270
Magány
  • sapkafej
    voltál ott?
  • Hegi90
    "szar az egész.." akkor nincs más.... zsilett és üdv üknagypapi. Ahogy a többi lámafejű emós haverod. Nem muszáj itt élni. Tőled függ minden, csak felelősséget kéne érte vállalnod :O. Egybkt, hogy még egy szép dolgot idézzek: " Ha beszélsz tanítasz, ha hallgatsz tanulsz" jó lenne ha eldöntenéd te most akkor tanulni akarsz vagy tanítani. Mert ha tanítani, akkor először el kéne döntened, hogy boldog vagy te most?
  • Xreactor
    Kösz szerintem is.
  • Hegi90
    Egybkt látom a többi általad nyitott téma is igen értelmes! gratula
  • Rundstedt17
    Hollandia liberális fertő
  • Xreactor
  • Hegi90
    csak 20 év mulva nem lesz hollandia xD
  • Hegi90
    igen hollandiában lehet kurvázni meg a fű is legál tényleg jóhely megyek is, gyere te is thanatos
  • Xreactor
    bárhol csak ne itt.. :P szar az egész...mondjuk hollandia jó hely
  • Hegi90
    Ha ekkora az élettapasztalatod, akkor mondd meg légyszives melyik országban élnél szívesen, és miért, és ott hogyan viselkednek az emberek. Plox :)
  • Hegi90
    xD
  • Thanatos
    "szar az élet, szar minden, sirok"
    kb... :PPP
  • Rundstedt17
    Ugyan már csak nyugodtan.Mert számít más véleménye?Szvsz ne foglalkozz egy fórumon ilyesimvel
  • Xreactor
    lényegtelen..bocs de inkább nem irom le..mer megint csak flame lenne
  • Rundstedt17
    Nah én szivesen beszélek erről mivel köztudott hogy jó vok
  • Rundstedt17
    Fogalmazd meg egy mondatban a problémádat de úgy hogy minden benne legyen:)
  • Xreactor
    erröl beszélek
  • Rundstedt17
    Igazad van ez ilyen ország.Az emberek örömüket lelik itt mások oltásában.
  • Xreactor
    mindennapi étkezésen kivül...? :P
  • Xreactor
    hja...hát hogyne..
  • Rundstedt17
    Mekkorák az igényeid?
  • Rundstedt17
    Badarságot beszélsz fogadjunk az igényeid az egekben vannak,vegyál lejebb
  • Xreactor
    Nem veszem észre...öszintén szolva nem is akarom és nem is érdekel..ennyi..
  • Rockynhooo
    "nem azért mert csunya vagyok, de szép se vagyok."
  • Xreactor
    "lol mér szted más országban jobban viselkednének?" Igen, néz körül kicsit a világban.. Itt meg ez a tipikus undoritó viselkedés van ez a kurva anyázás meg szidjuk le a vérbe a másikat még a legkisebb hibák miatt is..fantasztikus..
  • Hegi90
    Ja igen és még azt gondolom, hogy xreactor rád rádférne egy alapos agyalás , ha az ilyen oltásokban nem vezsed észre az igazságot.
  • Hegi90
    ".tipikus szar magyar viselkedés." lol mér szted más országban jobban viselkednének? ugyan már... talán ha a busmanok közé menekülsz, ott kapsz egy jó kis alacsony fekete csávókát, akkkor talán nem lennél, magányos. Mégis mit vársz? hogy ezt a topikot megnyitod és utána minden jobb lesz? Vagy ha most azt mondtam volna, hogy te szegény kamasz, biztos depi vagy meg minden, meg bántanak, szegééény... na ettől jobban éreznéd magad? Ugyan már, ezektől a flémektől talán egy kis erőt merítetnél, hogy most majd igenis megmutatod ki is vagy te valójában, nem is tudom mire vártam mostanáig MOST MIRE VÁROK MÉG????

