209
Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
-
Amúgy marhajó!
-
Igen daemon 4.11 kell neki, megy, csak marha lassan tölt be, menünél pl a kocsikat hogy tudjam választani, jó néhány másodperc kell, hogy megjelenítse.
Valaki másnál? Hasonló jelenség?
-
bad boy 2 #87 köszi -
bad boy 2 #86 windowslive -
szurop #85 Innen. -
bad boy 2 #84 bocsi ha hülyeséged kérdezek de tihonan szeditek a game-t vagy a demo crack-elve ha itt nem akarja ki irni a segítő kész emberkeakkor itt az msn cimem [email protected] segiséget köszönöm elöre is szépen -
#83 Sziasztok!!
Nah szóval elindult!
Feltelepítitek a daemon tools 4.11.1-al (a telepítésnél az mdf filét használod) utána bemountolod az mds-t és mehet is a játék. -
zoolee #82 B@szki! Most olvasom, hogy az van rajta..:S Argh! Nah ezzel se fogok vistan nyomulni... -
zoolee #81 Hali::Meg van a gamma..Ugye nem starforce védelem van rajta?
-
Mast3rGam3r #80 Még egy dolog jut eszembe, de nem biztos, hogy ez itt számít valamit, hogy mds vagy az mdf fájllal próbáljátok elindítani, mer az mds el az optimálisabb(legalábbis más játékoknál már volt ez a gond). -
racing01 #79 AntiCamper
Nekem is úgyan ez van. pont úgy csináltam ahogy leírta master, de nekem is kidobja ezt az üzenetet... -
Mast3rGam3r #78 Hát nem tom, ha mindent jól csinálsz elméletileg mennie kéne. Próbáld újra rakni, ha nem megy, akkor valami más probléma lesz. -
#77 hali!
én ugyan azt csináltam amit mondtál, de nemjó!
Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disc in the drive and retry the disc check. If this error occurs when using a licensed disc of this application, press "Information" and send the error report to product technical support.
ezt írja ki a protector, valaki pls help! -
szurop #76 Ennyi észt, hogy addig sem juttok el, hogy all options on, a daemon-toolsban. -
Mast3rGam3r #75 Dezzsoke adta a megoldás egyik felét. Feltelepíted a Daemon Tools 4.11.1 es verzióval. Majd újra kell indítani a gépet. Amikor újraindult a dameon tools villámkájára jobb klikk emulációk és ott az összes emuláció bekapcsolása, ilyenkor zöld lesz a kis villám. Bemountolod elindítod leellenőrzi a dvd-t majd elég sokat kell várni, nekem kb. 5 perc volt amíg belépett. Sok sikert! -
#74 Mast3rGam3r
Szerntem is jó 5let lenne ha leírnád!
Előre is kösszi! -
racing01 #73 Mast3rGam3r Leírnád, hogy hogy sikerült megoldani??? -
Dezzsoke #72 RAR
DIREKT
folytatás holnap este lessz -
Mast3rGam3r #71 Megoldódott a probléma:) -
Mast3rGam3r #70 Sziasztok! Daemon Tools 4.11.1 es verzsönnel telepítettem fel, és ugyan úgy jön a dvd ellenőrző kis ablakocska. Mit tegyek? Vagy így akár el is felejthetem?:D Köszike a választ előre is:D! -
Dezzsoke #69 és ha kiadnák orosz országon kívul az se lenne rossz, már a végénél járok a magyarításnak, ma kész lessz, ha nem akkor holnap délután mert délelőtt dolgozok :) -
balinttb #68 na sikerült végre összekalapálnom a játékot meg agépet :-)
Egyettértek azzal, hogy a fizika nem túl jó (sőt...) Pl.: képes egy hummer felborulni egy aprócska kavics miatt, nagyon merev az egész autó mozgása, meg kisebb domboknál is képes az autó (pedig 2-3 tonnásak ezk) sok métert repülni ami már túlzás. De vannak benne azért jó dolgok is, Pl a sivatagos rész az elöbbi hibákat elnézve szerintem nagyon jó, és egyáltalán örülök annak, hogy kiadnak ilyen jatékot/jatékokat (hummer,uaz) mert hát elég ritkák a terepjáros játékok. És bár télleg a fizika nem a legjobb szerintem jó játék lehetne ilyenekből több is. (mert szerintem kereslet lenne rá, főleg ha kicsit szimulátor irányába menne nem pedig arkád. -
