Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hát igen. A két dolog, ami elválasztja egymástól a konzolportot és a nem konzolportot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Attól hosszan játszható, ha van beépített felvevõ? Ne várj olyan játékot 2011ben nagy kiadóktól, amit 4-5 vagy akár több évre terveznek piacon tartani. Nem véletlen nem lesz mod tool se...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Csak mert attól lesz egy játék hosszan játszható... de mondjuk ha évente jön ki új rész, akkor tök felesleges tényleg.

TDC Geronimo
Nem tudni semmit róla, de miért ilyen marha fontos az a battlerecorder? Emiatt nem megvenni...

Fpocok
Tehát nem. Értem... nekem igazából ez áll a vásárlás és én közém... a többit az le tudnám nyelni.

byzhouse
record = 0fps

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

TDC Geronimo
igen, benyomod a frapset. <#mf2>

TDC Geronimo
Az ea konf 6án lesz, de ez más. Ez már a BF3 standról lesz.

shaddam
Jó, de a codnál sem értem hogy mire fel a statisztika mánia.Ennyire nincs ötlet mivel húzzanak le?Bár mivel minden eddigi általam ismert játékban ingyen volt remélem felfordulnak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Bannerba belerakhatnátok az EA konf kezdési idejét egy live stream linkel megtámogatva meg a #7087-ben írt stream idõpontját is. Itt a stream linkje

Fpocok
És lesz benne record funkció???

zzeN
EA-nek nem hétfõn lesz a live-ja?!<#conf>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Egyértelmû, hogy a fizetõs kodos faszság miatt van kiemelve ez az ingyenes ficsõr.

najó ezt aggyák zéró pízér és ha nem kell akkor adnak nekem vissza havi 5 dodót? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TDC Geronimo
Amúgy meg "Can't make it to E3 this year? We have you covered. We'll be broadcasting LIVE from the Battlefield 3 booth on Tuesday, June 7th starting at 1PM PT. Make sure you tune in to see the latest Battlefield 3 videos, gameplay, interviews and more!" Ez nálunk kedd este 10 óra

shaddam
Statisztikák.Nem értem mi ez a felhajtás körülötte, mert ami játék eddig támogatta max egyszer néztem meg a weboldalt.Ellenben a hivatalos oldalba implementált klánrendszer meg alap kéne hogy legyen.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Ott van alul amit írtam

Battlefield 3 Battlelog web destination – featuring powerful social tools, feeds and detailed player stats. Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars. We look forward to providing more information on these features in the near future!

te meg röhökj .. kérdés volt 😄 miafene aza "Battlelog" amit havi inygyé adnak?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mechwarrior 😄 a 2 nekem bejött a 3 annyira nem 😄DD

soo277
Azt ne mond, hogy nem érted!!<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

mi az az MW3?<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

byzhouse
most magyarul! oan? lessz? mind? ö? mw3? mondjuk az mw3 szócska viccesen hangzik.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

soo277
Ha oan lessz mind BC2 ö akkor 1nagy fos!! MW3 best

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

szekrény
hád nevessek mán én izs ídezstesvírem dijó a hángulát tifelítek <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

byzhouse
ezek hülyék drum roll... zero dollars 😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TDC Geronimo
? 😄

bémeg 😄

ez mit jelenthet? "Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars"

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csak _köcsög PC-s_ (:-DD) platform van? :-)

[UNQL]Echo
A MOH oktoberben jott ki es asszem elotte juliusban volt a betaja.A BC2nel februar volt marciusi megjelenes mellett.Sok ertelme igy nem is volt.
Remenykedjunk!A fejelsztes szempontjabol jobb lenne pl a 64 multikat tobb kulsossel, valtozatos konfigokkal tesztelni.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

zzeN
Isten adja!<#pias>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Cris99
Akkor azthiszem be kell szereznem egy egy MOH limited edition-t!:S😛
Van más út hogy kódhoz jussak? elõrendelõk stb?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

TDC Geronimo
Amúgy lehet a beta közelebb van, mint gondolnánk. Ha az újságíróknak már lesz egy multi pálya kipróbálható verzióban, akkor az már simán van olyan állapotban, hogy eljusson a communityhez is beta címén. Lehet meglepõdünk majd 6án 😊

