik, hogy magasabb eladásokat produkáljanak, mint az a szemét, mind hiába. Egyik se fogja átlépni, de még csak megközelíteni se. Én örülök neki, hogy már ilyen korán elkezdik a marketinget és hogy végre méltó összeget szánnak egy ilyen sorozat reklámozására. EAnek megjött az esze.

Running
Hát egen, ha pc-bõl elfogy 1-2 misi, konzolos verzióból meg 5+, akkor várhatjuk melyik kövi béef lesz PC exkluzív...

shaddam
Nem értem a reklámozásra szánt irgalmatlan összegbõl hogy következik a játék alacsony minõsége.Lehet egy játék nagyon jó ha pistike nem hall róla nem veszi meg,márpedig a cégnek az a jó ha megveszi.Példákat biztosan tud mindenki.

Viszont ha nem hozza vissza a pénzt a bf3 akkor itt kutyavilág lesz.

És ti még mindig azt hiszitek hogy ez egy igazi BF játék lesz,sajna nem, de majd csak elfújja a szél a rózsaszín ködöt a szemetek elõl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

100misi?! hmm a kúrva anyukájukat :| meg azért is hogy a cod-hoz mérik a játékukat

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ikszdé

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

húúdejólesznekem :o)

Running
Az EA-s John Riccitiello bejelentette, hogy novemberi Battlefield 3 megjelenés várható, mivel a következõ Call of Duty résszel kívánnak megütközni. Több 100 millió dollárt költenek marketingre, hogy céljukat elérjék. Biztosak abban, hogy õk fognak most nagyobbat kaszálni.

lolSL
drága a reklámhely a cartoon networkön

TDC Geronimo
100 millió dollár lesz marketingre