Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
aha

mostan már teljesen összzavartok .. a back to karkand az a dlc neve lesz amiben benne lesznek ezek a mapok??!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TDC Geronimo
Valószínû ez a kép lesz csak ami megint egy art tehát szart se érünk vele, meg talán kis leírás a mapról...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Jobb késõbb, mint soha.<#hehe>

B+, ne most kelljen mar rajonnom, hogy homokos vagyok!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[UNQL]Echo
Vannak fotok persze, egy szuper oldalon megtekinthettem.Mintha magasrol lenne a kep, vmi oszloprol talan.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Running
A segg az jó, maradjunk ennyiben. <#vigyor>

Mondhattad volna pár perccel késõbb is. :-)

Fpocok
Nem tudom... lehet. Szóval úgy nézegessed 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Komolyan? <#hehe>

Fpocok
Ez egy fickó.

Running
Karkand infók várhatóak ma...

lolSL
hmm és mégis
nemismerem a városom 😄

Hogyne lenne. :-)

[UNQL]Echo
lampas na ....

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

lolSL
azoknak nincs is keresztezõdése

Kép van róla? Tényleg fentrõl készült, vagy ott dekkoltak a járdán?

[UNQL]Echo
latod mit bevallalok, hogy megszerezzem nektek az infot a lapmas fotosokrol? 😊

Running
100k-ból már egy elit felsõ páncél is kijön basszus.

[UNQL]Echo
Ma kaptam meg a papirt a Vas megyei kapitanysagtol, hogy Pesten a Dozsa Gyorgy es Kerepesi sarkan sikerult bepirulnom 😞
100k

HTS s3rg1nh00
nem mindenhol,de ismerõsömékre ráfutottak mert besárgult a lámpa és nem akartak átmenni...kijött a rendõr és közölte csak azon a szakaszon(miskolc búza tér-felsõzsolca irány) 3 kamerás lámpa is van szóval jól tették,hogy megálltak.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Teljesen jogosan mond mindenki mindenfelet. Nincs mindenhol. Van ahol van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

:-)
Én kérem szépen ártatlan vagyok.

Maki:
Csak belecsöppentem egy vitába és a hoaxos e-mailre válaszul több cikk is azt hozta le, hogy nincs és a brfk is cáfol.

Running
Igen van, és ha lenne pénz rá, sok helyen lenne, de mivel nincs, így sok helyen nincs. Azt tudom, hogy Budapest területén van.

Beers
Sokba fog kerülni?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Maki, van a közlekedési lámpákba pirosra mosolyalbum készítõ?

ettõl tartottam :| már vagy 1,5 éve halogatom a reinstallt .. de majd nyáron az új ssd-vel .. kicsit meglustultam az utóbbi idõben 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Mostanában nem tapasztaltam ilyet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Passz, de vannak kozmikusan rossz pillanatai a központi szervernek...

hümm😞

ja ti jobban képben vagytok .. tegnap gondoltam játszom egy kicsit a bc2-vel de vagy 20percig csak kidobált az accountból ahogy beléptem egy szerverre .. ez álltalános vagy a gépemben/netemben van a hiba?

Running
Értem én, csak álmodozom...<#sir>

elszomorító<#szomoru1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ugyan fomaki!
1. Megveszi a jatekot 1 millio figura 50 dodoert, 3 honap alatt megunja.
2. Megveszi a jatekot 1 millio figura 50 dodoert es 3 evig gyuri.

A beveteled ugyanannyi, de az elsovel sokkal kevesebb melo van, raadasul kovetkezo evben - annyi munkaval, amennyi egy tisztesseges kieghez eleg - ismet el lehet adni uj jatekkent a kovetkezo reszt. Ezert erositi mindenki a marketinget a fejlesztes helyett: ha mar eladtad a jatekot a nyomingernek, nalad a zse.

Running
Én nem szarakodnék ezzel, bevezetném a havi 2-3 ropit és csoki. Menne minden úgy, mint egy mmo-nál. Cserébe viszont normális kommunikáció, support, fejlesztések, rendes védelem, stb...
Jobb lenne, mint a mai trend. Megveszed a játékot, tele van hibával, félig kész megoldásokkal, kihagyott tartalmakkal, cserébe viszont a support is eltûnik 2 hónap után, mert már rég más projekteken dolgoznak, ami lehet új játék, kieg, akármi...

