Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
"my team lost 😞 #bf3 #pressevent"

"4 hours of recording MP with @Noken in #bf3 done. Had a blast playing. Now we need to trim it down to a minute or so 😉 Phuew!"

Multi trailer megerõsítve. 1 perc? Nemhogy feltenné mind a 4 órát... :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem is rossz! 😄 ami fegyvert megszerzel, azt megtarthatod, de lõszert csak az ellenféltõl tudsz szerezni.<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

És kell foglalnod a pályán magadnak bunkert, ahová a szajrét gyûjtöd. :-)

ledobnak egy tár lõszerrel és egy szakadt puskával és szerezz magadnak. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

De majd csak kopott, szakadt ruhát kapsz és golyó nélküli stukkert.
Meg vörös karszalagot.
A csórópakba több nem jár....

Vagy fegyvert sem kapsz, hanem old meg. Ilyen GTA szerûen kell megszerezned magadnak mindent. :-)

szekrény
jaaa én nem akarok újításokat anélkül is király vagyok <#unalmas>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Fpocok
MEG KELL VENNI. ÉS akkor azzal játszhatsz... viszont ha akarsz újításokat, új cuccokat, akkor pluszban fizetned kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Meghát.

Hát ez tök jó. És akkor lesznek a csóró, meg a gazdag kódosok?
Szupcsy.
És lesz csórók vs gazdag lanparty is?

szekrény
de most meg kell venni a játékot vagy csak az elõfizut kell fizetni-e ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Fpocok
Gondolom akkor fizetsz, abban a hónapban, amikor akarsz és csak akkor használhatod azokat a cuccokat, mapokat, ha elõ vagy fizetve.

Nem ugy nez ki. Nem 20 dolcsis DLC-ket adnak ki, hanem havi 5 dodoert kapsz, amit kapsz. Mondjuk azt nem tudom, hogy minden honapban eldontheted, hogy akarsz-e elofizetni, vagy mondjuk egy fel evet kell egyben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nem

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

szekrény
de ha elõfizus lesz a játék akkor maga a program ingyenessé válik ?

Úgy látom idõben vettem konzolt. :-)

Running
Nálam eredetiek azok a multis játékok amikkel játszom. Single-t meg nem tolok.

szekrény
két játék volt eddig a gépen meg free beta-k
amik jók voltak megvettem amik nem arra ott a beta , de hátez az ára a fene nagy demokráciának <#nezze>

TDC Geronimo
ok... <#wilting>

szekrény
AMIÓTA MEGFIZETHETÕ A SZÉLESSÁVÚ NET ÉS EZÁLTAL BEINDULTAK A FÁJLCSERÉLGETÉSEK HATVÁNYOZOTTAN KEVESEBB PC JÁTÉK FOGY TI VÁGTÁTOK KI A FÁT SAJÁT MAGATOK ALATT !!!

Running
Ez jó! <#nyes>

XD
TDC Geronimo
😄d

FSpofon

Arab money

Fpocok
Tudom, hogy elegetek van, hogy megint a CS-t hozom elõ, de gondoljatok bele, függetlenül a grafikától, hogy mi lett volna, ha az is ilyen fizetõs, dlc-s lenne, mod tools nélkül.

TDC Geronimo
😞 Amúgy pont, hogy ott jött az elmúlt pár évben igen kiemelkedõ játék 😄

(alan wake, uncharted sorozat, god of war, RDR, la noire stb)

En helyeslem az Activision otletet! Mennyi remek dolgot csinalhatunk majd szamitogepes jatek helyett!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Mindenrõl.<#vigyor>

Running
A konzolok tehetnek errõl.

Running
Nem elindul, hanem tovább folytatódik a lejtmenet. Cirka 5 éve csúszik lefelé a minõség...

Fpocok
Persze attól még csúnya lesz, ha bevezetik... BF3 kb akkor fog kijönni 😄

<#rinya> Jogos...😄
Fpocok
Nem akarok bunkó lenni, de most ki a faxt érdekel az, hogy mi lesz a BF3atokkal? Sokkal fontosabb, hogy ennek milyen hatása van minden játékra. Az ipar elindul a lejtõ felé (több pénzért, kevesebb minõség).

Running
Indulhat a remegés. <#hehe>

TDC Geronimo
"Big Press Event today 😉! Awesome stuff is being shown"

hogyrohadnánakel -.-

TDC Geronimo
Meg :p

Megígéred?
TDC Geronimo
Dehogy...maradnak ugyanúgy kodnál. Apu kifizeti ezt a havi 5 dollárt is.

Mert a BF3-ra fog jönni a sok kiddie codos és a chat káromkodások %-ban növekedni fognak, stb. És persze megugrik majd az unfair fegyverek használata - at4 csak mert nem tudnak lõni xm8szal (csak példák). Érteeeeed??
TDC Geronimo
Miért is?

Ez nekünk se jó ám.
TDC Geronimo
Más... mai nap press event lesz a DICEnál és ebbõl arra lehet következtetni, hogy megmutatják az MPt végre. Mondjuk mi ebbõl E3ig szerintem semmit se láthatunk (embargo)

"This wasn't the day I was supposed to sit in a rough traffic jam, forgetting my cell phone and catch Jr motion sickness whilst navigating through Stockholm's most skewed roundabout. Nope, I was just going to hype up to finally shoot myself numb in Battlefield 3's multiplayer mode. I'm sitting here holding my breath with a double coffee, attempting to focus on today's task, which besides the war, contains interviews with Lars Gustavsson and Patrick Bach. Trainee-Jimpa is going with me, so count on a video soon."

TDC Geronimo
Kicsit off de lol

The Wall Street Journal has reported that Call of Duty: Modern Warfare 3 will be the first of its kind to implement a rigid but optional monthly fee structure for those looking to experience additional content. Titled Call of Duty Elite, subscriptions are said to include maps, items, and other enticing additions to the game that won’t available straight out of the box. Said items will be exclusive to subscribers, and it’s questionable if content will be available through direct purchase outside of the subscription.

A price is still being worked on, but The Wall Street Journal notes that “they expect the cost to be less than fees for comparable online-entertainment services“, which drives it to around the $4.99/month range. DLC is already expensive, and Activision has been known to successfully nickel and dime with what many consider to be overpriced map packs, which is made possible by Call of Duty‘s prodigious following. It has routinely been the leader in sales throughout the gaming industry, so it’s only natural that it’d become the first to see such a radical implementation. It also doesn’t help that the folks over at Activision publish the game. They were the ones who upped the price of PC games to $60 after all.

<#schmoll2>

:-)

szekrény
ÉN LÁTTAM ...

félszemût láttad?

Én is így voltam vele. Kirázott a hideg a kölöktõl, de felnõtt a szerepekhez.

szekrény
fogadjunk még katona se voltál , mit akartok tik háborúsosat játszani ...

én régebben nem kedveltem de rá kellett döbbennem hogy jó színész és jól választ filmeket 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

<#nyes>