Full Drive 2: Hummer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Mûködik,nekem is azon van.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Én most töltöm a játékot, remélem jó lessz. Vistán is fog szerintetek mûûûûködni??:S

Léci help, elõre is köszi!!

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Willi Betz
Sziasztok!

Van esetleg valakinek 100%-os mentése vagy cheatet tud? Mert nincs kedvem végig vinni azért,hogy mehessek a H1-essel😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Honnan lehet letölteni magyarositást ????
ez egy nagyon gagyi játék nemondom hogy szar mert megsérteném a szót
az mds t vagy az mdf et használjam???
Tetsuo
ebbol csak gane orosz verzio van, v mi? az angolt honnan lehet leszedni?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

aha dt v4.11
A legújabb daemon toolsod van, és az emulációs beállításoknál mind be van kapcsolva?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

valaki legyenszives segitsen
Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disc in the drive and retry the disc check. If this error occurs when using a licensed disc of this application, press "Information" and send the error report to product technical support.
exit
information
retry
hello! letöltöttem onnan ahonnan szurop irta elinditom elkezdi tölteni és ezt irja ki:
Az érdekes az, hogy a demó az normálisan megy, azzal nincs gond.
Hassan B
6600GT egy kicsit kevés, attól, hogy dualos a procid, még lehet, az is kevés... Ha minimumon is szaggat akkor nem tom mi van vele, bár nem kizárt, hogy még ahhoz is kevés a gép, mert az orosz fejlesztõk nem az optimalizálás mesterei...

][ ВАЗ ][

Sziasztok!
A játék szaggat, pedig vidikártya 6600 GT, duplamagos proci, 2 gb RAM. 1.1 patch is telepítve. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?
Hassan B
Valószínüleg nem telepítetted fel a kodekeket. Nyomkodd az Esc-et, a Space-t és az Enter-t. Ha kodek gondod van ezután bekerülsz a menübe.

][ ВАЗ ][

sziasztok segítségét kérek a játék elindul de csak fekete képernyõt látok s
Hassan B
Nem, az UAZ2 a legujjabb, és egyelõre 3 rész van.

][ ВАЗ ][

Most hány rész van??? ja és melyik a legújabb?? a hummer...
sumi
Üdv..

Én a dt lite 4.12.3(C) DT.... használom és ezzel is elindult...

ah szóval elindult!
Feltelepítitek a daemon tools 4.11.1-al (a telepítésnél az mdf filét használod) utána bemountolod az mds-t és mehet is a játék.

szal ez csináltam a fentivel...

Nem megy sem 4.11.1-el, sem 4.12.3-al. Tud valaki küldeni msn-en nekem normál 4.11-et? Vagy mi a probléma szerintetek. Természetesen all option os.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

valaki küldjön már egy 100% os mentést a [email protected] elõre is köszönöm
http://dezzsoke.extra.hu/index.php?dir=magyaritasok/ Innen le tudod tölteni a magyarítás! Szerintem jobb mint az angol,igaz nem 100%-os
el tudná valaki küldeni nekem az angol nyelvi fájlját, mert nekem oroszul van meg :S Vagy ha van esetleg magyar akkoar azt pls!!rapbiro [email protected]
Szívesen elküldeném,de nemtom pontosan hogy melyik save file-t küldjem mert van vagy öt... hülyeséget meg nem akarok küldeni <#vigyor2>
Hoffi
Vagy esetleg valaki egy linket a játék 100%-os vagy ha ilyen nincs legalább egy 70%-ossat kössssszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
Hello

KisDeák!
Eltudnád küldeni a végigjátszott mentésedet lécci fontos
e-mailom:[email protected]
Elõre is köszi! ! !

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Végigvittem a game-t,naon tetszett,de ebben nincs olyan szuperliga mint az elsõ részben? Vagy ez is csak fordítási hiba?
Hassan B
Nem igaziból hinném... persze nem kizárt hogy valaki újra megcsinállja, de nem valószínû.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ujjabb magyarositás lesz?

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

hello
valaki megtudná-e mondani hogy megy neten a full drive 2 hummer-es játék

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

ezzel se nevezek be a legrövidebb hsz versenyre XD
Erre mit mondjak? Senki sem lehet tökéletes, belõlem is hiányzik a hiba...

