Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gulf Of Karkand.

És miért nem dolgoznak? Mit bazsalyognak itt? :-)

[UNQL]Echo
Jol latom a bazinagy Karkand felirat rakerult az anyahajos Omanos kepre?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Bogdogege
Remélem hogy ez a új MW3 tényleg szuper lesz , és a sok kis lámpicsek vissza megy a szeretet CoD-hoz , és nem itt emeli a színvonalat .

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

byzhouse
CoD:MW3 videó = a MW2 teaser videójában átírták a kettest hármasra és kész.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nem az a lényeg.

Hanem hogy lesz Karkand map. 😛
V43 1105
Én Szolnokon múlthéten elõrendelést leadtam a Limited Editionre :o online viszont én se láttam..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ezek kik?

SpeedXHUN

Azért van😄 hátteret nézzétek

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Bogdogege
uncsi

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Fúllhádé persze...akkor már a házimozin nézni az ilyet.
TDC Geronimo
DICE HQ látogatás. Láttuk már egy párszor, de más nagyon úgy sincs -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kinkelés hejett linkelhetted vóna most vagy megyek hújjegyerektopikba vagy keresgélhetem hosszú másodpercekig b+ :o)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TDC Geronimo
Na kijött közben az új kód teaser. Lehet, hogy az mw2est postolták véletlen, mert ugyanaz lett csak a szám más...Bár ez jellemzõ az egész sorozatra <#idiota>

Valami ilyesmit hagyhatott ki a fickó:

I really liked all the stuff I've seen, the sounds, the videos, everything.
Unfortunately I never played Battlefield before, I only tried BC1 on XBOX, but I know everyone will like it, because it's mindblowing!
GO DICE GO

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

lolSL
this game is verging on virtual reality, it's like watching real war footage

lépl

TDC Geronimo
Morning all!! Weather geek this morning then flying to Stockholm to be a Gamer geek for the next two days! :-D

DICE is awesome!

Guys I wish I could take pics to show you this cool studio, but I can't, so all I can say is make sure u all watch Pwned on the 23rd May!

Hey BF3 fans, if ur wondering whether to preorder from GAME to get the physical warfare pack, DO IT! the weapons will be awesome!

@Sianwelby haha, you seem to be as stoked as I am about BF3. 😄

@vinvuk I am!! I'm at the DICE studio about to test out some of the weapons at a firing range!! :-)

BF3 is gonna seriously blow everyone's minds! Just wait until we reveal the behind the scenes on the next episode of Pwned!

it's amazing here! Guns on the wall, pinball machines, consoles in every office! Awesome place to work!

this game is verging on virtual reality, it's like watching real war footage, so realist and gritty, I'm just in awe!

I think BF3 wipes the floor with any other war game out there, the technology they're using is exclusive to them! #awesome

@Sianwelby Yer the frostbite 2 engine isn't it? when you watch the trailer it sure does look like your watching a movie 😊 so life like.

yeah that's right, also something called ANT which is used in the @EA sports games such as FIFA that makes movement so fluid.

kösssdbe magad ,ne füvezzzéél
<#vigyor>
Smithwarden
Jol elvagytok. <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Köszönjük szépen! Hagy köszönjük már meg személyesen egy jó seggberúgással!
Ezt neked a szülinapodra az ünnepi asztalra az egész családnak kivánom hogy Jó étvágyat hozzá!!

szezámmagos malacfarokpörkölt herezacskó mártásban francia módra.
4 magos(?) maximum kendermagos..az jó tejfölös uborkasalátával...nyam...
😊

Szóval hentes vagy.
Én meg játékkészítõ, szóval a válaszom az hogy egy 4magos proci ára kb.
Mennyibe fog ez fájni a kijön???
Egy lábszár vagy a toka szalonna is kell?

Nagy bádá bumm! :-)

a hétpöttyös pojénér 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Én nem, mivót? <#zavart1>

Running
<#banplz><#mf1>

KáTéCé
<#mf2>
Tudod miért!

kabe 😊

Running
ne núboskoggy...<#hehe>

hmm valami olyasmit hogy ez a kép csak a félinget adja vissza .. csak annyira mindenki arról beszélt hogy karkand így meg úgy azt hittem a kép is oda tartozik de KaTiCa is ezt vélte szal lehet nem bennem van a hiba 😊

TDC Geronimo
Olvassátok már el amit beírtam... 😄

Nem értem mi nem jó ebben a képben...😄
nekem is mustár ugrik be azonnal .. karkandon volt egyáltalán mecset? mondjuk én utáltam azt a map-ot

mármint a dlc készlet erejéig? xDDD

detto<#eljen>

Prince23
Készlet erejéig tart az akció 😄

lolSL
a cikk úgy látom a single playerre vonatkozik, úgyhogy a nagy pálya gondolom olyan lesz mint mw2-be a snowboardos hogy egy baromi hosszú útvonal amit töltöget eléd folyamatosan
rombolást megoldják scriptelve
lesz mit írni a doboz hátuljára 😛

Fpocok
Nem lehetetlen. Remélem addig kijön a RO2 és akkor nem lesz ingerenciám megvenni azt a fost.

Parasite Eve 2, best game EVER!

palinho96
köszöntem 😄DD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

TDC Geronimo
De mindenkinek limitedje lesz kb úgyhogy... 😄

Running
A limitedhez adják ajándékba, de aki nem ilyen verzióval rendelkezik, az meg tudja venni.

KáTéCé
Inkább Mashtuur city beütése van. Lehet összekeverték :p

palinho96
ezt nem vágom.. xD
Még kise adták a gémet, de mmár lesz hozzá DLC.. (itt a BF3-ra gondolok😊 XDD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Prince23
Félsz hogy megveszed mi? 😄

am valahogy én is így vagyok. nem tudom mi a fsznak kell évente codot kiadni. így egybe se tudok igazán elmélyülni.

TDC Geronimo
Majd a nagy mapokon a háttér lesz egy 320*320as jpg kép mert az a motor kb arra képes 😄 Környezet rombolhatósága is gondolom ott lesz techbe 😄