Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Most már legalább tudom, hogy totál inkompetens vagy a témában, i'm out 😄DDDD
Amúgy értem mit mondasz, de nem kell ennyire szélsõségesen kezelni a dolgokat, vannak azért most is jó, és nem teljesen agyhalott játékok. (Bioshock Infinite-el játszottál már?? Annyira király, hogy beszarsz😄)
Persze nem sok van már, de pont elég, hogy ne maradjunk jó játékok nélkül 😄
Még valami: A rohangáló IQ nélküli C4 jeepekrõl meg ilyenekrõl csak annyit, hogy az már nagyon nem a játékon múlik. BF2ben is voltak ilyenek, csak nem olyan sok. Az a generáció viszont már felnõtt, és jöttek helyette más playerek... Akik tudjuk milyenek sajnos. Akármilyen szuperül megcsinálják majd a BF4-et, akkor is lesznek retardok akik elrontják 😞
Az ekkora mennyiségû playert meg nem értem, BF2 idején is volt ennyi vagy több palyer, és lehetett vele játszani, és nem úgy hogy minden második szerveren az IQ nélküli C4 jeepek/Helik/motorok rohangálását lehetett látni csak. Fõleg amíg az elsõ fél évben akár tört kulcsal is engedték a játékot a Ranked szerevreken is, nem hiszem hogy ott gyökkettõ létszám lett volna a mostani BF3-hoz képest.
Ekkora mennyiségû playerrel megbachatnád a BF2 összes szipiszupi mindenkinek NAGYON NAGYON hiányzó fícsörjeit. Milyen szupi is lenne egy "haha ima troll fuck yeah" típusú commander pubon, nem?
Vesd össze a BF2-t és a BF3-at, tegyük fel úgy, hogy mind a kettõ képzeleteben ugyan azt a grafikát és látványt nyújtja, melyik lenne a komplexebb, sokal nagyobb élményt adó? Talán a játékbeli funkciókban ezerszer gazdagabb BF2, vagy a háromgombos konzol kontrollerre szánt GYP játékmenettel és lehetõségekkel megáldott BF3?
Mindig voltak egyszerû meg bonyi játékok. Nyilván amibe beleölnek háromszor annyi pénzt, mint egy átlagos hollywoodi filmbe, annak nagyon széles közönségnek kell imponálnia, különben csúszda van.
Ha meg nem ölnek bele ennyi pénzt, akkor még mindig úgy nézne ki, mint a BF2.
"FPSek butulnak 2000 óta"
Bioshock, Riddick, Half Life 2, Far Cry 3, Portalok, hogy csak egy párat említsek, amikhez foghatót korábban nem láttam.. Örülnék ha megérvelnéd, mitõl butábbak, mint a Blood, a Duke, a Shadow Warrior, vagy a RTCW...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
/ túl másnapos vagyok még a frappáns válaszhoz/
Sötét : tudom hogy nem fps, de hasonlítsd már össze a mostani új X-com-ot feature list szempontjából, a 2000-es Jagged Alliance 2 vel, az x-comnak 1 oldal ez, a jaggednél 20....és ez nem csak a taktikai játékokra igaz, hanem mindenre ami game....az fpsesek is butulnak 2000 óta, ha nem is feltétlenül feature listben, akkor engineben, storyban, desingban, kreativitásban. Sajnos tényleg a butáknak csinálják ezeket. El lehet fogadni ezt a tendenciát /de nem kötelezõ/, de szeretni és örülni neki azt már semmiképpen sem.
minap kishelivel leszálltam egy szerencsétlen kempelõ tankra felc4eztem majd a magasban átültem külsõ helyre és berobbantottam :'DDDD
"Nulla tenaci invia est via"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hagyjuk már ezt az ócska dumát. a játékipar a feltalálása óta folyamatosan fejlõdik. a mostani játékok másak, mint a 10 évvel ezelõttiek, azok meg mások voltak, mint a még 10 évvel korábbiak.
és akkor mi van? ha nem tetszik, csinálj mást... én is úgy nõttem fel, hogy egy Tomb Raider valódi feladványokat kínált, nem volt cél, hogy bárki végigjátszhassa, vagy hogy mindenkinek sikerélményt adjon. ma ez a trend, ez a cél. ki tudja, mi lesz újabb 10 év múlva?
annyira lehangoló olvasni ezt a sok okosságot, hogy mi minden volt jobb 10 éve, meg 15 éve... lófaszt volt jobb, más volt, de hogy jobb lett volna...
valamiért csak elvagyunk ezzel az ótvar BF3-mal is, nem? :/
A "push X to win" játékmenet pedig szingliben van csak, szintén lefosom. Engem pont olyan nehéz lelõni BF3-ban, mint a quake3-ban. Csak az ellenfélen múlik minden.
Persze lehet fröcsögõ nyállal okítani, hogy mindenki IQ light már, és csak egy két ember szórja a fényt bele a vaksötétbe, csak kicsit olyan száni. Aki komplexitásra vágyik, annak még mindig ott az ARMA sorozat, a különbözõ szimulátorok, vagy a stratégiák.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valahogy régen nem volt minden kisegítõ, gyökerekenek szánt funkció a játkokban pl hogy épp egy logikai feladatnál mit kéne csinálni, vagy épp hogyan kell kinyitni az ajtót, hol kell átmászni. Erre régen IQ ból kellet rájönni, csak hogy akkor ez ment a játékosoknak, ma már nem. Egyébként nagyobb kihívás még most is a Duke-ot végig játszani mint pl a BF3 single részét.
De ha pl multiplayereket akarunk összehasonlítani, abban is funkcionálisságban mindenben verik a régiek a maiakat, a modollásuk és dedikált szerver lehetõségük miatt már alapból. Egyetlen egy fejlõdött azóta az a garfika, a többi az mind csak süllyed le, hogy az IQ szegények betudják fogadni és tudjanak velük játszani, lásd BF3...
Annak idején valahogy a minõség azért jobban megvolt a játékok terén, mivel az akkori vevõréteg sokkal szükebb és profibb felhasználó volt, nagyobb igényekkel is persze. Mostanra már sajnos a konzolok elhozták a minden hülye számára a szorakozást, és sajna a játék kiadók ezt ki is használják mára már, tudjuk nagyon jól hülyébõl sok van.
Fatboyz4ever!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Nulla tenaci invia est via"
Egyébként én lennék a világon az elsõ és egyben egyetlen akinél még nem fagyott a BF3 driver hiba miatt? Kétlem. Kösz a segítséget, végülis válaszoltál, szarozni már nem kellett volna.