a viccet félretéve mivel az uazból lett átírva, és csak annyira teszteltem hogy nem bukik-e ki a fordítás, így egy két hiba bennemaradt, lehet hogy felkínál egy nemlétezõ autót is, vagy pedig a játék végénél lévõ dicséretbe sztem tuti megemlíti a szuperkupát, ami ugye ebbe nincsen benne, sajnos, és ez csak az átirat hibái, a friss fordításba is akad egy két hiba, a triálnál például nem lett lefordítva a hibaüzenet, a bónuszidõket is próbálhattam volna értelmesebbre fordítani, a "fekete-pákós" nehezen értelmezhetõ pályaleírásokról már nem is beszélve, ezeket minél elõbb javítani kell, sõt kellett volna még a készítés közbe de nem játszottam a játékkal, mikor megkezdtem a magyarítást, sõt a magyarítás kezdeténél meg még sem volt a játék, így eléggé sötétbe tapogatóztam, megpróbáltam egy korrekt magyarítást készíteni, nem igazán sikerült, lehetett volna jobb is sokkal jobb, de tökéletes munkát nagyon nehéz csinálni, mindig találhat az ember benne hibát, ha jó lett volna akkor az a baj hogy nincs benne ékezet, amit tényleg jó lenne kijavítani, majd ha jön a 3. rész, mert most csak azért nem írjuk át a magyarítást, istentelen munka lenne, viszont az orosztól mindenesetre jobb, még ékezetek nélkül is. A magyarítás egyenlõre így marad, sztem elég gyors lett, a minõsége meg a gyorsaságon elbukott... A vizsgák után még egy napot foglalkozok vele, és remélhetõleg kijavítom az összes idegesítõ hibát...

Ismeritek a mondást:
A jó munkához sok idõ kell, a rosszhoz meg még több.
A h1 megvan, undorítóan megy, annyi hogy nem borul fel, de triálozni nem tudsz, mert alapból szélesebb mint a pálya. És hegyre sem megy rendesen, mert bazinehéz. Az uaz az csak a magyarítás miatt van, mert a régi uazos játékból lett átírva a magyarítás, tehát olyan autót ne is keress.

na végre be szereztem egy h2-es platost (sut) iszonyat mit tud alap járaton tuning nélkül csak jó gumikat tetem rá olyan helyen elmegy összkerékel ahol az elözõ kocsim( gmc colorado) tuningosan csak felezõ és csölõ vel tudot , felezõvelmeg fel a szikla falon valakinek van már h1-ese az milyen? amugy a játékban kaptam egy uaz megnem mondom milyen model nevû autot de nem találom a szalonban ja és buék
Nyomogasd szépen az esc-et, meg a szóközt felváltva. Hidd el, nem a felbontás a rossz.

Fekete a kép de tudom h olyankor csinálja mikor túl magas a felbontás! csak sajna nemtom h tudnám lejjeb venni
Biztosasn kikapcsol vagy csak fekete kép?

Olyan gondom lenne h elindul a játék csak túl nagy a felbontása h tudnám beállítani hogy jó legyen? Semmi nem jön be a monitor egybol kikapcsol..
Segítsetek PLZ!!!!! THX
Olyan gondom lenne h elindul a játék csak túl nagy a felbontása h tudnám beállítani hogy jó legyen? Semmi nem jön be a monitor egybol kikapcsol..
Segítsetek PLZ!!!!! ZHX
én már megtettem
Hello.
Csak ez az 5 helyszín van benne?
Mert ha igen akkor hamar ki lehet végezni sajna😞

én is azzal nyomom még mindig, a futómûtuningnál az uccsó két alkatrészt tedd rá valamivel irányíthatóbb lessz 😊 rugók a hasmagasságot állítják, lengéscsillapítók meg gondolom a pattogást 😊
Szabó Péter
Nyomj ESC -et!!!!!!!!!!!!!

aha köszi , olvstam kicsit visszáb hogy valak már h2-esjár azt kérdezném hogy futó mû tuningnál puháb lesz a rugozás mert én egy gmc platosal vok rögtön a h3-om után jön a szaloban szoval anak olyan a ruozása mint ha betonal lene ki keményitve (amugy érdekesÁLLÓHELYZETBEN ki tekerem a kormányt és az AUTÓ ARRA EL FORDUL fityet hányva a fizikára leg inkáb sziklás szakaszon de remélem jön a pach és javit valamit az egészen hasonló fizika kellene mint anno a screamer 4x4 -be csak az má rég vlt de tetcik a game nagyon a kamerát csak azért krdeztem mert you tubon a videok nagy részében láttam hogy forgatják a kamcsit.
pontosítok F2-t kell nyomogatni 😊 benn ülve az egérrel lehet szétnézni 😊
kameraváltás az F1-F5 el történik próbálgatni kell, benn ülve is egész szépen mutat
1-2perc?
Én még 12perc múlva is csak a fekete képernyõt látom, pedig DT 4.11.1-el raktam fel... Ötlet?
ja zthogy lehet megcsinálni hogy ne csak a hátulját lássam az autobol vagy valahogy körbe lehet forgatni akamerát??
jajó a játék hogy föleg zagatás nélkul megy érekes amugy olyan mintha az autoak nem lenne rugozása pattog a sziklálon de a lámpa fényszoro az nagyon jó nekem tetszik hogy nap fényben mégvilágosab is lehet de kárpotol hogy a kedvenc h3-asomal mehetek br a sprintek kicsit gagyik