Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl jut eszembe. Pár napja láttam - nem tudom hogy kerülhette el a figyelmem - a Hazugságok hálója címû Kaprió filmet. Arabos ügynökös, kurvajó.

bios updaterol sok mindent hallottam...akkor barmikor lehet frissíteni, nem fog valami beleütközni ?
Running
szekrény
de a quad-miatt meg kell neki a béte-bios!

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
szerintem elvagyok vele a bfp4f-vel amíg nem jön jobb ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

kifli
ITT aztírják jó bele az 1066-os ram is

legfrissebb biost mindenképpen érdemes feltenni!
Ramokból 800-ast ír.
A kérdés, hogy érdemes e költened erre. Most akarsz venni bele ramot, procit, meg VGA-t?

szekrény
elméletileg 8GB-ot kezel le és 1066-os a max. vagy ezek a procira vonatkoznak ?
nekem a sima p5b van de lehet hogy tudnék szerezni delux-ot ...

kifli
intelnél bármelyik húzásakor, lehet az dual core is 😊

én q9550-et 3,77Ghz-n járatok, és 800-as ramokat lecseréltem 1066-osra, mivel a 800-asokat már nem tudtam 800 közelébe visszaosztani.

Meg mondjuk ezek jobb ramok is, mikor 2 helyett 4 gb-t tettem a gépbe, inkább eladtam a 2gb-t és vettem 1066-osokat...
szekrény
melyikhez, a quad húzáshoz ?

kifli
tuninghoz 1066 jobb
Miért akarsz 800-ast? Egyrészt olcsóbb a magasabb órajelû, húzásnál meg ne a ram legyen a szûk keresztmetszet.

Sosem fog.
Illetve azt már nem laptopnak fogják hívni.

Ekkora teljesítmény óriási hõvel jár, ami a notebook fõ ellensége.
A mai notiknál sem mindegy, hogy milyet veszel, mert a legtöbbjük használhatatlan. pl. Fusi, asus, stb gagyi szarokat nem lehet a térdedre rakni, mert leég. A nyomoroncok alul szellõztetik a vasat...

A kijelzõ nagyságáról ne is beszéljünk. Játszottál te már 15'-on 1680*900-on, vagy akár 1366*768-on? :-DDD
Azt sem veszed észre, ha ott állnak elõtted, nem hogy egy meszûbb lévõ ellent. Vagy 18-as notit akarsz venni? Azt meg cipeld... :-)

Running
Egy kis hw oszt h bepörgött a topik. <#hehe>

SpeedXHUN
800 mhz es jó,úgyis valamennyit visszahúz a alaplap,a proci FSB je miatt.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

[UNQL]Echo
200k-ert meg olyan laptopot sem lehet kapni ami maxgrafon a BC2-t elvinne fullhd-ban.Gondolom senki sem akar komolyan jatszani a laptop sajat kijelzojen igy nem art egy fullhd monitor vagy tv.Vagy marad az alacsony felbontas de oda sem art majd a bika noti a bf3-hoz es 64 playerhez.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Nyehehe, na persze...

tenkjú akkor majd viasztérünk rá amikor megkapom végre a pénzem 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Smithwarden
Irta hogy van 2gb a gepben alapbol, amelle irtam a +2gb-ot.
Tehat en is 4-re gondoltam, annyi sztem is eleg egyelore mindenhez.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szekrény
csak még nem tudom hogy a leendõ quad proci húzásánál hogy variálljak a szorzóval , ezért nem tudni milyen mhz-es legyen vagy lehet még kapni 800-ast ?

TDC Geronimo
4gb ram kell évek óta a normális játékhoz és még elég is lesz egy jó darabig. Lassan annyiba kerül a ram, mint egy kaja a gyorsétteremben...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szekrény
én megnéztem a bfp4f-nél a fizikai memóriából 2gb-ból 1,83gb-ot használt el úgy hogy mediumon van hd ready felbontással ergó lehet már most nyáron beleb*szok annyi ramot amennyit csak lehet ...
onnan lehet tudni hogy kevés a ram ha játék közben alt+tab-ozás nehézkes ...

Smithwarden
Az alaplap tud fogadni negy magos procit.
Kell egy quad cpu, 2gb ram (win7 miatt) es egy kozepes vagy jobb dx11-es vga penztarcatol fuggoen es menni fog vele a BF3 (nem csak lowon).
Legalabbis sztem szinte biztos, bar ujra azt mondom, hogy a beta-ig varjon sztem aki csak tud, akkor lehet majd biztosat tudni a gepigenyrol.

szekrény
nekem ugyan ez van, és a bfp4f nem ment rajta !!!
lecseréltem a vga-t 8800gts320mb-ot hd4770-re
megy rajta
ha tetszeni fog a bf3 (nem úgy mint a bfbc2 ) akkor beleb*szok még ramot egy 9-es quadot meg egy 30k-s vga-t <#nezze>

p5b e6330(asszem) 2gbram 8800gts640mb

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jah, logikus...én is így teszek.
Smithwarden
Mindenkeppen ez a jo(bb) verzio.
Hacsak nem kell folyamatosan mozognod a munkad miatt es alig tudnad egy fix helyen hasznalni az asztali gepet a szabadidodben.

szekrény
írd le hogy mi a mostani asztali cucc, aztán majd segítek <#schmoll2>

akkor ezekszerint vegyek egy gyengébb laptopot és mégiscsak fejlesszem az asztalit?

