209
Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
-
Dezzsoke #49 Én sem tudok oroszul, de ennek a magyarítását is megpróbálom megcsinálni, pár napon belül :) esetleg órán belül, attól függ mennyire különbözik az előzőtől... -
szurop #48 Hát gyerekek, elég furcsa ez a játék. Szinte olyan bétaverzióként adták ki. Telivan buggal. Felezőt azt bármelyik sebességfokozatban, bármekkora sebesség mellett be lehet kapcsolni, persze ha autómata váltóval megyünk, mert manuális váltóval nem lehet felezőt kapcsolni. A fordulatszám mérő is elég gagyi. Ahol elkezdődik a narancssárga, ami figyelmeztet hogy már nagy fordulaton jár a motor, ott a fordulatszámmérő megáll, de a motor még tud felfele pörögni, csak azt már nem mutatja, de hallod, ha elengeded a gázt, akkor fordítva játszódik, eléri a hang alapján a mutató állását, és onnan kezdve indul lefele a fordulatszámmérő. Volt olyan, hogy elkezdtem kapartatni 1-ben, váltogattam felfele, a motor már alapjárathoz közel járt, alig bírt kaparni 5-ben, de a mutató még maxot mutatott. Alapjáratként 0-án áll a ford.mérő, és ha leáll a motor, akkor megy ki nulla mögé a mutató. Még egy két javítást fel kell pakolni, mire elfogadható realitású lesz a játék, de már játszani így is simán lehet vele. -
szurop #47 Nem tudok oroszul, nem tudom mit ír ki, de nem engedi a diffit kapcsolni, csak ha autómatára van beállítva a váltó. Ez így kurvaszar. -
szurop #46 Gyerekek!!! Bejelenteném, hogy a legújabb daemon-tools-al elinul. Hurrá. Van mit csinálni a szünetben. Kurvajó. Ideültetem anyámat magam mellé, hogy fordítsa az oroszt :D . -
#45 DEMÓ!! -
#44 Gondolom kb az mint az előzőnek, de mivel kijött, valahol fent kell lennie. -
#43 Hy
nem tudjátok mi lesz a gépigénye?
-
#42 Tizenöt hsz-el ezelőtt linkeltem....
Amúgy nincs! Vagy ha van, ide még nem jutott el... -
szurop #41 Ezt Láttátok már?
Nincs még megoldás? Hogy lehessen jáccani vele? -
#40 Mintha lenne oda írva valami, nem?
"hogy elindul-e azt NEM tudni (valószínüleg MÉG nem)" -
szurop #39 Most mivan. Onnan szedtem, el is olvastam mi van odaírva, én csak mondom, hogy sem a legújabb daemon, sem a legújabb yasu nem bír még el vele. Sőt a starforce nightmare sem. -
#38 35! -
szurop #37 Nem indul még. Sem yasu, se semmi. Írjon valaki, ha már tud megoldást. -
#36 -
#35 hoppá! -
DJ BP #34 az a Saab is gyakoratilag amcsi :D, Chevy TrailBlazer az alapja, úgy is néz ki az orrán kívül, mint egy átlag amcsi SUV -
#33 És IGEN! A játékot kiadták!
A beszerzés viszont valószínüleg (még egy ideig) elég körülményes lesz. -
#32 Jé most veszem észre hogy 2x írtad le őket :D -
#31 Ez irtó jól néz ki! És biztató az autó lista is, a sok amcsi között egy Saab is van azért :) Már várom! -
#30 Autó lista:
Hummer H1 Alpha, Hummer H2 SUT, Hummer H2 SUV, Hummer H3 SUV, Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer, Saab 9-7x SUV, GMC Yukon, GMC Envoy, Chevrolet Colorado, Chevrolet Silverado, Chevrolet Avalanche, GMC Canyon, GMC Sierra.Hummer H1 Alpha, Hummer H2 SUT, Hummer H2 SUV, Hummer H3 SUV, Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer, Saab 9-7x SUV, GMC Yukon , GMC Envoy, Chevrolet Colorado, Chevrolet Silverado, Chevrolet Avalanche, GMC Canyon, GMC Sierra
Képek róluk -
szurop #29 Ő sem 2007 november 30-ra gondolt -
#28 Ahogy az oroszokat ismerem ebben nem lennék olyan biztos... -
#27 November 30.án jön ki!!!! -
szurop #26 Mármint az első résznek. -
szurop #25 Abban az egyben reménykedek, hogy a grafikus motoron optimalizálnak majd, mert ok nélkül igénytelen magas gépigénye volt. -
#24 Nah, készülget a játék...
Itt találtok pár új képet!
Kijött az első 4x4 2: Hummer-Trailer is:
1280 x 800 (47 MB)
720 x 480 (17 MB) -
#23 Ahogy nézem lesz angol változat is... nem lenne rossz, mert nincs kedvem megin oroszról fordítani... :) -
#22 Új képek!Itt! -
#21 Ismét egy új wallpaper... :)
-
#20 Hát a szerkesztők nem árasztanak el minket hírekkel, de reméljük ez azt jelenti, hogy keményen dolgoznak a játék fejlesztésén...
Eddig csak egy új hátteret kaptunk...
(katt a nagyobb képért) -
#19 Azér van a Google Translate...
Amúgy nem lehet tudni mikor jelenik meg, annyi biztos, hogy nem idén, mert nemrég kezték fejleszteni. -
balinttb #18 Mikor jelenik meg ez a játék? Már nagyon várom. Nálam a Hummer visz mindent. Esetleg valami okoságok erről a játékról? (Sajnos oroszul nem tudok.) -
#17 A HUD alapján eléggé uaz koppintás, de talán még tudnak valami újat is mutatni... majd meglátjuk. -
#16 OFF a motorm4x így képekből olyan uaz 4x4 szerű nem?
én nyitottam neki topicot
-
#15 Odaver mind2!!! -
#14 Jah, valszeg az se lesz rossz... -
#13 oks, és thx -
#12 Off:
Én erre is kiváncsi leszek -
#11 hát nem lessz rossz de így másodikrésznek nem jó mert csak hummer lesz nem? meg má néven bár az mindegy.inkább angolul adnák ki és megvenném. -
#10 Igen, ez már az első részben is ilyen volt, de ha belegondolsz, puha homokba ilyen a nyom...