209
Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
  • kislalik
    És nem tu
    dod mien Drivert fogad eL??xD
    NVIDIA GeForce 8600 GT
  • kislalik
    Ehez meg másik Driver kell -.-
  • Willi Betz
    Jó.
  • kislalik
    Akkor a 4.12.3 jó lessz?? Mert a 4.12-őt nem találom. Bocs a lámaságért! :S
  • Willi Betz
    Igen az is.
  • kislalik
    Ismét nagy hálás vagyok, és azt nem tudod, hogy az UAZ 4x4 az is a 4.12-vel menne? Mert az megvan (a Full Drive Hummert még most töltöm) és azt irja ki, hogy az eredeti CD kell.
  • Willi Betz
    Azzal nem fog menni:( Nekem is az volt és kiírta,hogy tegyem be az eredeti lemezt.
  • kislalik
    Köszi, nekem a Lite 4.30.3 van fent.
  • Willi Betz
    Más nem,viszont Deamon Toolsból a 4.12 lite,amivel működik.
  • kislalik
    Nagyon szépen köszönöm.
    Lenne még egy kérdésem: a Deamon Tools-on kívül nem kell más program a működtetéséhez, feltelepítéséhez??
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Willi Betz
    Működik,nekem is azon van.
  • kislalik
    Én most töltöm a játékot, remélem jó lessz. Vistán is fog szerintetek műűűűködni??:S

Léci help, előre is köszi!!
  • Willi Betz
    Sziasztok!

Van esetleg valakinek 100%-os mentése vagy cheatet tud? Mert nincs kedvem végig vinni azért,hogy mehessek a H1-essel:)
  • sztanyo28
    Honnan lehet letölteni magyarositást ????
  • Menyus51
    ez egy nagyon gagyi játék nemondom hogy szar mert megsérteném a szót
  • Menyus51
    az mds t vagy az mdf et használjam???
  • Tetsuo
    ebbol csak gane orosz verzio van, v mi? az angolt honnan lehet leszedni?
  • Menyus51
    aha dt v4.11
  • szurop
    A legújabb daemon toolsod van, és az emulációs beállításoknál mind be van kapcsolva?
  • Menyus51
    valaki legyenszives segitsen
  • Menyus51
    Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disc in the drive and retry the disc check. If this error occurs when using a licensed disc of this application, press "Information" and send the error report to product technical support.
    exit
    information
    retry
  • Menyus51
    hello! letöltöttem onnan ahonnan szurop irta elinditom elkezdi tölteni és ezt irja ki:
  • Legendás
    Az érdekes az, hogy a demó az normálisan megy, azzal nincs gond.
  • Hassan B
    6600GT egy kicsit kevés, attól, hogy dualos a procid, még lehet, az is kevés... Ha minimumon is szaggat akkor nem tom mi van vele, bár nem kizárt, hogy még ahhoz is kevés a gép, mert az orosz fejlesztők nem az optimalizálás mesterei...
  • Legendás
    Sziasztok!
    A játék szaggat, pedig vidikártya 6600 GT, duplamagos proci, 2 gb RAM. 1.1 patch is telepítve. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?
  • Hassan B
    Valószínüleg nem telepítetted fel a kodekeket. Nyomkodd az Esc-et, a Space-t és az Enter-t. Ha kodek gondod van ezután bekerülsz a menübe.
  • jaanik
    sziasztok segítségét kérek a játék elindul de csak fekete képernyőt látok s
  • Hassan B
    Nem, az UAZ2 a legujjabb, és egyelőre 3 rész van.
  • hirtwarez
    Most hány rész van??? ja és melyik a legújabb?? a hummer...
  • sumi
    Üdv..

Én a dt lite 4.12.3(C) DT.... használom és ezzel is elindult...

ah szóval elindult!
    Feltelepítitek a daemon tools 4.11.1-al (a telepítésnél az mdf filét használod) utána bemountolod az mds-t és mehet is a játék.

szal ez csináltam a fentivel...
  • szurop
    Nem megy sem 4.11.1-el, sem 4.12.3-al. Tud valaki küldeni msn-en nekem normál 4.11-et? Vagy mi a probléma szerintetek. Természetesen all option os.
  • kissattis
    valaki küldjön már egy 100% os mentést a [email protected] előre is köszönöm
  • KisDeák
    http://dezzsoke.extra.hu/index.php?dir=magyaritasok/ Innen le tudod tölteni a magyarítás! Szerintem jobb mint az angol,igaz nem 100%-os
  • kpjancsi
    el tudná valaki küldeni nekem az angol nyelvi fájlját, mert nekem oroszul van meg :S Vagy ha van esetleg magyar akkoar azt pls!!rapbiro [email protected]
  • KisDeák
    Szívesen elküldeném,de nemtom pontosan hogy melyik save file-t küldjem mert van vagy öt... hülyeséget meg nem akarok küldeni
  • Hoffi
    Vagy esetleg valaki egy linket a játék 100%-os vagy ha ilyen nincs legalább egy 70%-ossat kössssszi

• Hoffi
    Hello

KisDeák!
    Eltudnád küldeni a végigjátszott mentésedet lécci fontos
    e-mailom:[email protected]
    Előre is köszi! ! !
  • KisDeák
    Végigvittem a game-t,naon tetszett,de ebben nincs olyan szuperliga mint az első részben? Vagy ez is csak fordítási hiba?
  • Hassan B
    Nem igaziból hinném... persze nem kizárt hogy valaki újra megcsinállja, de nem valószínű.
  • tomi319
    ujjabb magyarositás lesz?