Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új Alien Colonel Marines? Valahogy ennek se siekrült megütni az eddigi alien játékok szinvonalát.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

SötétBarom
Néha próbálj nem EA játékokkal is játszani, hátha jobban fogsz szórakozni. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

A problémám arról szól hogy jelenleg az élvezetes új játékokat úgy kell keresni, mint tût a szénakazalban. Persze vannak most is jók, de sokkal kevesebb készül el olyan ami jó ilyen szinten, mint annó. És ez a fõ baj! A C4 es retardáltak meg persze hogy többen vannak, mivel már minden hülye számára nyitott e lehtõség PC-re Konzolra, és internetre. És ez az amit kaihsználnak a szar játékokkal drága pénzért a kaidók mint az EA. Még pl erre az egészre a Medal of Honor sorozat illik a legjobban, hogy miylen szépen eltudták b*szni mára már, azzal hogy GYP biztosnak volt tervezve a készítés során.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Sajnos nem teljesen ugyanannak a rétegnek, a codosoknak szól az összes reklámkampány, ott megy ugye tudjuk......

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kemotox
Azért BF2 meg BF3 kb ugyanannak a célközönségnek szól és BF3-ban sokkal több a retardált 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

SötétBarom
"akár a Far Cry 2 és Far Cry 3-ra is. (2>3)"

Most már legalább tudom, hogy totál inkompetens vagy a témában, i'm out 😄DDDD

SötétBarom
Semmiféle más generáció nincs, meg felnövés. Annyi van, hogy a játékok egyre szélesebb réteget szólítanak meg, és emiatt több a kretén.

kemotox
Szerinted az FC2 jobb mint a 3? Fura egy ízlésed van 😄 FC2-ben rengeteg lehetõség volt, de olyan szinten monoton és unalmas, hogy az leírhatatlan. Autózol A-ból B-be, lövöldözöl egy kicsit, visszaautózól. Aztán megint ugyanez, aztán megint, és megint...

Amúgy értem mit mondasz, de nem kell ennyire szélsõségesen kezelni a dolgokat, vannak azért most is jó, és nem teljesen agyhalott játékok. (Bioshock Infinite-el játszottál már?? Annyira király, hogy beszarsz😄)
Persze nem sok van már, de pont elég, hogy ne maradjunk jó játékok nélkül 😄

Még valami: A rohangáló IQ nélküli C4 jeepekrõl meg ilyenekrõl csak annyit, hogy az már nagyon nem a játékon múlik. BF2ben is voltak ilyenek, csak nem olyan sok. Az a generáció viszont már felnõtt, és jöttek helyette más playerek... Akik tudjuk milyenek sajnos. Akármilyen szuperül megcsinálják majd a BF4-et, akkor is lesznek retardok akik elrontják 😞

Akkor kanyarodjunk a Crysis, Counter Strike, NFS, vagy COD szériára. Ugyan ez elmondtaható rájuk, sõt akár a Far Cry 2 és Far Cry 3-ra is. (2>3) De globálisan érdemes rátekinteni a helyzetre, és akár milyen értelmetlen hülyeséget fogsz beböfögni, akkor is ez a helyzet jelenleg. És a te a minta példája vagy már sajna az agymosottaknak.

Az ekkora mennyiségû playert meg nem értem, BF2 idején is volt ennyi vagy több palyer, és lehetett vele játszani, és nem úgy hogy minden második szerveren az IQ nélküli C4 jeepek/Helik/motorok rohangálását lehetett látni csak. Fõleg amíg az elsõ fél évben akár tört kulcsal is engedték a játékot a Ranked szerevreken is, nem hiszem hogy ott gyökkettõ létszám lett volna a mostani BF3-hoz képest.

SötétBarom
Eddig nem a BF szériáról volt szó, de ha elfogytak az érvek visszakanyarodhatunk ide is.

