61
  • KISERIC
    Sziasztok! Megvettem én is a Setlers Rise of an empire játékot. Telepítettem és elkezdtem játszani, de kb 10 percig bírja mindig utána kikapcsol a gépem és újraindul. Mi lehet ennek az oka?
  • difi45
    Honnan lehet eszt letölteni???
  • fortimbras
    Bocsánat... a Rise of an empire-ről beszélek:-)
  • fortimbras
    Új vagyok itt is a játékban is. A Jézuska hozta és nagyon szeretem, de elakadtam a nagymamás pályán. Kérlek Titeket segítsetek nekem. biztos van valami módja (építési sorrend, mennyiség, fejlesztés) annak, hogy időben el tudjam küldeni az öregnek a vágyott cuccait. Mert sajnos még a farkasoktól szenvedő falunak sem tudok segíteni, ha nincs jogom hadászati beruházásokra...

Előre is köszönöm!
  • fortimbras
    Sziasztok!
  • Csabes
    Hi!
    segítséget kérek hogy lehet lanozni?
    Ja és, hogy ha kell egy kis segítsék a küldikben csak írjatok.
  • Killió
    Figyi nem léne ilyeneket írni.
    De ha nagyon kell akkor menj WC-re vagy hordj pelenkát.
  • Narxxis
    Kár.
  • Killió
    De csak most vasárnapig (2009.05.31.) estik játszhatok.
  • Killió
    Tényleg, nem akar velem játszani valaki egy len-játékot?
  • Killió
    A ta faludtol délre (lefele) vagy egy település, onnan!
  • Ármány
    Sziasztok!

Én is elakadtam a 2. pályánál. Hogyan tudok venni gyapotot, hogyan tudok kereskedni?
    Nem tudtok hozzá cheat kódot?
  • Taylor10
    Sziasztok.a játék magyarositását hol lehet letölteni??
  • Garfield2005
    A nőket a kútnál kell fesztivált rendezni
  • Garfield2005
    Hello a 2 pályán nem tudom hogy lehet venni a gyapot vagy mi a túrót mert adnak 6 de 9 kell a többi megvan. Utóirat a nőket a kútnál kell fesztivált rendezni
  • megadecs
    Üdv! Én most kezdtem el a játékot és a 2-es pályán állok, de szó szerint. Sajna nem tudom mit kell csinálni a nőkkel, hogy ezt a feladat részt befejezhessem. Kérlek benneteket aki tud segítsen. Köszi előre is ...
  • pekosy
    segitseget kernek,a kiegeszitot jatszom es elakadtam az otos pajan,ahol a dariusz kincset kell megszerezni,hogy lehet oda jutni,ott a varfal mogotte az ostromgepek,megkoszonem a segitseget.pekosy.
  • pekosy
    az alaphoz igen,de a kiegeszitohoz meg nemtalaltam,nekem is ez a problemam,mert elakadtam az 5-os pajan,ha eset leg tudnal segiteni megkoszonnem.pekosy
  • pekosy
    nekem megvan az alapjatek es a kiegeszito is,es mukodik,az 1.5-os patchal,ha elinditod es kezdi letolteni patchot,egyszeruen lepj ki belole es elindul a jatek. ha van meg kerdesed szivesen segitek ha tudok,jelezd ha megkaptad.
  • pekosy
    a hosodnek mindig annak a varosnak a raktaranal kell lenni ahol vasarolsz.ha kerdesed van ,jelezd.
  • vapeti93
    a kiegészítőhöz(the eastern realm) van magyarosítás
  • Lola23
    Sziasztok! Újratelepítették a gépemet, és elvesztek a mentett Settlers 6 játékállásaim, de nem szeretném újrakezdeni az egészet. Lehet más játékállását bemásolni vagy ilyesmi? Ha igen, tudtok adni ilyet? Nagyon köszi!
  • morreau
    sikerült megoldanom: felpatcheltem 1.6ra
    azért ez elég fusztráló h 1.5 verziónak ilyen bugjai vannak
    amugy faja a játék, egészen lebilincselő
  • Gurbehud
    én a 13 dik küldetésnél akadtam el...lekell gyöznöm mindenkit viszont vas nuku...ha elfoglalom a banditák által uralt területen lévö vas bányát.mindaddig az enyém mig vagy 2 vasdarabkát kitermelnék és jönnek a pirosak.....vasat venni nemnlehet persze a másik tartománybol .....igyhát katona hiányában elvesztem mindig....
  • Gurbehud
    ghostboy
    válasz a kérdésedre.....hány hentesy van vagy füstölö mühely? ne csak 1-2 db legyen....elég nagyí népességnél legyen vagy 5 midnenböl és akkor megy a város a gazdaság felé
  • morreau
    Ha vki olvasná és találkozott már ilyennel help!
    Pályánként csak 1szer azaz egyetlen egyszer tudok más kolónia piacából vásárolni. Miután veszek vmit és elindul a szekér többet nem lehet vásárolni.. nem tudok így egyes küldetéseket megcsinálni.
    nem eredeti amugy
    thx
  • ghostboy
    Sziasztok!

Elolvastam, miket írtatok. Hát, vagy sokkal szigorúbbak vagytok nálam, vagy egyszerűen másképp látom a dolgokat. Kicsit úgy érzem, mint az autóknál. Vannak emberek, akiknek nincs megfelelő autó mert "nem húz", "kanyarban nem tetszik", "csúnya a műanyag belülről", "150 felett nincs ereje"... Ugyanez lehet játéknál is. De semmi baj, ezért vagyunk különbözőek.

No mindegy, nekem bejön a játék. Tisztában vagyok ezekkel a "hibáival" én is, látom, de mégis élvezem a játékot, nekem nagyon bejön.