Dezzsoke #67 előző egy picit bugos lett, ez már javított :)
-
Dezzsoke #66
-
Dezzsoke #65 várhatóak hozzá javítások, uaznak is rossz volt a fizikája, de javításokkal jó lett, gondolom itt most nagy volt a fejlesztőkön a nyomás hogy karácsonyra fa alá játékot :) de javítások várhatóak ;)
magyarítás is halad menü kész tuningot csinálgatom -
dzsiii #64 hali. nem akarom nagyon lehuzni a játékot, de nagy csalodás. fizika joformán nulla mint egy kavics ugy pattog a kocsi, komolyan mondom régebbi terepjáros játékokban több fantázia meg lehetöség van...nekem nem jött be. -
balinttb #63 én is felraktam a gépre, nehezen indul picit kell várni, mint az uaz 4x4 nél. elkesztem játszani vele, de sajnos nagyon akadt (2.8 celeron, 1gb ram, 256mb memkari) Ekkor visszavettem a bállitásoknál mint az uaz 4x4-nél lehetett (optimalizálás gyenge gép) Ekkor meg átrakta a játékot ablakba és továbbra se volt túl meggyőző (kicsit olyan robotosan mozgott még mindig a játék). Amiket leírtam annak függvényében elég érdekes, hogy az uaz 4x4 futott közepes graf.-on hibátlanul. -
Dezzsoke #62 http://dezzsoke.extra.hu/index.php?dir=magyaritasok/FULL%20DRIVE%202%20HUMMER%20v0.1/ -
Dezzsoke #61 meglett az újabbnak a cucca szóval javítom a régi alapján várhatóan 500soronként adok ki egy verziót...
7200 soros a magyarítandó, bár már nagy része kész csak át kell kopyzni a régiből meg kiegészíteni...
300sor már készen van
majd írok hsz-t az újabb verziókról :) -
#60 köszi -
Dezzsoke #59 A magyarítás itt van, újabb verziók is ide várhatóak...
-
Dezzsoke #58 megoldjuk :) -
#57 Sorry ,hogy nekem kell közölnöm de az általad betett linken egy trójai is helyet foglalt , ha esetleg tudnád vírus nélkül a magyarosítást megoszatni velünk , megköszönnénk. -
Dezzsoke #56 ncoren kinnvan lehet tölteni :) -
Dezzsoke #55 nah baba még generálja a szerver a torrent filet de utána 100mbittel kiugrasztjuk ungarnba :P -
szurop #54 Működik, és egész tűrhető. Kissebb javítások elkélhetnének, de már így is használható. Eddig nem tudtam hogy van kuplung benne, és az kell ahhoz, hogy manuális váltásnál felezőt lehessen használni. Így már az is megy, köszi. -
szurop #53 Crack nemkell, csakis a legújabb daeom-tools. A magyarítást mindjárt megnézem. -
Dezzsoke #52 azért ha meg tudnád nézni hogy jó-e a magyarítás?
ithoni net lassúcska a megabitjével, végülis crack meg ilyenek vannak hozzá? hogy indítottad el? mert kitenném ncore-ra esetleg moobs-ra majomparádéra....
csak normális releaseként kellene... -
szurop #51 Igazából a teljes menü menü megegyezik az uazéval, így emlékezetből álligattam a dolgokat. A grafot sikerült belőni, így már a versenyzésnél már nem is számít a magyarság. -
Dezzsoke #50 http://dezzsoke.extra.hu/index.php?dir=cuccok/&file=UAZ4x4HUN.exe
próbálkozó kedvűeknek :P
NE A GAME MAPPÁJÁBA tömörítsd ki, és csinálj biztonsági mentést a felülírandó filekról, mert lehet hogy csak elrontja, elméletileg a nagyja jó, gyakorlatilag kitudja...
CSAK A TEXTS.SRC tarmalmazza a menük szövegeit... a többi az jókérdés