Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
A kérdés, hogy érdemes e költened erre. Most akarsz venni bele ramot, procit, meg VGA-t?
nekem a sima p5b van de lehet hogy tudnék szerezni delux-ot ...
én q9550-et 3,77Ghz-n járatok, és 800-as ramokat lecseréltem 1066-osra, mivel a 800-asokat már nem tudtam 800 közelébe visszaosztani.
Meg mondjuk ezek jobb ramok is, mikor 2 helyett 4 gb-t tettem a gépbe, inkább eladtam a 2gb-t és vettem 1066-osokat...
Illetve azt már nem laptopnak fogják hívni.
Ekkora teljesítmény óriási hõvel jár, ami a notebook fõ ellensége.
A mai notiknál sem mindegy, hogy milyet veszel, mert a legtöbbjük használhatatlan. pl. Fusi, asus, stb gagyi szarokat nem lehet a térdedre rakni, mert leég. A nyomoroncok alul szellõztetik a vasat...
A kijelzõ nagyságáról ne is beszéljünk. Játszottál te már 15'-on 1680*900-on, vagy akár 1366*768-on? :-DDD
Azt sem veszed észre, ha ott állnak elõtted, nem hogy egy meszûbb lévõ ellent. Vagy 18-as notit akarsz venni? Azt meg cipeld... :-)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tehat en is 4-re gondoltam, annyi sztem is eleg egyelore mindenhez.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
onnan lehet tudni hogy kevés a ram ha játék közben alt+tab-ozás nehézkes ...
Kell egy quad cpu, 2gb ram (win7 miatt) es egy kozepes vagy jobb dx11-es vga penztarcatol fuggoen es menni fog vele a BF3 (nem csak lowon).
Legalabbis sztem szinte biztos, bar ujra azt mondom, hogy a beta-ig varjon sztem aki csak tud, akkor lehet majd biztosat tudni a gepigenyrol.
lecseréltem a vga-t 8800gts320mb-ot hd4770-re
megy rajta
ha tetszeni fog a bf3 (nem úgy mint a bfbc2 ) akkor beleb*szok még ramot egy 9-es quadot meg egy 30k-s vga-t <#nezze>#nezze>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hacsak nem kell folyamatosan mozognod a munkad miatt es alig tudnad egy fix helyen hasznalni az asztali gepet a szabadidodben.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Arab money
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A barátom 170k-ért vett laptopot, azon is gond nélkül fut a bfbc2.
Nem kell ehhez 400k-s laptop...😄
én 2007-ben melóba fel akartam rakni a kollégám akkor 200k-s laptopjára a bf2 demo-t és még a menu is laggolt akkor kérdem én mmit akarsz te hogy follyon gyöngyösön ? rá is keresek mit kapni ma 200-ért és el -e futna rajta a bfp4f-e ?
jajjj már rég röhögtem ilyen jóízût <#taps>#taps>
Egyébként is a táblapc meg az ifart szintõ blõdségek a jövõ
Nyugodtan felejtsd el. Kényelmetlen, drága és 3. fokú égéseket is elszenvedhetsz. 😊)
Vegyél notit munkára, és rakj össze egy gyengébb gépet bf3-ra. Egy 3 éves konfigon low-ba csakelfutmajd.
Borg: Béef mindig nvidia párti volt. Ez majd úgy is csak akkor derül ki, ha kint van már a teljes és kapkodva javítgatják a terméket.
Nézz meg egy olyan gémer notit, amin játszani lehet.
Van, vagy 5 kiló és 10 cm vastag. Arról nem is beszélve, hogy dõl orrán száján belõle a 100 fokos levegõ.
És ezeken még egyáltalán nem biztos, hogy elfut a BF3.
Egy noti meg könnyû, vékony, kezelhetõ, a lábadra tudod tenni meló közben és sokáig bírja az aksija.
Lehet meg kéne tartanom a 4870-et... úgyis fasza hangtalan hûtést csináltam rá.
-tRs-Raymond
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx