270
Magány
  • bens
    arra h szorult beléd értelem
  • Rundstedt17
    Oh te meg egy bölcs vagy aki azt képzeli hogy csak neki lehet igaza.
  • Wescone
    Mégsem tévedtem eme kijelentésedet illetően:

"sosem fogok inni én ezt megfogadtam nem teszem ugy tönkre az életem mint apám!"

Szerintetek mire lehet következtetni ebböl a kijelentésböl?
  • MoSFeT
    Ne feledd mit mondot ő saját maga --- csak összefantáziál ide nekünk tücsköt bogarat... Még köbgyöke sem igaz annak amit mond...
  • Wescone
    Elnézést kérek, ezek szerint nagyon összekevertem valamit. Bocs!
  • campy
    most fejezd be! nem iszákos hanem már halott:( immáron 4 éve! de 4 éves koromban elköltöztünk keveset láttam de nagyon szerettem! anya figyel rám de hogy mondjam keveset beszélgetünk elég sokat dolgozik! , sőt mi az h el is kényesztett még hogy nem figyel rám! én pedig szeretem, és nagyon szégyellem magam de kevés dolgot tettem érte! pl ez h beszélgetünk, meg minden! főztjét csak dícsérni tudom, de azért segítek is neki amibe tok! bátyámat leírtam a kapcsolatod a tesóddal című Fórumba! de ez még semmi amit ő róla tudnék írni áhh ti még olyan emberrel életetekben nem találkoztatok!elég hosszú, szomorú és bonyolult ez a családi történet ami nekem van!
  • Wescone
    A szüleid nem igazán figyelnek rád, igaz? Jól emlékszem, hogy korábban azt irtad; apád iszákos?
    Nem sértő szándékkal kérdem.
  • campy
    a bátorság csak úgy eljön az ember életében de én más típus vagyok! sokkal nehezebb ha ott vagyok vki előtt mint msn-en! így a gép előtt bármit meg merek kérdezni, bármit bárkivel meg tok beszélni! csak az a baj az életet nem virtuálisan kell élni! én pedig nagyon virtuális lettem...:(
  • campy
    és akkor most jön az a duma h képes lehetsz rá csak akarnod ismerem már ezeket!:D:D:D hányszor mondták már! én már nem tudok magammal mit kezdeni! és kössz mindent amúgy értékelem h ennyit foglalkoztok velem! nem akarnék önzőnek tűnni nehogy azt hidjétek! más is szorul segítségre nem csak én, segítsünk máson is!
  • campy
    igen az biztos! valahol a Star Warsban is van igazság!nem véletlenül mondtam:D:D erre mondaná Mosfet h tv függő! Hunbasser: ez egy érzés amit nem tudok irányítani! nem vok rá képes!
  • Wescone
    "...ha majd 30 éves leszek! abszolút hidegen hagy! amugy is az még messze van."
    Hidd el nekem; az hamarabb eljön mint gondolnád.
    Amúgy ha látni akarod mennyire "nem érdekelsz te senkit" elég itt körülnézned. Vagyunk néhányan itt akik hozzászólunk az általad leirtakhoz. És ha néha "odapörkölünk" is tudnod kell, nem rossz szándékkal tesszük.
  • csgery
    " a félelem dühöt szül, a düh pedig gyűlöletet. A gyűlölet a Sötét oldal kapuja":)
  • hunbasser
    hallod,csak EGYSZER kellene bátornak lenned!egyszer!mondjuk odamenni egy lányhoz,és megismerkedni vele.vagy új barátokra szert tenni.ha lekoptatnak,istenem,mi van akkor?majd találsz mást.de ha elkezdesz velük ismerkedni,akkor rájössz,hogy nincs mitől fosni,ők is ugyanolyan emberek,mint te.a szégyentől félsz,nem igaz?
  • campy
    lelki roncs lesz belőlem! ettől félek, megváltozni nem tudok, mert félek a változatosságtól! barátkozni nehezen merek mert félek az emberektől, a FÉLELEM az egésznek az oka! nem látjátok? elég sok bajom lesz így életem során! az is baj h engem nem fog érdekelni mit csináltam fiatal koromban ha majd 30 éves leszek! abszolút hidegen hagy! amugy is az még messze van...először vhogy megpróbálok kilábalni ezekből a dolgokból! le kell győznöm a félelmet! és lehet h MosFetnek igaza volt h a tv is nyomos ok! anyám mindig is hagyta h tv-zek nem is csoda hiszen ő is tv függő!
  • campy
    ebben teljesen igazat adok! bennem sok a félelem...a félelem szűli a haragot és a gyűlöletet, Gyűlölet=gyilkolás voltak már olyan gondolataim is:S! az is baj h mostanában nem, de ezelőtt so se néztem senkinek a szemébe! agyilag stabil vagyok annak köszönhetem h élek!:(
  • hunbasser
    "nem lesz jobb így se! ez van ez a sorsom..."

ha ezt a hülyeséget elhiszed,akkor tényleg ez a sorsod,és csak magadnak köszönheted!aztán meg hirtelen már a 30-as,40-es éveidben jársz már,és elgondolkozol,hogy mi jót csináltál fiatalkorodban,és rájössz,hogy tulajdonképpen semmi izgalmasat,barátaid sem nagyon voltak,stb.

egyébként nem tudom,hogy itt ki haragszik rád,de én nem.egyszer nagyon megharagudtam azért,amit a fifa topikban csináltál,ott teljesen bekattantál.

"nem hinném h lenéznek inkább nem foglalkoznak velem! az még mindig jobb mint belekeveredni balhéba!"

nem csak ez a két véglet van :) vagy balhé vagy semmi?ugyan már
  • Wescone
    Jobb, de nem elég.
    Első lépésnek nem rossz, hogy ide regisztráltad magad (ez azt jelzi, hogy igenis ki akarsz törni keserves helyzetedböl), de ennél több kell.
    Tudom, hogy tele vagy gátlásokkal és félelemmel, de a további lépéseket neked kell megtenned, senki más nem teheti meg helyetted.
  • campy
    se ide se oda nem tartozom, nem sok vizet zavarok és ennyk csak örülni tudok! bár most a fele osztállyal futólag joba vagyok nekem ennyi elég! a megváltást magamnak kell elhoznom!
  • campy
    nem hinném h lenéznek inkább nem foglalkoznak velem! az még mindig jobb mint belekeveredni balhéba!
  • campy
    ezzel sztem le is zárhatjuk lehet röhögni rajtam lehet sajnálni nekem nem lesz jobb így se! ez van ez a sorsom...csak mostmár egyvalamit szúrtam el! nemhogy respectet szerzek sg-n hanem még majdnem magamra haragítok mindenkit! jobb lett volna el se mondani mi vot velem meg minden! áhh hagyjuk... segítsünk a mögöttem lévőknek:):(
  • hunbasser
    "nem vok hozzászokva h igazam van!!! sosem volt még igazam, ha egyszer volt is senki se hallgatott rám:D és igen 1-2 rossz dolgot kaptam az élettől és ez be is folyásolta az életem nem kicsit! "

arra nem gondoltál,hogy ha kicsit határozottabb lennél,nagyobb lenne az ázsiód is?és akkor komolyabban vennének az emberek.engem tuti zavarna,ha lenéznének,semmibe vennének,meg sem hallgatnának,stb.
  • campy
    az a baj itt mindenkinek igaza van csak nekünk nincs! én az életben egyáltalán nem vok primitív elárulom csak ha írnom kell:D! előtted lennék tuti h normálisan tudnánk beszélgetni... ebből látszik az ember nem tudhatja ki ír a számitógép előtt! az is lehet h az egészet hazudtam vagy csak zavarodottság van a fejemben! Runstedt-el valóban hasonlítunk. okoskodásról annyit h néha anyánál se tűröm el, ha kioktat. nem vok hozzászokva h igazam van!!! sosem volt még igazam, ha egyszer volt is senki se hallgatott rám:D és igen 1-2 rossz dolgot kaptam az élettől és ez be is folyásolta az életem nem kicsit! bár Tigerbá aki a másik az Önbizalmas topoikban írkált sztem nála senki se szenved jobban úgyhogy én még hozzáképest összetehetem a 2 kezem!:( legalább annyi van h semmi maradandó betegségem nincs, egészségesen élek! tessék láss csodát normális is tudok lenni:D:D:D
  • hunbasser
    "Te valóban ki akarsz törni a zárkozottság sötétjéböl?"

dehogy akar,erről van itt szó,hogy jó neki így is :)

(csak sajnálni tudom)
  • csgery
    Ott a pont.
  • Wescone
    Komolyan Campy!
    Hogyan kellene valakinek melléd állnia, hogy jól érezd magad? Ha valaki ajánl egy lehetséges kiútat borongós hangulatodbol elutasítod (lásd a Mosfet esetet). Ha elmagyarázza miért és miben segíthet rajtad az általa ajánlott elfoglaltság begurulsz és kikéred magadnak az okoskodást, hozzáteszem eléggé primitiv módon.
    Felteszem a kérdést:
    Te valóban ki akarsz törni a zárkozottság sötétjéböl?
    Mert ha csak egy ember kell neked akivel együtt lehet fújni a "szar ez a világ", "liberális fertő ideológia", "szemétláda mindenki (mindenki - aki nem ért egyet velem), stb. szlogeneket, akkor tudom ajánlani melegen Rundstedt-et. Semmivel sem lessz jobb eggyiketeknek sem, de legalább lessz kivel ugatni a holdat.
  • csgery
    Mikor ezt olvastam, majdnem megfulladtam a kajától, úgy nevettem... méghogy csak a mesében létezik... már bocs, de NORMÁLIS VAGY?
  • Wescone
  • Wescone
    És még valami!
    Van a neved után három felkiáltó jel. Azok is üzennek neked, de amint látom; gőzöd sincs, hogy mit.
  • Wescone
    Nem, nem vagyok tisztában vele. Nálam a megbízhatóság a valóságban létezik.
    Öt olyan barátom van akik iránt rendületlen a bizalmam több mint húsz éve (te még tervben sem voltál, ők már a barátaim voltak). Öt olyan ember akik bármikor, akár az éjszaka közepén is a segítségemre sietnek ha a helyzet úgy kivánja. És már nem egyszer kivánta! Csakhogy kedves Rundstedt az ilyen emberek barátságát ki kell érdemelni és okoskodással, na meg nagy pofával, nem fogod kiérdemelni soha senki barátságát.
    Az utóbbi nekem cimzett "tiszteletteljes" üzeneted segített tisztábban látni a helyzeted.
    Tudatlan, frusztrált kis kamasz vagy.
    Csak sajnálni tudlak...
  • campy
    de aki megszokta már h senki se áll mellette, láthatod Runstedtet és engem is példának!
  • sapkafej
    mi van, Béla megette az uzsonnádat, vagy mi ez a hülyeség?
  • Rundstedt17
    Tisztában vagy vele hogy a megbízhatóság csak a mesékben létezik?milyen világban élsz te naiv?
  • Wescone
    Hány éves vagy te gyerek?
  • Wescone
    Tisztában vagy vele milyen ostobaságot mondtál az imént? Ebben a korban ne ismerni a barátság fogalmát??!
  • bens
    rohattul mindegy h rokon vagy társ v barát. h megbízható-e valaki, nem attól függ milyen kapcsolatban vagy vele, hanem h maga az ember megbízható-e.
  • Rundstedt17
    Nincs megbízható barát szerintem...
  • hunbasser
    egy BARÁTBAN mindig megbízhatsz,de sokszor még a párodban sem...a barát attól barát,hogy nem ver át sosem,mindig kiáll melletted.és aki nem tesz így,az eddig sem volt a barátod,csak azt hitted...de erősen kétlem,hogy ha pl vkivel már 20-30 éve barátok vagytok,ismeritek egymást,mint a tenyereteket,az már nem nagyon fog téged átbaszni és számíthatsz rá bármikor.és most nem haverról meg cimboráról beszélek.
  • Rundstedt17
    Igen.De a mai világban csak magadban bízhatsz vagy a rokonaidban esetleg a párodban.
  • hunbasser
    tisztában vagy te azzal,hogy mit jelent a "barát"?
  • Nohab
    A barátban meglehet bízni, a haverban már nem...