Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
😄D ja ok. Nálam 40-50 fpsel szalad ultrán. Lefolyik a monitorrol olyan folyamatos a kép.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Egyelõre tényleg exkl... de akkor is egy konzolport. Ráadásul jön majd konzolra is, szóval...

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Vannak páran akik fotelbõl tolnák a nagy tévén.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
a fasznak tesznek bele controlleres irányítást ha pc game..

TDC Geronimo
Annyira, mint a most megjelent witcher 2. PC exkluzív játék, de sokan már szajkózták, hogy konzolport!44 😄 Itt látszik, hogy a felének fingjasincs...

ez banner nagyon meleg süti, tetszik 😄

a bf3at meg majd meglátjuk mennyire lesz konzolport, ha fele annyira mint a bc2 akkor az már javulás a bf2 felé /de persze abban nem reménykedek hogy olyan jó legyen mint a bf2/
datango
koonzol port.

shaddam
Én és még 4-5 millióan biztos.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Running
Õk azok akik fél órára mennek fel játszani, pl egy ebédszünetben. Nekik írják a játékot.

BC2-ben lattam ezt mar egy szikla ket oldalaval.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nekem az a kedvencem, amikor a tetõn az én csapatom sznájpere az ellen csipása mellett nyugalomban lõdöz a tömegbe és le sem szarják egymást<#lookaround>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hát figyelj kitudja, lehet a Zs0lt1 a másik alreged...XDD
TDC Geronimo
Annyira azért nem vagyok még hülye, hogy magamnak válaszolgassak 😄D

valamelyikõtök változtasson már a logóján mert kurvára azt hittem hogy gero spammolja szét a topikot...😄
TDC Geronimo
Én ott IS. Szerinted? :p

Zs0lt1
pc-re meg se veszed te nub?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
azért mert konzolratyi 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nem kellene már huszonévesen bandáznod...
TDC Geronimo
:p

lolSL
rossz társaságba jársz

TDC Geronimo
Mert vannak ott haverok, akik arra veszik meg.

Miért?
TDC Geronimo
Én ott is

Mivan?

lolSL
jó játékos nem lesz

Lesz, aki konzolon tolja majd? :-)

[UNQL]Echo
BF2 minimap es spotrendszer + commo rose.Ennyi!Nem kell (ujra)feltalalni a spanyol viaszt.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

koschwarz
nyilván az olyan idióták miatt kellenének ilyen könnyû spotolások, akik még minimapot sem képesek nézni. mindennap találkozom ezzel (play4free), mikor látom az általam spotolt enemit amint közelít a kék pöttyökhöz, de senki még csak rá se hederít csak látom, hogy a kékpöttyök tûnek el.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

lolSL
felõlem legyen spot, de ne ez a bc2 féle nyomorékság hogy beakasztom egy 2forintossal a spot gombot és kivilágítja a pálya másik felét enemykkel..

Running
Ez is igaz...

Nem cafolta, csak nem erositette meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Pont ezt cáfolta Demize99. Pletyka az egész.

Esetleg meg lehetne, hogy ne csak tavolsagot jelezzen ki, de ele- es fole tartast is, hogy hova kell pontosan celozni fejloveshez!

Running
CVG posted an extensive article the other day about Battlefield 3. One of the topics covered was 3D spotting.

CVG wrote:
In Battlefield 3 the team are looking at creating a way of spotting that not only shows position, but distance too - essentially a 3D marker.

A curious community member, Power2ouse asked Demize99 (BF3's senior game play designer) about the issue, to which Demize99 stated that, "No spotting stuff is confirmed." Spotting in Battlefield 3 was rumored months ago, and still is rumored today, but they are just that, rumors.

zotya10002
Vagy egy seprûnyélre felszerelhetõ<#nevetes1><#vigyor2>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

tutituti
Motion mine lesz hozzá.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

shaddam
Rémlik valami arról hogy lesz gyûjtõi is.Remélem nem napelemes éjjel látó jár hozzá.

SpeedXHUN
Hoppáá😄
bf3 limited edition

Nekem valami collektors edition kellene,simán venném😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿😉͇̿̿😉̿̿̿̿'̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\
[UNQL]Echo
Jaja tudom csak eljatszottunk a gondolattal.
Ugysem lesz hajomozgatas max motorcsonak meg jetski.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

zotya10002
<#eljen>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

SpeedXHUN
Az a nagy KARKAND felirat az egészre értendõ,persze ott volt a bal alsó sarkokba minden mapnak a neve.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Running
Zsír lenne, ha fel lehetne hajózni egy rombolóval és szarrá lehetne kempelni a pontokat, lerombolni a várost, stb...

[UNQL]Echo
Vagy behajozik a flotta a Train accident ponthoz Karkenden. 😊
Vegulis a viziut biztositott 😊

Ahhaaa, tehát Oman felé mennek vissza Karkandra? <#whatever>

Running
én értem<#vigyor>

HTS s3rg1nh00
igen,viszont úgy látom minden mapról van 1 kép mivel a jobb szélsõ alsó sarjában ott virít a wake island felirat...a lóbaszó méretû betûvel meg gondolom a back to karkandot hirdetik,mivel még van valami az egyik arc válla fölött,szal nem csak a karkand felirat van ott.
na ezt most jól megaszondtam<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
ikszdé

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hehe .. akkor ezekszerint egy map lesz ami minden eddigit tartalmazni fog? :o)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.