Minden kaliforniai kormányzati weboldalt letiltottak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem.
Hmm, na ennél a mondatodnál komoly kétségeim merültek fel arra vonatkozóan hogy ugyanarra a Baldur's Gate-re gondolunk-e...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szinte tuti bukás anyagilag.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A BDO részbõl például nagyon sokat ki lehet hozni. Ezt megfelelõ arányban megspékelve a Flooddal és a Covenanttal király SF-akció lehetne belõle.
"Nincs sztori? Sebaj, az USA-ban hypersiker, ezért filmet kell belõle gyártani..."
Ez igaz, ezért lesz a Sims-bõl is.
A Fallout-nak, a hangulata volt nagyon jó, a története egy sima posztnukleáris story, amelyet már elõtte is feldolgoztak, illetve vászonra vittek, nem sok sikerrel.
A BG-nek meg szerintem túl gyerekes a története. Olyan igazi AD&D, kicsit, már-már komikus. Engem a He-Man-re emlékeztet.
Alapvetõen meg kell különböztetni azt, hogy közvetlenül részese vagy valaminek, vagy csupán szemlélõje. Amiket felsoroltál, addig jók és addig élvezetesek - szerintem -, amíg aktív résztvevõje vagy az eseményeknek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem vászonra való? Gyûrük Urára is ezt mondták...
Én inkább szavaznék egy Fable-ra vagy egy Planescape: Torment-re.
A "Befuccsolt a Halo mozi?" és a "Minden kaliforniai kormányzati weboldalt letiltottak" címû hírnek egy topicja van xD
Erre ti elkezdtek beszélgetni TOTÁL másról, Bollról meg a játékok megfilmesítésérõl... már bocsánat, de ennyire ne legyetek már hülyék.
Ha a témához nem tudtok hozzászólni, akkor mi a faxnak kell kommentelni?<#levele>#levele>
ON: Képben lehetett a kormányzati alkalmazott...pff. Ilyenkor mondom mindig azt, hogy nem érdekel van-e érettségid, nem érdekel diplomás vagy-e, de ha 100%-ig kitûnõ munkát végzel az adott területen, akkor te vagy oda a megfelelõ ember.
Ez az egyik fõ baj a világgal, hogy nagyon sok olyan ember van felelõsségteljes munkakörökben, akik bizony alig értenek valamit az adott témához és protekció alapján kerültek be xy helyre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Halo minden idõk két legjobb FPS-e közül az egyik! Csakis a Half Life említhetõ vele egy lapon (talán)!
És hogy mi a titka?? Mitõl különleges játék a Halo??
Nem a grafikája,és nem is a környezete teszi különlegessé,hanem az ellenségek Mesterséges Inteligenciája,és az,hogy nemtudod kétszer ugyanúgy végigküzdeni magadat egy adott helyen,mindíg másképpen viselkednek az ellenségek...ezért aztán 10-szer is újrajátszhatod,és mindíg megfogsz lepõdni,20. végigjátszáskor is találkozol olyasmivel amivel addig nem (szöges ellentétben pl. a call of dutyval ami egyébként jó játék,de másodszorra már pontosan tudod,hogy mikor melyik ablakon fogja kidugni a fejét a fricc)!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Jobban járna az M$, ha létrehoznának egy filmes részleget és tapasztalt filmeseket megfizetve saját maguk finanszíroznák meg a játékadaptációikat (+így még az is biztosítva lehetne, h. ne csak címben legyen azonos 1-1 adaptáció - lást Boll mester mûvei...)
miaf*t lehet élvezni ezen a játékon - ugribugri csuf szar.
bár én a herripottert sem értettem - buta vagyok.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Hmmm, ha leállítják azt az egy darab oldalt, azzal is minimalizálták volna.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu