Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Titeket már semmi se fog...max az asszony <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bogdogege
Engem még mindig nem izgatott fel , CoD majmolás ezerrel <#sniffles>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

byzhouse
vége qva jó! 1:15-nél tank (Y)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TDC Geronimo
Fõleg a végétõl gondolom 😄 A város az elején is igen impresszíven néz ki. Végén az a nagy tankos csata meg a repülõk ahhhhhhhhhhhh.

eldobtam az agyam. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Senki se mondta hogy új lesz. Ez egy AD. Amúgy van benne pár új rész meg a tankos/repülõs részt elvileg nem is láthattuk még....elvileg. 12 perces videó meg 17én jön, multi E3on.

De ez nem az új trailer, csak a régiekbõl vágták össze...
TDC Geronimo
*hidegráz

Fõleg az utolsó fél perc.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
"We do not know yet what will be shown, but Electronic Arts has confirmed to us that today is going to get a new trailer for Battlefield 3 . Rimanete sintonizzati a partire dalle 14:00 su Everyeye.it, e potrete gustarvi un nuovo filmato di questo promettente FPS, in arrivo in autunno per Xbox 360 , PS3 e PC. Stay tuned starting from 14:00 Everyeye.it up, and you can enjoy a movie of this exciting new FPS coming this autumn for Xbox 360 , PS3 and PC."

Hmm

lolSL
wownak látszó szart lehet 😊
n1ke a 4tigrisrõl kb

lolSL
azért tényleg látszik, már a hl1-source engine közt is, hogy utóbbira mennyire kevés polírozott mod készül el. q3-doom3 is hasonló, pedig lehetne moddolni.
meg egyszerûen érdeklõdés sincs, egy új firearmsot 3-4 évig csinálják és jó is aztán letölti pár100 ember.. pedig régen a CS-vel emlegették egy szinten és endless teli server volt esténként.

Fpocok
Én karácsonykor vettem meg. Szarrá játszottam singlét aztán eladtam. De nem a játékkal volt a gond, hanem velem. A játék baromi jó, csak nem jön be az rpg multi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem. Azért mert minõségi és PC only. WoWot lehet törtön, mégis van 12m felhasználó.

shaddam
Mert minden játékuk online acchoz van kötve, persze hogy ösztönzi warezpistát a vásárlásra.

A 3 részre darabolt starcraft 2-nél viszont nincs egy játék se amit jobban bánok hogy bedõlve a névnek elsõ héten vettem... Sokat hangoztatott blizzard minõség meg a hype ugye...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
"- A moding kihalófélben van, me' bonyolultak a játékok."

Kamu.

Fpocok
Jaja... szerintem akkor meg tök hülye a Blizzard. Alig játszanak a játékaikkal...

Bach következõ szimfóniája a Gameplanetben.

A lényeg:
- A szingliplayer részben szkriptelt, meg kicsit sandbox, ahol kell.
- Még mindig attól ez a BF2 igazi folytatása, mert le lehet feküdni, meg jet-tek. 😊
- A moding kihalófélben van, me' bonyolultak a játékok.
shaddam
Kíváncsi vagyok hogy fizet-e a geforce hogy 5 fps-sel jobban fusson a kártyáin a játék.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Smithwarden
Hat igen. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Azért durva ezt pont tõlük hallani, akik a BC2nél ugyanezt csinálták... 😄

Csak az a gond hogy nem mindent kell a konzolokra fogni igaz azok miatt is szívunk,de szopunk a microsoft,a hardvergyártók miatt is.Nekik az a lényeg hogy megvegyük a legújabb oprendszert és megvegyük a drága hardvereket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

grebber
Akkor meg pláne hülyegyerek, hisz jobban átlátja a dolgokat és ilyet mond nem érti!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
õ fejlesztõ, leszarja a pénzt, egy fizetést kap akármire írja 😊

grebber
"Legtobb jateknal az alap gondolkodasi forma, hogy konzolokra fokuszalnak mint elsodleges platform.
Nem ertem miert."

Nos akkor jó hülye gyerek lehet aki ezt mondta.Mit nem ért konzol = pénz. PC = kínszenvedés alig valamiért!

