209
Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
-
tomi319 #129 hello
valaki megtudná-e mondani hogy megy neten a full drive 2 hummer-es játék -
Dezzsoke #128 ezzel se nevezek be a legrövidebb hsz versenyre XD -
Dezzsoke #127 Erre mit mondjak? Senki sem lehet tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba...
a viccet félretéve mivel az uazból lett átírva, és csak annyira teszteltem hogy nem bukik-e ki a fordítás, így egy két hiba bennemaradt, lehet hogy felkínál egy nemlétező autót is, vagy pedig a játék végénél lévő dicséretbe sztem tuti megemlíti a szuperkupát, ami ugye ebbe nincsen benne, sajnos, és ez csak az átirat hibái, a friss fordításba is akad egy két hiba, a triálnál például nem lett lefordítva a hibaüzenet, a bónuszidőket is próbálhattam volna értelmesebbre fordítani, a "fekete-pákós" nehezen értelmezhető pályaleírásokról már nem is beszélve, ezeket minél előbb javítani kell, sőt kellett volna még a készítés közbe de nem játszottam a játékkal, mikor megkezdtem a magyarítást, sőt a magyarítás kezdeténél meg még sem volt a játék, így eléggé sötétbe tapogatóztam, megpróbáltam egy korrekt magyarítást készíteni, nem igazán sikerült, lehetett volna jobb is sokkal jobb, de tökéletes munkát nagyon nehéz csinálni, mindig találhat az ember benne hibát, ha jó lett volna akkor az a baj hogy nincs benne ékezet, amit tényleg jó lenne kijavítani, majd ha jön a 3. rész, mert most csak azért nem írjuk át a magyarítást, istentelen munka lenne, viszont az orosztól mindenesetre jobb, még ékezetek nélkül is. A magyarítás egyenlőre így marad, sztem elég gyors lett, a minősége meg a gyorsaságon elbukott... A vizsgák után még egy napot foglalkozok vele, és remélhetőleg kijavítom az összes idegesítő hibát...
Ismeritek a mondást:
A jó munkához sok idő kell, a rosszhoz meg még több. -
szurop #126 A h1 megvan, undorítóan megy, annyi hogy nem borul fel, de triálozni nem tudsz, mert alapból szélesebb mint a pálya. És hegyre sem megy rendesen, mert bazinehéz. Az uaz az csak a magyarítás miatt van, mert a régi uazos játékból lett átírva a magyarítás, tehát olyan autót ne is keress. -
bad boy 2 #125 na végre be szereztem egy h2-es platost (sut) iszonyat mit tud alap járaton tuning nélkül csak jó gumikat tetem rá olyan helyen elmegy összkerékel ahol az elöző kocsim( gmc colorado) tuningosan csak felező és csölő vel tudot , felezővelmeg fel a szikla falon valakinek van már h1-ese az milyen? amugy a játékban kaptam egy uaz megnem mondom milyen model nevű autot de nem találom a szalonban ja és buék -
szurop #124 Nyomogasd szépen az esc-et, meg a szóközt felváltva. Hidd el, nem a felbontás a rossz. -
fatima #123 Fekete a kép de tudom h olyankor csinálja mikor túl magas a felbontás! csak sajna nemtom h tudnám lejjeb venni -
szurop #122 Biztosasn kikapcsol vagy csak fekete kép? -
fatima #121 Olyan gondom lenne h elindul a játék csak túl nagy a felbontása h tudnám beállítani hogy jó legyen? Semmi nem jön be a monitor egybol kikapcsol..
Segítsetek PLZ!!!!! THX -
fatima #120 Olyan gondom lenne h elindul a játék csak túl nagy a felbontása h tudnám beállítani hogy jó legyen? Semmi nem jön be a monitor egybol kikapcsol..
Segítsetek PLZ!!!!! ZHX -
balinttb #119 én már megtettem -
mardal #118 Hello.
Csak ez az 5 helyszín van benne?
Mert ha igen akkor hamar ki lehet végezni sajna:( -
Dezzsoke #117 én is azzal nyomom még mindig, a futóműtuningnál az uccsó két alkatrészt tedd rá valamivel irányíthatóbb lessz :) rugók a hasmagasságot állítják, lengéscsillapítók meg gondolom a pattogást :) -
#116 Nyomj ESC -et!!!!!!!!!!!!! -
bad boy 2 #115 aha köszi , olvstam kicsit visszáb hogy valak már h2-esjár azt kérdezném hogy futó mű tuningnál puháb lesz a rugozás mert én egy gmc platosal vok rögtön a h3-om után jön a szaloban szoval anak olyan a ruozása mint ha betonal lene ki keményitve (amugy érdekesÁLLÓHELYZETBEN ki tekerem a kormányt és az AUTÓ ARRA EL FORDUL fityet hányva a fizikára leg inkáb sziklás szakaszon de remélem jön a pach és javit valamit az egészen hasonló fizika kellene mint anno a screamer 4x4 -be csak az má rég vlt de tetcik a game nagyon a kamerát csak azért krdeztem mert you tubon a videok nagy részében láttam hogy forgatják a kamcsit. -
Dezzsoke #114 pontosítok F2-t kell nyomogatni :) benn ülve az egérrel lehet szétnézni :) -
Dezzsoke #113 kameraváltás az F1-F5 el történik próbálgatni kell, benn ülve is egész szépen mutat -
tgabika76 #112 1-2perc?