Cris99
ÁÁÁÁÁÁÁ

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Hát egy jópárszor. :-)

TDC Geronimo
Megerõsítést kapott tehát. Idei E3on lesz single ás multi bemutató is, új trailerek, képek és press reviewk. Újságírók kipróbálhatják a multi részét is a játéknak az "Operation Metró" pályán. Továbbá lesznek dolgok amiket nem mutatnak még be. Ilyen a coop mode és az új TDM mód. Lesz egy Battlelog nevû oldal is ahol lesz erõs social ficsõr integráció, verheted a részletes statjaidra, csinálhatsz squadokat, klánokat,, használhatsz voice chatet, követheted barátaid fejlõdését "real time". És itt jön az MW fricska...mindezt INGYÉ 😄

Részletes leírás angolul

"E3 2011 in Los Angeles is only a few days away and there is a lot of excitement in the air. We are thrilled to be at the expo to show you Battlefield 3! We are currently putting the final touches on our demo - testing, tweaking, and in general, creating a game that’s looking amazing. I’m very happy and proud of what our DICE team has accomplished and what we’ll be unveiling to the world at E3.

Following our Battlefield 3 announcement earlier this spring, a lot of you have asked us for more info on multiplayer. Well, wait no further – we will be showing both single player and multiplayer gameplay at E3! You can expect new trailers and screenshots as well as in-depth press previews hitting next week. You can also watch the EA press conference live on EA.com on Monday.

So what can you expect from the Battlefield 3 multiplayer? Powered by the Frostbite 2 engine, Battlefield 3 features some of the biggest and most spectacular maps that we have built. At the same time, we are also able to create more intense close-quarter combat than ever before. The multiplayer map, “Operation Métro,” available for press to play on the show floor, combines both sides of the scale into one cohesive experience. Gamers will experience a physical battlefield and be able to temporarily disable vehicles, go prone, mount weapons, lay down suppressive fire and more. Under the hood, the brand-new engine ensures cutting-edge visuals and immersion. All things combined, big and small, add up to the best Battlefield game we have ever created!

Of course there are things we will not be showing at E3, including the game’s extensive co-op campaign, the introduction of Team Death Match mode and the Battlefield 3 Battlelog web destination – featuring powerful social tools, feeds and detailed player stats. Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars. We look forward to providing more information on these features in the near future!

Karl Magnus Troedsson"

Fpocok
Én is annak hallottam.

TDC Geronimo
Felraktam ezt az EA féle Origins izét. Készülök a beta bejelentésre E3on <#law>

Cris99
Szerintem jobb az az electro típusú, úgyis az electro-house-t szeretem, de az igaz hogy ez a zene EPIC volt és marad is!!!

nekem bot fülem van de akkor ezekszerint tényleg hamis?? 😮

Kirázott a hideg...Mármint a jó értelemben. :-)
Tény, hogy hamiskás, de ez a legszebb zene a földön. :-)

Azért teljesen nem jött nekik össze... fõleg a fúvósok nem egyszer tévesztettek.
Ahhoj
Nem rossz, nem rossz. De az a torzított "fos" sokkal jobb 😉

Tono34
Az a faszi a karmester 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TDC Geronimo
Amúgy megváltozik az EAstore és Origins néven folytatja tovább. Olyasmi lesz, mint a steam. Szerintem nem véletlen az idõzítés. Én elõre megelõlegezek egy BF3 beta hozzáférést originsen keresztül történõ elõrendelés esetén. Mekkorát néznék, ha ugyanaz lenne a forgatókönyv mint tavaly a MoHnál. EA konfon demózás, trailer és bamm. Még a héten töltheted a betat 😄

Tudom, tudom a kezem meg a bilibe lóg... <#szomoru1>

az a faszi aki hadonászik a karjaival elmehetne simán dobosnak annyira jól hadonászik vele
TDC Geronimo
Ilyet akarok hallani hétfõn nem azt a torzított fost. Bár szerintem marad az BF3nál 😞

Running
Igyekszik az ember.<#hehe>