Ekkora mennyiségû playerrel megbachatnád a BF2 összes szipiszupi mindenkinek NAGYON NAGYON hiányzó fícsörjeit. Milyen szupi is lenne egy "haha ima troll fuck yeah" típusú commander pubon, nem?

Annak örülök! 😊

Itt a 2000-es évek környékérõl van szó, nem a 2000 mint évszámról. De ha pontos évet akarsz a határ meghúzására az kb a legjobb esetben is 2006 lehet kb max. Azóta csak a GYP butáknak szánt funkciókkal teli játékok látnak napvilágot már. Persze a garfikájuk az szép meg minden, de az értelmesebb játékosnak nem az a fõ szempont, csak hát sajna nem mi vagyunk többen, hanem a hozzád hasonló avatárral rendelkezõk, így a játékpiac a pénzkereset miatt már megtette a lépéseket felétek, látható módon sikeresen.

Vesd össze a BF2-t és a BF3-at, tegyük fel úgy, hogy mind a kettõ képzeleteben ugyan azt a grafikát és látványt nyújtja, melyik lenne a komplexebb, sokal nagyobb élményt adó? Talán a játékbeli funkciókban ezerszer gazdagabb BF2, vagy a háromgombos konzol kontrollerre szánt GYP játékmenettel és lehetõségekkel megáldott BF3?

SötétBarom
Ennyi erõvel hasonlíts össze egy total wart a command&conquer-el.
Mindig voltak egyszerû meg bonyi játékok. Nyilván amibe beleölnek háromszor annyi pénzt, mint egy átlagos hollywoodi filmbe, annak nagyon széles közönségnek kell imponálnia, különben csúszda van.

Ha meg nem ölnek bele ennyi pénzt, akkor még mindig úgy nézne ki, mint a BF2.

"FPSek butulnak 2000 óta"

Bioshock, Riddick, Half Life 2, Far Cry 3, Portalok, hogy csak egy párat említsek, amikhez foghatót korábban nem láttam.. Örülnék ha megérvelnéd, mitõl butábbak, mint a Blood, a Duke, a Shadow Warrior, vagy a RTCW...

Üdv.Nincs valakinek egy fölös Kulcsa?Jó a sima is

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

😊
/ túl másnapos vagyok még a frappáns válaszhoz/

kemotox
Hát elég cink, most azonnal menj kukoricára térdepelni, ja és csokinyuszi sem jár.

Okés, lemaradt egy szerintem a végérõl, my bad.

kemotox
Miért ne lehetne szeretni? Én is inkább a komplexebb, több lehetõséget kínáló játékokat szeretem, de azért néha jól esik egy kis agyatlan, gondolkodás mentes kikapcsolódás is.

Nagy igazságot szóltál most.

Sötét : tudom hogy nem fps, de hasonlítsd már össze a mostani új X-com-ot feature list szempontjából, a 2000-es Jagged Alliance 2 vel, az x-comnak 1 oldal ez, a jaggednél 20....és ez nem csak a taktikai játékokra igaz, hanem mindenre ami game....az fpsesek is butulnak 2000 óta, ha nem is feltétlenül feature listben, akkor engineben, storyban, desingban, kreativitásban. Sajnos tényleg a butáknak csinálják ezeket. El lehet fogadni ezt a tendenciát /de nem kötelezõ/, de szeretni és örülni neki azt már semmiképpen sem.

Szabi
nagy a lebukás veszélye útközben,. de ha odaérsz és berobbantod akkor kráter lesz, motorra téve nagyobbat szól és könyen rá is lehet dobni a tankokra 😄

minap kishelivel leszálltam egy szerencsétlen kempelõ tankra felc4eztem majd a magasban átültem külsõ helyre és berobbantottam :'DDDD

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal
mennyire hatékony a jeepre szerelt c4 tank ellen? ma valahogy minden terrorista megtalált, volt aki háromszor is próbálkozott vele egymásután 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Én imádom, szerintem zseniális 😄D Egyetlen nagy hibája van, hogy ostobák is játszák.

giornalista
oké, 2000-ben meg a hozzád hasonlóan gondolkozók azt papolták egyfolytában, hogy amikor õk voltak ennyi idõsek, akkor egy focimeccsért még a grundra kellett menni, egymásra legfeljebb hógólyóval lõttek, és ha gyorsaságra törekedtek, akkor fogócskázni kezdtek, nem Need for Speedezni!

hagyjuk már ezt az ócska dumát. a játékipar a feltalálása óta folyamatosan fejlõdik. a mostani játékok másak, mint a 10 évvel ezelõttiek, azok meg mások voltak, mint a még 10 évvel korábbiak.