Én még 12perc múlva is csak a fekete képernyőt látom, pedig DT 4.11.1-el raktam fel... Ötlet? -
bad boy 2 #111 ja zthogy lehet megcsinálni hogy ne csak a hátulját lássam az autobol vagy valahogy körbe lehet forgatni akamerát?? -
bad boy 2 #110 jajó a játék hogy föleg zagatás nélkul megy érekes amugy olyan mintha az autoak nem lenne rugozása pattog a sziklálon de a lámpa fényszoro az nagyon jó nekem tetszik hogy nap fényben mégvilágosab is lehet de kárpotol hogy a kedvenc h3-asomal mehetek br a sprintek kicsit gagyik -
#109 jah a triálok jók de én nem vagyok nagyon megeléketve a játékkal.irányítás hát az nem a legjobb.nálatok nincsolyan hogy felakad a kép és nem megy tovább?menube be lépve nekem ott nem is lassu.ja és a fizika tényleg nem a legjobb.optimizálásról annyit hogy az én gépemen 1024*768 medium-high beálításokkal élsímítás nincs 15-30fps -
mardal #108 Nagyon jó ez a játék.Már van egy full tuningos h2 meg most vettem meg a h1-est,durva ahogy ezek másszák a hegyet.csak ezek az éjjeli sprintek ne lennének,hanem több triál. -
#107 gy
valaki nem tud hozzá játék kódokat?calásokat?
am sztem elég jóó a game
-
bad boy 2 #106 nekem hogy mot vissza olavasok a menű elég gyors de a verseny pff naon lassú
-
bad boy 2 #105 nos ki probáltam szép A MENŰ KIFEHEZETEN SZÉP ÉS NEKEM BE JÖN NAGYON de a verseny része mikor végre én irányitom a hummert vagy a gmc-it akkor iszonyatosanszagat az egész pedig minden le van vévenulára pedig nekem nem gyenge a gépem a nfsu meg a colin dirt igaz alapon de megy , valami javitás nem ártana neki sztem de aknek megy az rüljön mert tényleg egy jó offroad széria folytatodig ezel a részel inkáb most hagyom majd tavaszal fejlesztünk és játcunk cimel folytatom -
bad boy 2 #104 köszi szépen -
#103 daemon tools V4.11 kell hozzá. -
bad boy 2 #102 nekem kéri a az eredeticd-t , de ehez a játék hoz nem s kell crack vagy igen? dameon v4.03-ol feltelepitettem és elindulna ha nem krné acd ilyenkor mit tegyek a google-ban is kerestem cracket de semmi , -
Dezzsoke #101 nekem megy, normalisan, latotavolsag elegge befolyasolo tenyezo :) 40-50% fps-t jelentett egy mozgatás mondjuk full alatt volt 3al, aztan viszabb vettem -
#100 ték :)
sry -
#99 Miért nem bírnak optimalizálni egy játékot se? Grafikát már teljesen lebutítottam és így is szaggat. Jó lenne ha mihamarabb kiadnának egy javítást. :|
(COD4 meg közepes grafikával simán megy) -
Dezzsoke #98 wow milyen kerek időpont XD -
Dezzsoke #97 starforcet is telepítetted?
amúgy krvajó látvány mikor repkednek a sárdarabok :) -
Daemon , jobb klikk, majd HELP és Abaut-ra kattintva megnézheted, hogy a 4.11 van e feltelepítve. Szerintem csak ez lehet a gondd, hogy nem
-
Mondjuk 4.11 daemont se egyszerű feltenni, mert egy MAJOM!
-
Egy csomót tölt, miután a lemezt analizálja, és egy idő után elsötétül a kép ( fekete háttér ), maj 1-2 perc múlva nyomok egy ESC-et, és lám a menübe vagyok. Mármint a játék menüjébe.
Daemon 4.11 el
A 4.10 el raktam fel, utána feltettem a 4.11 et, all option ON és kész!
Vagy hol vagytok elakadva?
-
#93 No, mi a baj segítsek?
Miért nem idul?
-
racing01 #92 hát nem tudom. mr mindent megpróbáltam, de semmi pénzért nem akar elindulni. én feladom szerintem, nektek meg jó dagonyázást :) -
Így van, simán fut utánna minden, csak lassan reagál a menübe+ -
Dezzsoke #90 [color=yellow][size=16pt][/size][/color]
a jelenseg hasonlo tenyleg lassan tolti be, viszont eleg reszletes lessz :)
a toltes tenyleg lassu viszont utana eleg jol porog a jatek, de 1giga ramot simán felemészt :) mármint +1Gb ramot :D 1,5et eszik XP alatt is