u.i.: "ebben a világban a gondolkodás csak letaglóz, elszomorít." milyen igaz, az ilyen mély, negatív gondolkodás tényleg szar. Az agyunk a világ legjobb számítógépe. Ha az akadályokat, negatívumokat keresed, ne félj megtalálja, bármi áron. Lehet nem is azon fogsz gondolkozni, amikor rádöbbensz. Ellenben ha a megoldásokon jártatod az agyad... ugye? (Ezt egy nagyon siekres ember mondta nekem: Magyar Róbert)
  • bakvarnyu
    Ahh most mi a francnak jössz ezzel a közhelyes "világ szar" szöveggel, amikor teljessen más a téma.
  • Tinman #42
    Az a qrva nagy helyzet, hogy te problémád jelentéktelen ahhoz képest, hogy mennyi szörnyű dolog történik a világban.
    A problémád ráadásul olyan amin minden tini átesik, a totális igazság meg az, hogy veled vagy nélküled, de holnap minden folytatódik tovább.
    Sem te nem számítasz, sem pedig én. Ez van... törődj bele, lépj túl rajta és éld a saját kis kicsiny fogyasztó életed azzal talán némileg boldog leszel.

Nem bántás, de foglald le magad, menj el dolgozni, vagy sporotolj valamit suli után, mert ebben a világban a gondolkodás csak letaglóz, elszomorít.
  • Thanatos
    még 10-15 elégg lessz :)
  • Cuchulainn
    Nézz körül (akár az interneten ha máshol nem megy) keress valamit ami érdekel kezdj el vele foglalkozni, keress hasonló érdelkődésű embereket (vagy akár csak olyanokat akikkel jól el tudsz beszélgetni)beszélgess velük. Menj el sétálni, kirándulni családdal/barátokkal. Keress valami sportot/játékot ami leköt (foci, tollaslabda, horgászat, kung-fu sakk, véraláfutás vagy akármi) tanulj meg valami olyat ami érdekel (bűvészkedni, eszperantóul, lábbal enni stb.). Hányat mondjak még?
  • Xreactor
    Igen nyitottam egy valszeg szar topicot..nyugodtan oltogassanak, engem egyáltalán nem érdekel, csak röhögök rajtuk..nem is csodálkozok rajta...tipikus szar magyar viselkedés...semmi összetartás/eggyüttérzés csak basszunk ki a másikkal meg szidjuk a vérbe..mer azzal aztán kurvára sokra lehet menni...ennyi...nyugodtan olcsatok tovább, flameljetek én csak jót röhögök...hajrá...(akinek nem inge ne vegye magára, kösz azoknak akik valami értelmeset tudtak postolni.)
  • bakvarnyu
    "kezdj el gyúrni" azt a kurva micsoda jótanács
  • eörgs
    valljuk be.
  • ScarY MAN
    Kár hogy lezárták ezt a témát...
  • Thanatos
    semmit nem akarnak elérni, a népek unatkoznak és ez a legfőbb hobbyja sokaknak sg-n amiért még nem vágják ki őket..., ennyi :P
  • Vaxi
    na ja. megnyílik egy fórum, és mindenki nézi a keresőt, hogy beoltsa azt, aki nyitotta, meg lehülyézi a topicnyitót (sok esetben jogosan).
    Nemtudom ki mit akar ezzel bizonyítani...
    De ebből látszik, hogy több embernek van kiírva 6 éves létére az adatlapjára, hogy már elmúlt 18...
  • Thanatos
    "-Te szereted a magányt?
    -Nem, azt hiszem a magány szeret engem"

amugy meg a magány jó a magány szép , a magány szeret, ne tessék hisztizni miatta :D
  • csgj
    Most minek oltogatjátok? Direkt fel akarjátok idegesíteni, vagy mi? Tény, hogy nem sok értelme van itt ilyen topicot nyitni (sőt, más fórumon sincs), de majd tanul belőle... Én is az elején nyitottam pár olyan topicot, hogy inkább le se írom miről szóltak xD... De lényeg, hogy hamar megbuktak, és engem is körberöhögtek. :P Ezért fórumon nincs értelme hasonló témákat nyitni, hiszen valljuk be őszintén, tele van a fórum bunkókkal és beszólogatókkal...
  • prezi
    ez kemény ! :DDD