Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egy kis 43 stat:
Kills 100
Deaths 282
:-))
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Te nem Viktor családtagja vagy véletlen? Bár még az is kitagadnak.
Mondanám, hogy fuss neki sokadszorra is annak a mondatelemzésnek, de reménytelen. :-))
És te vagy a házigizda a BC2 toipikba? Hány faszt nyaltál körbe érte? :-))
Na figyu kicsirigó.
"Család" Ez gondolom számodra értelmezhetetlen, mert vagy a legyek hordtak össze, vagy valami bantunéger formázott meg kecskeszarból.
Szal a család játszik vele. Egyébként ebbõl is látszik, hogy még csak közelrõl sem láttál ilyet. De ha még látnád is sem érne sokat, mert nem tudnád megkülönböztetni egy kamiontól. :-)
"Azért vettem konzolt, mert már nem életcélom a játék, nem költök többet fejlesztésre. Kinectel eljátszik a család ha esik, meg hábe-hóba én is valamivel, ennyi."
Értem. Tehát nem életcélod a játék, ezért vettél kinectet. Így már világos... hisz tudjuk, hogy a kinect max felvágásra, meg bohóckodásra való. Igazából játszani... erre alkalmatlan.
Ha gyengeelméjû vagy és nem tudsz értelmezni 2 mondatot, akkor legalább kussolnál.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tehát azért vettél csak játékra használható gépet, mert már nem életcélod a játék. Értem.
Ha így nem megy, akkor nem megy, leszarom. Azért vettem konzolt, mert már nem életcélom a játék, nem költök többet fejlesztésre. Kinectel eljátszik a család ha esik, meg hábe-hóba én is valamivel, ennyi. Az elsõ gém óta fejlõdtem, szal nem reménytelen, de kemény meló.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
-tRs-Raymond
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.