és akkor mi van? ha nem tetszik, csinálj mást... én is úgy nõttem fel, hogy egy Tomb Raider valódi feladványokat kínált, nem volt cél, hogy bárki végigjátszhassa, vagy hogy mindenkinek sikerélményt adjon. ma ez a trend, ez a cél. ki tudja, mi lesz újabb 10 év múlva?

annyira lehangoló olvasni ezt a sok okosságot, hogy mi minden volt jobb 10 éve, meg 15 éve... lófaszt volt jobb, más volt, de hogy jobb lett volna...

valamiért csak elvagyunk ezzel az ótvar BF3-mal is, nem? :/
SötétBarom
Modolás sosem érdekelt, többnyire összeheffelt mocsokkal találkoztam ez ügyben, inkább volt irritáló, mint fasza. Dedikált szervereket szintén telibefosom, mivel én játszani akarok, nem szervert üzemeltetni. Ezenkívül a játékmenetben nem látom a "funkcionális visszafejlõdést".

A "push X to win" játékmenet pedig szingliben van csak, szintén lefosom. Engem pont olyan nehéz lelõni BF3-ban, mint a quake3-ban. Csak az ellenfélen múlik minden.

Persze lehet fröcsögõ nyállal okítani, hogy mindenki IQ light már, és csak egy két ember szórja a fényt bele a vaksötétbe, csak kicsit olyan száni. Aki komplexitásra vágyik, annak még mindig ott az ARMA sorozat, a különbözõ szimulátorok, vagy a stratégiák.

SötétBarom
Olyat favorizálj, ahol gyakran van admin, és nem kretének járnak rá.. Magyarok közül én többnyire az IRAM meg a VHQ szervereken játszom, és szinte mindig penge meccsek vannak..

Tikal
Van Filter kreténségre is? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha te így látod a 2000-es évek elött is a környékén kiadott játékokat a mostaniakhoz képest, akkor örömmel jelentem téged biztosan üdvözölnek az IQ nyomorék PC és konzol játékosok a "fizessünk mégtöbbet a szarért" klubban.

Valahogy régen nem volt minden kisegítõ, gyökerekenek szánt funkció a játkokban pl hogy épp egy logikai feladatnál mit kéne csinálni, vagy épp hogyan kell kinyitni az ajtót, hol kell átmászni. Erre régen IQ ból kellet rájönni, csak hogy akkor ez ment a játékosoknak, ma már nem. Egyébként nagyobb kihívás még most is a Duke-ot végig játszani mint pl a BF3 single részét.

De ha pl multiplayereket akarunk összehasonlítani, abban is funkcionálisságban mindenben verik a régiek a maiakat, a modollásuk és dedikált szerver lehetõségük miatt már alapból. Egyetlen egy fejlõdött azóta az a garfika, a többi az mind csak süllyed le, hogy az IQ szegények betudják fogadni és tudjanak velük játszani, lásd BF3...

SötétBarom
Ritka ótvaros szerverekre járhattok, én csak teljesen elvétve találkozom ilyen mértékû kreténséggel..