Viszont Nektek sokkal nagyobb rutinotok van Settlersben, mint nekem, ezért egy kérdés. Vadászok rendesen, horgászok rendesen. Van füstölő műhelyem és hentesboltom is. Felfeljesztve minden. Hogy lehet, hogy mégis sokszor előfordul, hogy élelemért sztrájkolnak? Raktárban van dögivel nyersanyag, de sokszor látom, hogy alig-kihasználtsággal megy a húsbolt meg a füstölőműhely. Közel van a raktárhoz, elérhetők, mégsem semmi. Ötlet?

T ügynök
  • nkasi
    Sziasztok!
    Aki tud segítsen
    Letöltötte a férjem a settlers 6-ot
    Fel tettük, de nincsen hozzá crack és szériaszám sem
    Amikor meg elakarom indítani egyből az internetről kezdi tölteni az updatet
    Ilyenkor mi van?
    Hol találok hozzá cracket vagy széria számot tudja valaki?
    Köszi
  • zoltán82
    van valakinek cd kulcsa settlers VI-hoz?ha igen legyenszíves adja meg.
  • 16gaborm
    The_Settlers_Rise_Of_An_Empire_The_Eastern

Hali a segítségeteket kérném!

Ez a fajta Settlers egy kiegészítés csak vagy egy komplett játék?
  • Csaba42
    Vedd meg eredetiben, ott tuti nem lesz gubanc! :)
  • taki1979
    Sziasztok!
    nekem az lenne a problémám, hogy nem tudom letölteni a játékot teljesen.Bármilyen torrent linket töltök csak 99,9% ig tölti le mi lehet a baj. ha tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet tölteni a jót az kérem szóljon
  • k0zi
    Szerintem borzalmas lett a játék, bár még csak a demohoz volt szerencsém. Memóriát zabálja, főleg 1-1 nagyobb birodalom esetén. Outpost rendszer siralmas, amikor a toronyban lévő íjászokat már lövik, de ők az istennek sem lőnek vissza (holott nekik pont hogy hamarabb kéne elkezdeniük lőni). A játéktér szerintem tele van zsúfolva olyan elemekkel amik "jajj de szép, tökre él a táj" szempontjából nagyon jó, de hadsereg kb mozgathatatlanná válik egy ilyen terepen (sokszor beakadnak a katonák). A gazdaság túlontúl leegyszerűsített és a bányászatnak sincs már meg az a hangulata mint a 2-3-4 idejében. Az 5. részhez képest zseniális játék, de a 2-3 mögött még mindig csak sereghajtó :) (4. rész legnagyobb hibája, hogy átláthatatlan a játéktér)
  • Játékos
    Elég jónak látszik, valószínűleg kipróbálom, csak túl sok időt vesz el a Supreme Commander :)).

Szerintem a csúcs Settlers idáig a 4-es volt, bár sokat játszottam a másodikkal is, ami annak idején etalon volt. A 4-es ötletesebb volt egy kicsit, a sötét nép kimondottan jó poén volt.

Az időmilliomos téma kicsit hülyeség, aki settlers fan, annak sértés egy félórás játék emlegetése. Ebben ez a szép, idő pedig úgyis annyi van, amennyit rászánok, legfeljebb a feleségem akar válni. De valamit valamiért :)).
  • Gerygrey
    Igen, nyáron adták ki a 10th. Anniversary verziót. A grafikát leszámítva teljesen ugyanaz, mint a Settlers 2, érdemes kipróbálni, nekem tetszett és jó ötletnek tartanám, ha más játékokból és készülnének ilyen felújított verziók.

Igazad van Szurka: így a harmadik küldetés közepe tájékán, nekem nagyon bejövős a game, ha nem úgy nézek rá, mint az új Settlersre. Mert sok köze nincs hozzá (na jó, egy kevés azért akad), viszont önmagában nagyon jópofa. Az elején nagyon hiányoltam én is a nyüzsgést, és túl leegyszerűsítettnek tartottam az egész gazdasági részt, főleg amit a bányászattal műveltek... Viszont nagyon tetszik az új városmodell, a S2-ben például rühelltem hogy néha csak kilométerekre sikerült egymástól rakni az épületeket, és emlékszem olykor-olykor mennyit szoptam az útépítéssel, nagyon korlátozottak voltak a lehetőségek. Itt viszont ahogy egyre több és egyre jobban upgrade-elt épületed és utad van, egyre inkább egy igazi, élő település benyomását kelti az egész, sürgő-forgó polgárokkal, mozgalmas főtérrel, szekerekkel, meg mindennnel. És nekem a katonakiképzés és a harc menete kifejezetten nem tetszett a S2-ben, szerintem itt most jobban eltalálták. Nekem erősen "gondolkodom, hogy megvegyem eredetiben" kategória ez az új Settlers.
  • Mike at home
    illetve rts-nek sem mondanám, mert erre ilyet mondani, erős túlzás
  • Mike at home
    akkor te nem érted mi a settlers lényege
    pont az, amiket leszóltál, az úthálózat, a mérnökök, a sürgő-forgó polgárok, akiket elnézegetsz ahogy dolgoznak
    mit kaptál most? egy rts-t
    de mintha mostanában (idén) kiadták volna a settlersII-t felújított grafikával, majd megveszem azt
  • aDannyBoy
    pconly
  • zola2000
    Megtudná mondani valaki, hogy ez most pc exkluzív, vagy multiplatform játék?
  • szurka
    nekem nagyon bejött, egyszerűen nem úgy néztem rá, mint egy Settlers-folytatásra:) Ja, és a grafika meg a zene/hangok terén sztem ott az 5 pont