"szar laptop" az van akkor minek vennék újat?<#fejvakaras>

shaddam
Nem vagyok a híve a grafika butításnak +5 fps-ért(ezért se nagyon multizok pc-n).A kompromisszum alatt meg azt értem hogy nem fullmax.Nem is mondtam hogy aki fullon akar bfezni annak a legolcsóbb a laptop,de akinek nincs asztali gépe(pl nekem) azért egy épkézláb laptoppal is csak tud játszani.Gyanítom olcsóbb egy kicsivel erõsebb laptop, mint egy gyenge laptop+ bf képes asztali gép

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

FSpofon
A legnagyobb kidobás játékra laptopot venni.. Annyiért egy jó gép, egy szar laptop, és egy érintõképernyõs telefon vagy egy konzol is kijön ha körülnéz az ember a megfelelõ oldalakon.

Arab money

szekrény
most játszani akarsz vagy gyönyörködni ? full graffal 30fps ? akkor az biztos játszható már medium-on ...

szekrény
ezt nem értem egy olyan gépet asztaliba összerakni amin fullba megy a bf mennyibe is kerül + a 2-szeres szorzó hogy laptop ...

shaddam
Kb a 200k árkategória körüliekre gondolok.Kompromisszumokkal csak lesz 30 fps.Az aláírásomban szereplõ gép 160 volt és viszi a playforfreet(bebaszna ha nem vinné), meg egy pár gépizzasztóbb játékot is köszöni szépen.Bc2-õt nem próbáltam arra ott a ps3.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem olyan régen vettem 238k-ért laptopot, azon full maxon elfut gond nélkül multiban a bfbc2 is.
A barátom 170k-ért vett laptopot, azon is gond nélkül fut a bfbc2.
Nem kell ehhez 400k-s laptop...😄
szekrény

szekrény
mit értesz sima laptopnak ?
én 2007-ben melóba fel akartam rakni a kollégám akkor 200k-s laptopjára a bf2 demo-t és még a menu is laggolt akkor kérdem én mmit akarsz te hogy follyon gyöngyösön ? rá is keresek mit kapni ma 200-ért és el -e futna rajta a bfp4f-e ?

shaddam
Miért is?

szekrény
"1-2 év és egy "sima" laptop is szépen el fog boldogulni a bf3-mal"
jajjj már rég röhögtem ilyen jóízût <#taps>

shaddam
1-2 év és egy "sima" laptop is szépen el fog boldogulni a bf3-mal.Kell a halálnak a gémer jelzõs 10 kilós szörny.Bár amérikából ha tudtam volna elõbb milyen blu réjes,8 csiga ramos laptopokat lehet rendelni és mennyiért.No sebaj a mostani laptopom erejét se használom ki.
Egyébként is a táblapc meg az ifart szintõ blõdségek a jövõ

Running
Noti+fps= halál
Nyugodtan felejtsd el. Kényelmetlen, drága és 3. fokú égéseket is elszenvedhetsz. 😊)
Vegyél notit munkára, és rakj össze egy gyengébb gépet bf3-ra. Egy 3 éves konfigon low-ba csakelfutmajd.

Borg: Béef mindig nvidia párti volt. Ez majd úgy is csak akkor derül ki, ha kint van már a teljes és kapkodva javítgatják a terméket.

De most komolyan...
Nézz meg egy olyan gémer notit, amin játszani lehet.
Van, vagy 5 kiló és 10 cm vastag. Arról nem is beszélve, hogy dõl orrán száján belõle a 100 fokos levegõ.
És ezeken még egyáltalán nem biztos, hogy elfut a BF3.

Egy noti meg könnyû, vékony, kezelhetõ, a lábadra tudod tenni meló közben és sokáig bírja az aksija.

Ennyi erõvel az új hardverrel meg más valami lesz majd 😊
Lehet meg kéne tartanom a 4870-et... úgyis fasza hangtalan hûtést csináltam rá.
akkor nem bf3azok 😊

eladom a két vesédet pont kiadja 😊

TDC Geronimo
Neked l2p

Lamellus
M18x <#idiota>

-tRs-Raymond

TDC Geronimo
Ja, notin ne akarj játszani. Fõleg ne BF3at.

HTS s3rg1nh00
250ért már van GT555-el noti...😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D