nVidia - GeForce 8800 GT és módosított 8800 GTS
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd meglátjuk mi szakít és mi nem, mert sajnos az ATI DX10 alatt eddig nem hozott eredményeket ( akár driver akár nem. Semmit nem ér a vas ha nincs jó driver ). Nekem eddig mindig ATI-m volt, és nagyon szerettem, de januárban vettem egy 8800GTS 640MB-ot és lassan eltelt egy év és még mindig csúcskategória és valszeg 2évet min. lehúzok vele. Szerintem nagyon jó vétel volt ( 107eFt ). Van egy olyan érzésem hogy a crysis sokat fog számítani abban hogy ki mit vesz mert alap benchmark lesz.
Pl. engedélyeznek még mittudomain 32 shader egységet vagy ilyesmi 😊
szerinted? 😊
szerinted? 😊
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Ja az elég érdekes, hogy az uolsó pillanatban hogy francba fogják megváltoztatni a az nvidiánál a gyártást, fõleg ha az Ati már teríti a 2950 -et. Ez a karácsony elõtti biznisz nekik nagy lehetõség most, hogy melyik lesz jobb, fõleg hogy melyikbõl fognak év vége elõtt a legtöbbet eladni.
A chip ugyanaz, csak több-kevesebb egységet letiltanak. Meg az órajel is változhat (ezt a kártya BIOS-ába írják).
Majd meglátjuk hogy a 8800Gt az mit fog nyújtani és hogy mennyiért. Ha kijön és teljesítményben is jó lesz (jobb mint a 8600GTS és csak kicsivel rosszabb mint a 8800GTS) meg olyan 40-45-ért osztogatják akkor szerintem inkább erre fizetek be mint egy 8800GTS-re. Bár ha kijön az új változata lehet a sima lecsökken. Ha 55-60-ra esik máris rohanok a boltba :-D
" bár a specifikáció még az utolsó pillanatban is változhat "
hogy a francba, azt le kell gyártani ám. vagy áll a csávó a gép mellett, kap egy telót, hoppáfszm duplázd meg a tranyókszámátmert az amd is ez tette?
jó lenne már egy erõs középkategóriás vadállat, 40k környékén, nem ilyen vérszegény 8600gt/gts... <#beka3>#beka3>
hogy a francba, azt le kell gyártani ám. vagy áll a csávó a gép mellett, kap egy telót, hoppáfszm duplázd meg a tranyókszámátmert az amd is ez tette?
jó lenne már egy erõs középkategóriás vadállat, 40k környékén, nem ilyen vérszegény 8600gt/gts... <#beka3>#beka3>
400 dollár. Amire még rájön a mindenféle tehát itt magyarországon lesz vagy 90-100ezer forint
Onnan gondolom hogy USA-ban egy 8800GTS 320megvával itthon 49ezer forintra jönne ki. Mégis adják 65ezertõl. Lehet matekozni...
Onnan gondolom hogy USA-ban egy 8800GTS 320megvával itthon 49ezer forintra jönne ki. Mégis adják 65ezertõl. Lehet matekozni...
várd ki a végét...
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Kár, hogy a cikkbe nem a gt-t rakták be.
Egyébként HD 2950Pro foreva 😄 elsõ dolgom lesz, h azt veszek, mikor megjelenik <#nyes>#nyes> Most az ati(amd) nagyot szakíthat...
Egyébként HD 2950Pro foreva 😄 elsõ dolgom lesz, h azt veszek, mikor megjelenik <#nyes>#nyes> Most az ati(amd) nagyot szakíthat...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az új 8800GTS lesz annyi. Ha az túl drága neked, ott a 8800GT.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
← ElőzőOldal 2 / 2