Olvasgatom az EA UK BF3 fórumát, és napi rendszerességgel törölgetem a könnyeimet annyira gyökerek a kapcsolattartók. Zh1nto arról csevegne, miért 4v4 squad rush megy a bc2-ben, mert számára nem egyértelmû, erre egy normális játékos csak egy doublefacepalm-al tudna csak válaszolni, de szerencsére voltak páran akik felvilágosították a globális komm. szakemberüket.
Jelzik, hogy van pár csíter a leaderboard top 10 között akiket bannolni kéne a szabályok szerint, válasz, ez nem az õ hatáskörük... looool
Jelzik, hogy szar lagos a bc2, király lenne, ha a bf3-ban nem szarnák le ennyire a játék egyik alapvetõ részét (hitbox, szerverek, kommunikáció).
Válasz, a bc2 is csak akkor lagol és csúszik a hitbox, ha 200 feletti pinges játékosokat nem rúgják le a szerverrõl és gyenge a hardver, nálunk minden ok... looooool

Sorolhatnám még napestig az értelmesebbnél értelmesebb megnyilvánulásokat. Kurvára magas lóról beszélnek, kíváncsi leszek a Bf3-nak mennyi lesz a kifutási ideje, reméljük nem 3 hónap, mint ez elõzõ terméküknek. A grafikával és hangokkal, csak eddig tud izgalmat nyújtani egy játék, de gondolom ezzel õk is tisztában vannak, vagyis inkább remélem...

shaddam
Évek óta pénzért adja az ea is a dlc-ket, nem tudom miért merülhetett fel hogy ez nem így lesz.Sõt már régóta lehet tudni hogy aki nem limited editiont vesz az pénzért megveheti majd a bónuszpályákat.A bc2-ben senki se fizetett a pályákért hát olyanok is lettek(kivéve az utolsó pack)
Adják rendes ár/érték arányon és mindenki boldog lesz.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
EA a crysis 2-vel ma bevezette a fizetõs pályacsomagokat PC-n is, készülhetünk hogy bf3-ban se lesz másképp.

:-DDDDDD

TDC Geronimo
Miiiiiii?!

Jóvan', akkor majd lehet ott összefutunk. :-)

Jahh, te is elhülyültél. :-)

Fpocok
Mit mondjak... az MW2 "megváltoztatta" az életemet 😄

TDC Geronimo
Húzd ki a kontrollert, problem solved. Nem az igazság fáj, hanem a sok baromság, amiket mondasz 😄

Fpocok
Fáj az igazság tudom.

Azért töröltem két perc után... mert nekem KURVÁRA ELEGEM VAN ABBÓL, amikor valami film, sorozat, játék elindul... aztán elmeséli, mi történt elõtte... az ilyen filmeket sorozatokat meg sem nézem. Ott volt az új MattLeBlanc sorozat, amit nagyon vártam... megláttam két percet, visszamentek idõben... töröltem is. Battle:LA-t csak azért néztem meg, mert nagyon nagyon NAAAGYON vártam (nem is csalódtam 10/10).

A kontroller támogatással meg nincs baj. (Bár ha egy RPGt lehet tolni kontrollerrel... akkor inkább nc). De milyen az, hogyha be van dugva a kontroller, akkor mással nem tudod irányítani... na ez a lol.

TDC Geronimo
Akkor sokat láttál belõle, lehet adni a véleményedre. Kontroller támogatás meg mióta minõsül negatívumnak? Fõleg egy olyan stílusú játékba, ahol szerintem még könnyebb is azzal játszani. Meg kire kényszerítik rá? 😄 Te látod is amit írsz vagy csak kopiszpészeled azt, amit máshol olvasol?

TDC Geronimo
Annyira baromságokat beszélsz, hogy az már fáj. Látom beálltál a birkákhoz a sorba te is.

Bence94
nem játszottam vele de szerintem jobb lehet mint az a ritmus nyomogatós harcolás.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fpocok
Mondjuk én két perc után letöröltem, de többen erre panaszkodtak.

Fpocok
Egyszerûsített játékmenet. Egyszerûsített minden... DA😮--->DA2.
NA meg a controller rá erõszakolása a játékra.

Bence94
de miért lenne konzolport ? az engine képs rá és egy-két dolgot változtattak rajta de attól még nem az.ha az lenne akkor itt lenne zikszbokszra meg játékállomásra is...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fpocok
Bocsi, de ennek mi köze ahhoz, hogy konzolport vagy sem? Csak mert az, hogy konzolport, nem jelenti azt, hogy muszáj szarul optimalizáltnak lennie.