Tikal
Ma azért vesztett a csapatom valami 250-100ról, mert a sok hülye a bázisunkon dobálta az aknát egymásra, meg lövöldözték egymást, aztán már késõn veték észre hogy ez bizony megfordult, bukó lesz.... aztán rendszeres azoknak a hülyéknek a száma akik nem mennek sehova a tankkal, csak lövik a társaikat, vagy üldözik a társukat....<#conf>

SötétBarom
Ja, mer 99-ben a quake3 kibaszott komplex volt, mi? Vagy a Blood a hullafejfocival? Vagy a hugyozós pénzdobálos Duke? A lófaszt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
<#eplus2><#eljen>

A te írányod hát igen, mondhatni mindennek az alapja. A konzolos "rakjuk be a lemezt azt lövöldözzünk egy jót és trollkodjunk" generáció már felnött, szép kis népességet számlálnak már. Ezt az EA is már jó pár éve felfedezte, és az ilyen IQ-ban hiányosabb, sokkal nagyobb bázist alkotó leendõ játéksokra építi a játékait.

Annak idején valahogy a minõség azért jobban megvolt a játékok terén, mivel az akkori vevõréteg sokkal szükebb és profibb felhasználó volt, nagyobb igényekkel is persze. Mostanra már sajnos a konzolok elhozták a minden hülye számára a szorakozást, és sajna a játék kiadók ezt ki is használják mára már, tudjuk nagyon jól hülyébõl sok van.

Nekem tetszett!

Fatboyz4ever!

SötétBarom
Ügyes. Accuracy 8% <#idiota><#idiota><#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JethroHUN
Most komolyan hasra kéne esünk az ilyen statoktól? Metron, ami technikailag egy csõ, kemplesz bipod pecsenyével... rohadt nagy skill kell hozzá.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fogadjunk hogy az elõzõ játékod a Call of duty volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sziasztok! Kicsit gyakoroltam a vágást, és összedobtam egy rövid videót. Új vagyok szóval kéretik eltekinteni a hibákért.(Köszönöm) Tehát egy kis repülõ show :

régebben aug A3 típusu fegyverrel, sikerült kb 80 30 killt elérnem metrón. nomeg rohantam az ellennek, mint a hülye... a Rules szervereken, lövik "egymást" de a fedezékekbõl alig mozdulnak, egy kis füst, egy "véletlen" eldobott gránát, és az ellenség összezavarodik, én meg közéjük rontok PKP-val😄 nagyobb pályákon, caspian border stb, viszont elvérzek, az valahogy nem megy.
hihetetlen, h mennyien próbálnak csalni, ha 10 pb bant nem láttam chaten ma, akkor 1 et sem
kemotox
"Mit használsz te gyerek?" 😄D

Üdv, NEm gondoltam h valaha sikerül😊 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/58811604/249202719/ pkp-t használtam, letámasztóval, voltak olyan helyzetek, mikor csak úgy dölt a kill, például az A álláspontra vezetõ egyik elágazású tágabb folyósón, egyébként a MULTI kill az mit takar?
kemotox
Good guy PB 😄

Szabi
én ma véletlenül lõttem egy 15/1-et, majd lelõtt egy tankos a pálya másik felérõl és azonnal ki is vágta õt a pb csalás miatt.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

kemotox
Mondd meg haverodnak, hogy szar a gépe.

SötétBarom
Egyik haverommal pont ugyan ez történt.. Driversweep, aztán vissza a régit.

kemotox
Ezt fejtsd ki kérlek.

Tikal
Egyébként én leszarozhatom a saját cuccom, te nem 😊 Egyébként ha pontosak akarunk lenni akkor nem szaroztam le semmit, csak szidtam a directx-et. Ha kártyát cserélek, veszek új gépet, directx akkor is kell majd 😊

Tikal
na, ezt jól elfogalmaztam , LOL, azért remélem érted...

Tikal
Remélem most viccelsz... ne menjünk már bele ilyen szócsatába...

Egyébként én lennék a világon az elsõ és egyben egyetlen akinél még nem fagyott a BF3 driver hiba miatt? Kétlem. Kösz a segítséget, végülis válaszoltál, szarozni már nem kellett volna.

Na most te vagy megbuktál logikából oviban, vagy csak nem olvastad vissza amit írtál 😄