209
Az UAZ 4x4 néven ismert játék folytatása...
-
kislalik #169 És nem tu
dod mien Drivert fogad eL??xD
NVIDIA GeForce 8600 GT -
kislalik #168 Ehez meg másik Driver kell -.- -
#167 Jó. -
kislalik #166 Akkor a 4.12.3 jó lessz?? Mert a 4.12-őt nem találom. Bocs a lámaságért! :S -
#165 Igen az is. -
kislalik #164 Ismét nagy hálás vagyok, és azt nem tudod, hogy az UAZ 4x4 az is a 4.12-vel menne? Mert az megvan (a Full Drive Hummert még most töltöm) és azt irja ki, hogy az eredeti CD kell. -
#163 Azzal nem fog menni:( Nekem is az volt és kiírta,hogy tegyem be az eredeti lemezt. -
kislalik #162 Köszi, nekem a Lite 4.30.3 van fent. -
#161 Más nem,viszont Deamon Toolsból a 4.12 lite,amivel működik. -
kislalik #160 Nagyon szépen köszönöm.
Lenne még egy kérdésem: a Deamon Tools-on kívül nem kell más program a működtetéséhez, feltelepítéséhez??
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#159 Működik,nekem is azon van. -
kislalik #158 Én most töltöm a játékot, remélem jó lessz. Vistán is fog szerintetek műűűűködni??:S
-
#157 Sziasztok!
Van esetleg valakinek 100%-os mentése vagy cheatet tud? Mert nincs kedvem végig vinni azért,hogy mehessek a H1-essel:) -
sztanyo28 #156 Honnan lehet letölteni magyarositást ???? -
Menyus51 #155 ez egy nagyon gagyi játék nemondom hogy szar mert megsérteném a szót -
Menyus51 #154 az mds t vagy az mdf et használjam???
-
#153 ebbol csak gane orosz verzio van, v mi? az angolt honnan lehet leszedni? -
Menyus51 #152 aha dt v4.11 -
szurop #151 A legújabb daemon toolsod van, és az emulációs beállításoknál mind be van kapcsolva? -
Menyus51 #150 valaki legyenszives segitsen -
Menyus51 #149 Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disc in the drive and retry the disc check. If this error occurs when using a licensed disc of this application, press "Information" and send the error report to product technical support.
exit
information
retry
-
Menyus51 #148 hello! letöltöttem onnan ahonnan szurop irta elinditom elkezdi tölteni és ezt irja ki: -
Legendás #147 Az érdekes az, hogy a demó az normálisan megy, azzal nincs gond. -
#146 6600GT egy kicsit kevés, attól, hogy dualos a procid, még lehet, az is kevés... Ha minimumon is szaggat akkor nem tom mi van vele, bár nem kizárt, hogy még ahhoz is kevés a gép, mert az orosz fejlesztők nem az optimalizálás mesterei... -
Legendás #145 Sziasztok!
A játék szaggat, pedig vidikártya 6600 GT, duplamagos proci, 2 gb RAM. 1.1 patch is telepítve. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni? -
#144 Valószínüleg nem telepítetted fel a kodekeket. Nyomkodd az Esc-et, a Space-t és az Enter-t. Ha kodek gondod van ezután bekerülsz a menübe. -
jaanik #143 sziasztok segítségét kérek a játék elindul de csak fekete képernyőt látok s -
#142 Nem, az UAZ2 a legujjabb, és egyelőre 3 rész van. -
hirtwarez #141 Most hány rész van??? ja és melyik a legújabb?? a hummer... -
#140 Üdv..
Én a dt lite 4.12.3(C) DT.... használom és ezzel is elindult...
ah szóval elindult!
Feltelepítitek a daemon tools 4.11.1-al (a telepítésnél az mdf filét használod) utána bemountolod az mds-t és mehet is a játék.
szal ez csináltam a fentivel... -
szurop #139 Nem megy sem 4.11.1-el, sem 4.12.3-al. Tud valaki küldeni msn-en nekem normál 4.11-et? Vagy mi a probléma szerintetek. Természetesen all option os. -
kissattis #138 valaki küldjön már egy 100% os mentést a [email protected] előre is köszönöm
-
KisDeák #137 http://dezzsoke.extra.hu/index.php?dir=magyaritasok/ Innen le tudod tölteni a magyarítás! Szerintem jobb mint az angol,igaz nem 100%-os -
kpjancsi #136 el tudná valaki küldeni nekem az angol nyelvi fájlját, mert nekem oroszul van meg :S Vagy ha van esetleg magyar akkoar azt pls!!rapbiro [email protected] -
KisDeák #135 Szívesen elküldeném,de nemtom pontosan hogy melyik save file-t küldjem mert van vagy öt... hülyeséget meg nem akarok küldeni -
#134 Vagy esetleg valaki egy linket a játék 100%-os vagy ha ilyen nincs legalább egy 70%-ossat kössssszi
-
#133 Hello
KisDeák!
Eltudnád küldeni a végigjátszott mentésedet lécci fontos
e-mailom:[email protected]
Előre is köszi! ! ! -
KisDeák #132 Végigvittem a game-t,naon tetszett,de ebben nincs olyan szuperliga mint az első részben? Vagy ez is csak fordítási hiba? -
#131 Nem igaziból hinném... persze nem kizárt hogy valaki újra megcsinállja, de nem valószínű. -
tomi319 #130 ujjabb magyarositás lesz?