Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
http://www.battlefield3online.com/battlefield-3-announcements/173-zh1nt0-community-manager-answers-battlefield-3-questions.html
Running: Nagyjából olvasgatom a topikot de azé még lényeges, épitõ jellegû info-t én sem láttam senkitõl.
Nem a "nemleszjó-jólesz" stb hsz-ekre gondolva.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
az a baj,hogy reggel óta kb 10k like jött,szóval ha ennek a 10xese jönne 1 nap az is épp csak elég lenne...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szvsz a BF érdekel nem, az h mennyit kaszál, pláne nem coddal hasolnitva. Játékélmény legyen jó, és legyen mellettem 2 jó arc, akikkel öröm lesz lõdözni.
Meg a barátnõk legyenek megértõek ha kicsit hanyagolom õket az elsõ pár hétben 😄
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ehh
Kell még fél milla lájk 😄
Valaki most õrjöngeni fog, leléptem míg tart a feszültség, bye.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub