Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutálisan nehezebben le sem írhattad volna a sugárhajtású repülõgépet. 😄
ja hogy áz! <#hawaii>
Running
rápulógíp

röpzi.

<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Running
repzaj

Mi az a "Jet" ?
Jer a hétvégén, oszt lõhetsz. :-)

ki akarom próbálni! mennyi ideig vártam rá... legalább konzolon... csak egy kicsit<#zavart1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

shaddam
Vigasztaljon hogy ez nem cod ahol a sarokban hasalva a k/d-ra verik a népek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Eddig csak a 43-al.

Egy kis 43 stat:
Kills 100
Deaths 282

:-))

Running
Ez a normális! Ne gyötörd magad emiatt. Melyikük lehet a commander?<#idiota>

Az azért gáz, hogy elkezdtem számolni, de a seggeket. :-)

Lamellus
14-es squad! <#eljen>

-tRs-Raymond

Running
Rengeteg csaj csapat lesz, egész biztosan.<#vigyor>

Akkor ezek szerint a banner tényleg nem hazudik.
Running
Feszültség ellen:

Running
Tessék, Bf3-as csapat:

Running
Srácok, a személyeskedést kerüljük jó, lassan átcsúsztok a moderálandó szakaszba. Pattanjatok le egymásról.

Ezé vegyé yboxot mint Jag - Becsületbeli ügyek.

Fpocok
Ha van egy rendszer, ami hazugságra épül, úgy szar ahogy van, teljesen használhatatlan és mindennek a legalja... ha ezek után a következõ részben ugyanezt megjátszák, akkor igen... meglepõdõm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ezen szerintem csak te lepõdtél meg.
TDC Geronimo
Ezen szerintem csak te lepõdtél meg.

Fpocok
lol mw3 hoz sem lesz dedi szerver. Erre tényleg nem tudok mit mondani.

Flamelõ vérkocka, csak hogy pontosak legyünk<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fpocok
Inkább mondjuk azt, hogy én a konzolosodás és kazsuálosodás elleni küzdelem élharcosa vagyok.

Én akartam venni konzolt kinecttel de mikor megtudtam hogy az alapból 40k csak a kinect és nem a ps vele együtt..xboxnál ugyan ez...:-((((((( Sírtam. <#rinya><#rinya> Mind1 majd egyszer.
TDC Geronimo
Hivatásos konzol hater ne törõdj vele 😄

Hú bazdmeg, ennyi ésszel hogy lehetsz még életben?
Te nem Viktor családtagja vagy véletlen? Bár még az is kitagadnak.

Mondanám, hogy fuss neki sokadszorra is annak a mondatelemzésnek, de reménytelen. :-))
És te vagy a házigizda a BC2 toipikba? Hány faszt nyaltál körbe érte? :-))
Na figyu kicsirigó.
"Család" Ez gondolom számodra értelmezhetetlen, mert vagy a legyek hordtak össze, vagy valami bantunéger formázott meg kecskeszarból.
Szal a család játszik vele. Egyébként ebbõl is látszik, hogy még csak közelrõl sem láttál ilyet. De ha még látnád is sem érne sokat, mert nem tudnád megkülönböztetni egy kamiontól. :-)

Fpocok
Ja bocs, igazad van. Az elsõ résznél tényleg rosszul értelmeztem:

"Azért vettem konzolt, mert már nem életcélom a játék, nem költök többet fejlesztésre. Kinectel eljátszik a család ha esik, meg hábe-hóba én is valamivel, ennyi."

Értem. Tehát nem életcélod a játék, ezért vettél kinectet. Így már világos... hisz tudjuk, hogy a kinect max felvágásra, meg bohóckodásra való. Igazából játszani... erre alkalmatlan.

Mér, mivan ott?

Na, most húzzál a faszomba a fasságaiddal...
Ha gyengeelméjû vagy és nem tudsz értelmezni 2 mondatot, akkor legalább kussolnál.

majd lesz EA családi csomag. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Running
A palackozott vízért is fizecc nem, jövõre már palackozott levegõért is fogunk, szal tökmind1 az egész...

ez lesz a jövõ sajnos. 😞

shaddam
És egy videókártya árából évekre fedezve van a netes móka.Ettõl független az ms pusztuljon meg hogy ilyen szánalmas módon szedi be a pénzt, félek a sony is vérszemet kap a következõ generációban.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Szóval fejlesztésre nem akarsz költeni, de ha már konzolt vettél, akkor azt, ahol havonta kell fizetni, ha online akarsz játszani. Értem.

ugorgyunk át a bc2 topikba picit? sok ideje van úgylátszik.<#ravasz1>

Jóvan gyökér, látom nem erõsséged az olvasás...

shaddam
Milyen játékokkal játszottál már?A bf43ban lehet érezni hogy kezdõ volt a dice lehet nem benned van a hiba

Prince23
<#hehe>

Fpocok
"Azért vettem konzolt, mert már nem életcélom a játék"

Tehát azért vettél csak játékra használható gépet, mert már nem életcélod a játék. Értem.

Ha egy jó vasad lenne és már nem lenne mivel turbózni, akkor érteném az SSD-t, de nem akkora májerség, hogy ne tudd a lóvét más gémre pozitív hatású dologra költeni. :-)

Nem kõ aim...
Ha így nem megy, akkor nem megy, leszarom. Azért vettem konzolt, mert már nem életcélom a játék, nem költök többet fejlesztésre. Kinectel eljátszik a család ha esik, meg hábe-hóba én is valamivel, ennyi. Az elsõ gém óta fejlõdtem, szal nem reménytelen, de kemény meló.

[UNQL]Echo
A vinyo ara folott plusz penzt amibe az ssd kerulne inkabb vga-ra koltsd vagy jo monitorra ha az meg nincs.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Lamellus
Nincs vele tapasztalatom, de gondolom azért, mert nem arra van belõve a játék irányítása.

-tRs-Raymond

TDC Geronimo
BFekbe olyan minimális, hogy észrevehetetlen, de te biztos jobban tudod :p

nem cél a pénzköltés 😊 30-35 egy kingston ssd

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.