Next PC upgrade: 2022

Smithwarden
Altalaban atsiklok az interjuk felett, mert unalmasak es kb ugyanazt mondjak el, de tegnap talaltam egy egesz szimptikusat Geforce.com-on, amit talan erdemes vegigolvasni.
Par erdekesebb valasz:

"...
- Ugy erzed, hogy a konzolok visszatartjak a PC-s jatekokat?
Igen, abszolut!
Ez mostanaban a legnagyobb problema.
Legtobb jateknal az alap gondolkodasi forma, hogy konzolokra fokuszalnak mint elsodleges platform.
Nem ertem miert.
Ez 5 evvel ezelott meg igaz volt, de azota tovabblepett a vilag.
A mai PC-k sokkal erosebbek, mint a konzolok es megis ezt az elonyt kozel nulla jatek hasznalja ki!
A mi celunk most amit probalunk elerni, hogy kivalasztjuk azt a platformot, ami a kozeljovoben a legerosebb es arra fejlesztunk, ahelyett hogy konzolra adnank ki a jatekunkat es ezutan csak hozzadobnank nagyobb felbontasu texturakat es elsimitast a PC verziohoz.
Mi a masik utat jarjuk, a legmagasabb technologiat valasztjuk ki es azutan azt skalazzuk vissza konzolra.
...
Az emberek valoszinu meg fognak lepodni, hogy mennyire jol nez ki a jatek konzolon is.
Ez most nem tudjuk megmutatni, mert a PC verziora fokuszalunk elsosorban...
...
A Frostbite 2 motoron tobb mint 3 eve dolgozunk. Sokan a csapatunkbol csak ezen az engine-en melozik.
...
-Az engine-t liszenszelitek eladasra?
Nem.
Az EA "birtokol" minket es nem akarjuk hogy masok elonyt szerezzenek az altalunk elkeszitett motorbol, mivel eleg nagy ceg vagyunk ahhoz, hogy penzt fektessunk azokba a jatekokba amivel ki tudjuk hasznalni az engine-t, szoval nem fogjuk eladni a motort.
...
Stb"

Ha a jatek fele olyan jo lesz, mint ez a marketing szoveg amit itt lenyomott Patrick Bach (es nem hazudnak tul sokat), akkor valoszinu nagyon jo kis gamet kapunk, csak vegul tenyleg ugy legyen.
Lassan elkezdek remenykedni, hogy egy egeszen jol osszerakott jatekot kapunk PCre kivetelesen. <#idiota>

DICE to Focus on the PC with Battlefield 3

lolSL
unokáink csak eljutnak majd oda hogy nem ratyi keresztények 1000 éves elvek alapján, hanem gamerek vezetik majd az országot mai szemlélettel és akkor börtön jár majd a csalásért is

Fpocok
Majd hülyék lennének 100 milliót másra költeni:
100 milliót költenek marketingre, az egy csomó új vásárló.
Ha 100 milliót költenének védelemre akkor... <#nemtudom>

Running
Akkor szopás van.<#rinya>

Lamellus
De pont ez az, hiába költenének 100+ millió dollárt is a védelemre, ha egyszer nem abba nyúlnak bele amit õk írtak, hanem amit a Microsoft.

Való életbeli példát hozva: a legmodernebb ûrtechnológiával védett autó, de a tolvaj meg jön és ahelyett, hogy energiát fektetne a kocsi feltörésébe, egyszerûen feldobja egy trélerre és elhajt. <#whatever>

-tRs-Raymond

MR ME
multi úgyse megy warezzal, inkább a csítereket szûrjék ki rendesen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A warez jó biznisz, nem fognak sosem ellene keményen fellépni.

Running
A 100+ millió dolláros marketingbõl kitelne némi extra védelem, szerintem...

Lamellus
"nem lenne gond, ha némi idõt arra is fordítanának, hogy ne lehessen fél perc alatt feltörni a játékukat."

Tipikusan a DirectX-et buherálják meg, ezen meg õk nem igazán tudnak segíteni.

-tRs-Raymond

Megyek, eladom a motoromat. Ehhez semmilyen gep nem lesz eleg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#papakacsint>
jav* 50km hosszú

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

"the biggest maps DICE has ever made" remélem lesz csõ pálya 20m széles és 5km hosszú 😄DD .. (nemááá)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

meik balra? nekem kétgombócos fagyi xD

lolSL
fordítsd el a monitort balra 90 fokkal

Ezmi? <3

Running
"...lesz pálya és modszerkesztõ a játékhoz. A kérdés már csupán az, hogy kiknek és milyen feltétlekkel lesz ez elérhetõ." - battlefield.hu
<#ravasz1>

TDC Geronimo
😮 Csak ne legyen csõ és akkor <3

Smithwarden
Ugy nez ki, hogy a BF3-ban lesznek a BF sorozatban eddig elkeszitett legnagyobb mapok:

We can now exhale with relief, as DICE’s Patrick Bach has revealed in a recent interview with Norweigan game magazine Gamer, saying that Battlefield 3 will feature the biggest maps DICE has ever made.
“The game is still early in development, but I can tell you that Battlefield 3 will have the largest maps we have ever made”

Running
Lol kevertem mással. 😊)) BSZN!<#vigyor>

Beers
hbd!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Höbödö!

TDC Geronimo
BSZN!

Bszn

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun