Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, de BF2 szarhalom volt. :-)

Lamellus
Ami fizikailag nálad van azt még könnyebb feltörni, egyeseknek a hardveres védelem sem akadály. <#email>

-tRs-Raymond

Running
Megszépülnek az emlékek. Már a Bf2-ben is csak 40 fõvel volt normálisan játszható a nagyobb térképeken úgy, hogy a szerveren más nem futott és bikaerõs netre volt kötve.
A nemzetközi warok 2009-ben voltak és még mindig gond volt, hogy 64 fõvel melyik szerver képes megküzdeni úgy, h ne lagoljon mint a szar.

Running
Világrekord a Call of Duty: Black Ops

Az idén novemberben debütált Call of Duty: Black Ops által generált árbevétel már elérte az 1 milliárd dollárt, a játszott órák száma pedig meghaladta a 600 milliót, közölte az Activison Blizzard. Ilyen rövid idõ alatt eddig egyetlen más játék sem volt képes elérni az 1 milliárd dolláros forgalmat, és a mozifilmek közül is csak az Avatar. Ebbõl 650 millió dollárt öt napon belül generált a Black Ops, ezt követõen az eladások erõsen lelassultak, de az eladások megjelenés körüli koncentrációja azonban egy ennyire felfokozott várakozásokkal övezett termék esetében természetszerû. Pontos adatokat nem tesz közzé a kiadó, becslések szerint világszerte mintegy 20 millió példányban kelhetett el eddig a játék.

Egyébként addig voltak jó serverek, amíg a klánok csinálták, fizették.
Ennek ugye megvolt a hátulütõje, hogy a serverfileokat ki kellett adni, így a hack is biztos volt.
Ezt megoldhatnák egy hardverkulcsal. Vedd meg az USB/E-SATA/PCI-E-es drive-ot, amin rajta van a server és te csak futtatni tudd, meg a kivezetésein menedzselni'.

Lamellus
Ha laggol a szerver az õ hibájukból és nem javítják, az a gyártó döntése. Lehet, hogy ez elítélendõ, de nem tudok semmiféle szabványról ami miatt elkaszálhatják õket, de ha te ismersz ilyet, linkeld be.

-tRs-Raymond

Fpocok
Jó, hát tudjuk, hogy a cod egy igénytelen szar és aki megvette, de még mindig küldi, az meg igénytelen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Alap lenne...
Nézd meg a kódot. Nincs server, lagos fos, mégis megvették pár millióan.

Running
A szerver sem alap, hanem valaki fizet azért, hogy te játszani tudjál rajta...hogy lagosan, vagy sem, az már nem a te ügyed.

Fpocok
De. Van alap dolog... mint ahogy a kül. elektronikai cuccoknál is...
FPS játéknál pl alap a szerver és hogy lehetõleg ne laggoljon.

Lamellus
Nincs olyan, hogy "alap dolog", ezek szórakoztató termékek, luxus cikkek. A gyártó dönti el mit csinál, nincs szabvány. Majd kiderül sikeres lesz-e ez a modell, remélem nem. <#rolleyes>

-tRs-Raymond

Fpocok
Rövid távon minden új játék élvezhetõ, mert újdonság.

Running
Ezzel még egyet is értenék, ha tudnék egyetlen olyan fps-t mondani, ami az AAA kategóriás játékokon kívül is élvezhetõ volt.

Fpocok
Sajnos a AAA-s neveknél a tripla A nem a minõségre utal, hanem a marketingre költött pénz-népszerûségre.

Na, az van konzolon, az nekem jó lesz. :-))

gyúk núkem :o)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fpocok
Ha megfelelõnek találom, akkor fizetem. Ha nem, akkor lesz másik kedvencem. WoWért is fizettem anno, amíg úgy nem láttam, hogy ez nekem így már nem kell.

Ezzel csak akkor van baj, ha ez a kezdeményezés beválik és rákapnak.
Akkor baszhatjuk. A kedvenced is fizetõs lesz, nem csak a divatgémek.

Running
hagyjuk már...

Nyehehe, és még a végén ilyen irányú lehetõségek is lesznek pízér'

red orchestra 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

:-DDD

Running
Egyelõre nem tudok ilyen játékot mondani, de ez inkább a szûklátókörûségem függvénye. Fps-ben egyetlen címet se tudnék mondani...

Fpocok
De van. Játszol olyan játékkal, ahol az alap tényleg alapot jelent. Nem kötelezõ minden szarral játszani, csak azért mert épp az az új, az a divat.

Ha fizetsz, leveszik a fejed folul a nonstop spot nyilacskat. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyértelmû lehúzásról van itt szó.
Meg lehetne oldani a lagot, szerver oldali támogatást is jól, ha akarnák, csak akkor a lé egy részét erre kéne fordítani. Így meg majd te még pluszba kifizeted a supportot.
És lehet, hogy ez nem egy rossz megoldás, de akkor legyen ingyen a gém.

Egyébként jópár éve írta már valamelyik gémer nagykirály, hogy ingyen lesz a játék, és te azért fogsz fizetni, hogy a sok zavaró reklámot levegyék a gémedrõl. A falakon, ruhákon, fegyvereken, jármûvükön tele lesz reklámmal.
Persze senki nem akar rózsaszín, hüvelygomba reklámos ruhában egyakat kiloccsantani, vagy dankóros gyerekekért alapítványos APC-t lebazúkázni.

Running
A kérdés tehát adott, fizetnél e azért, ami régen alap volt, vagy játszanál egy rakás szarral 1-2 hétig? Ezen kívül más lehetõség nem nagyon van.

Running
Jól írtad, "alap lenne". Nem 2005-öt írunk, hanem 2011-et, amikor már nem alap, ahogy a hasalás, a repülõk, a nagy térképek, a 64 játékos, a pályaszerkesztõ, és sok más sem.

aki fizet ilyet kap 😊

Fpocok
Természetesen ez running kommentjére volt válasz.

JagFater: Egyetértek... vagy legyen ne fizetõs, vagy legyen mindenkinek... a kettõ között nem jó.

De ezeket csak úgy lehet bevezetni, hogy mindenki fizet, vagy senki.
Hogyan szeparálod el a fizetõs és nem fizetõs gémereket?
Lagmentes szerver a fizetõsöknek és lagos a csóróknak? :-)
Vagy max humbukra jó a fizetés, mint csini ruci, vagy csak kinézetre más fegyver.

Fpocok
-komoly védelem a csalások ellen (ez alap lenne)
-javítások, bugírtás heti rendszerességgel (ez is alap lenne)
-2-3 havonta extra minõségi tartalom (jármûvek, fegyverek, pályák) (hát ez most DLC formában megjelnik)
-teljes körû klán és versenytámogatás (alap dolog)
-rendszeres kommunikáció a játékosokkal, igényfelmérések (erre van a fórum)
-rendes lagmentes szerverek (bassza meg, aki ezt hozza fel... ez is alap dolog)

Egy az egyben... alap dolgokat adjunk még több pénzért...

akkor ezekszerint
q8300 - 30e
gtx460 - 30e
kingston ssd - 30e
ram - 15e
ö: 105e

A GTX 460-at mondjak most a legjobb ar/ertek aranyunak, legalabbis Nvidiabol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

:-)
Proszesszor' FSB-je lehet 1333. Tehát rakhatsz bele Quadot.
És azt is javaslom. Tegyél bele egy Q8300-at, 4GB DDR2 800-at.
Meg egy jobb fajta VGA-t - abban most nem vagyok benne, lemaradtam.

jah el is kellett volna olvasni a cikket 😄 ezt benéztem

akkor ez mit ír? nekem csak annyit mond hogy a ram is 1333 meg az alaplap vagy miafaszom 😊 vagy a kettõ nem ugyanaz? én csak egy hujje építész vagyok

Beers
😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

P5B-be 1333-at? Biztos? Ráadásul DDR3-at?
Senemhiszem. :-)

még egy kis hw offolás:
ramot mit érdemes nézni? azt már kikumtam hogy a p5b 1333-at tud max
gondolom érdemesebb ilyen eleve duálba adott ramot nézni ?!
találtam ilyen nagyon raj ramot

szekrény
az csak urbánlegend hogy valaki kinyírta, még csak el sem lehetett kapni a kecseget <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
gear = dogfight ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

FSpofon
http://www.razerzone.com/bf3

Lesz bf3 gear.

Arab money

Ja õ miatta basztam a földhöz a nintendomat aztán beértem évekig a rokon nintendojával...
Az a rohadék a marioba, valami tüskés páncélú teknõs fõellenség, mordon, vagy mortar vagy nemtom, és egy kurva libikókán kellett támadni a lávatenger felett. Mit szoptunk miatta nintenton anno 😄 A fél osztály egy emberhez járt, akinek volt SNES, és ott szenvedett vele mindenki egymás után, hétrõl hétre 😄 Utána igazi hõs volt, aki megcsinálta, bezzeg ma... minden vérpistike lehet lvl 50...
szekrény
A NÁDAST AKARTAM A HÓNALJIG FELHÚZOTT GATYÁJÁBAN DE NEM LÁTSZÍK ÍGY MINT A MARKOS <#ticking>

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

:-) Alakul.

szekrény