62
  • JTBM
    Az Ati nagyot dobott a HD 2900 Pro-val, szvsz. olyan lesz, mint az x1950 Pro ma - a legjobb ár/érték arányú kártya.
  • schrank
    egy éve vetted az idén februárban kijött vga-t akkor te valami bennfektes lehetel
  • Jacek
    Ott a pont! ez lenyeg ATI/AMD benazik nem kicsit ezert az NV is behuzta a kezifeket! ez a legnagyobb problema:( eltelt egy ev es semmi az egvilagon nem tortent a videokartya piacon. Megjelenes utan 2 hettel vettem a 640 GTS-t es majdnem annyiert adtam el hasznaltan azert ez lol...
  • Dany007
    " Egy éve vetted 107-ért? Még most is a 640-es 80-90ezer forint... Nem sokat csökkent az ára ennyi idő alatt. "

én május végén vettem 91ezerért.... És ahol vettem, (pcland.hu) most még drágább is xD Szal sz.tem ilyen szempontból megérte. Jól húzható. Jó teljesítmény.
    Sz.tem amíg ki nem jön az új séria, addig nem is lesz drasztikus árcsökkenés. Persze az ATI se szuperál, így semmi okuk csökkenteni.
  • Bith
    ebben van valami :)
  • SinClaiR
    egyeseknek nem, ketteseknek lehet.
  • Sanyix
    50k fölött SOHA nem lesz jó vétel egy videokártya.
  • Magiszter
    Én úgy tudom jövőre lesznek frissítve év elején. Mert most középkatra jön ki az új kártya (8800GT) akkor meg majd felső kategóriában is DX10.1-el meg miegymással a 9xxx-es széria... én így tudom.
  • Sliders
    Hi! Bocs az off-ét! Arról nem lehet semmit sem tudni hogy a 8800GTX és ultra mikor kap vérfrissítést, mert látom középkategóriából szépen van de a felsőkategória vagy 1 éve nem lett frisstíve, ezekszerint nem is lesz frissítve egy darabig? Ki mit tud erről?
  • Magiszter
    Egy éve vetted 107-ért? Még most is a 640-es 80-90ezer forint... Nem sokat csökkent az ára ennyi idő alatt.
  • Magnum PI
    Majd meglátjuk mi szakít és mi nem, mert sajnos az ATI DX10 alatt eddig nem hozott eredményeket ( akár driver akár nem. Semmit nem ér a vas ha nincs jó driver ). Nekem eddig mindig ATI-m volt, és nagyon szerettem, de januárban vettem egy 8800GTS 640MB-ot és lassan eltelt egy év és még mindig csúcskategória és valszeg 2évet min. lehúzok vele. Szerintem nagyon jó vétel volt ( 107eFt ). Van egy olyan érzésem hogy a crysis sokat fog számítani abban hogy ki mit vesz mert alap benchmark lesz.
  • Runo
    Pl. engedélyeznek még mittudomain 32 shader egységet vagy ilyesmi :)
    szerinted? :)
  • sgember
    Ja az elég érdekes, hogy az uolsó pillanatban hogy francba fogják megváltoztatni a az nvidiánál a gyártást, főleg ha az Ati már teríti a 2950 -et. Ez a karácsony előtti biznisz nekik nagy lehetőség most, hogy melyik lesz jobb, főleg hogy melyikből fognak év vége előtt a legtöbbet eladni.
  • dez
    A chip ugyanaz, csak több-kevesebb egységet letiltanak. Meg az órajel is változhat (ezt a kártya BIOS-ába írják).
  • Magiszter
    Majd meglátjuk hogy a 8800Gt az mit fog nyújtani és hogy mennyiért. Ha kijön és teljesítményben is jó lesz (jobb mint a 8600GTS és csak kicsivel rosszabb mint a 8800GTS) meg olyan 40-45-ért osztogatják akkor szerintem inkább erre fizetek be mint egy 8800GTS-re. Bár ha kijön az új változata lehet a sima lecsökken. Ha 55-60-ra esik máris rohanok a boltba :-D
  • kisgabo
    " bár a specifikáció még az utolsó pillanatban is változhat "

hogy a francba, azt le kell gyártani ám. vagy áll a csávó a gép mellett, kap egy telót, hoppáfszm duplázd meg a tranyókszámátmert az amd is ez tette?

jó lenne már egy erős középkategóriás vadállat, 40k környékén, nem ilyen vérszegény 8600gt/gts...
  • Magiszter
    400 dollár. Amire még rájön a mindenféle tehát itt magyarországon lesz vagy 90-100ezer forint
    Onnan gondolom hogy USA-ban egy 8800GTS 320megvával itthon 49ezer forintra jönne ki. Mégis adják 65ezertől. Lehet matekozni...
  • Tomcika
    várd ki a végét...
  • who am I 7
    Kár, hogy a cikkbe nem a gt-t rakták be.

Egyébként HD 2950Pro foreva :D első dolgom lesz, h azt veszek, mikor megjelenik Most az ati(amd) nagyot szakíthat...
  • Evogordon
    Nagy csata lesz :)
  • scorpeeon
    Az új 8800GTS lesz annyi. Ha az túl drága neked, ott a 8800GT.
  • arty
    400$ még mindig nagyon drága. ugy néz ki most az ATI lesz a befuto ...