61
  • kopaszrobert
    Jajj istenem a jó öreg total :D még mindig szivesen eljátszogatom vele,már ezer éve megvan és nembánom.
  • Kornan
    Szerintem jo néz ki,a 2-vel énis jácottam még nagyon régen az előző évezredben.Néhány folytatását is kiprobaltam,tetszettek,de azok 2 hétnél tovább nem bírtak lekötni.Ezt is csak akkor próbálom ki ha időmilliomos leszek és nem bírok mit kezdeni az időmmel. :D
    Egyetértek azzal ,hogy a grafika nem minden,de azért ma már szempont ,hogy nézzen ki valahogy,amellett,hogy nem szaggatt mindenkinél.Énis előszedtem nemrégiben pár régi játékot,mint a fallout2,total annihilation,heroes 3,half-life,imp2.Az a baj ,hogy olyanoknak akik már régóta jáccanak,a mai játékok a grafikán kívül nemsok ujat hoznak fel,persze van egy pár kivétel,de arányaiban sokkal kevesebb.
  • Lynx_TWL
    már akinek.
  • Indigo
    Hagyd, csak faszlámázni jött ide... Az ilyenek úgyis hamar lekopnak, ha nem szólsz hozzájuk. Egyébként #9-el egyetértek.
  • homeless
    "De szerencsére kezd feléledni a játékipar. Pl.: Bioshock, Settlers6 elég jók lettek."

Ennek melyik részét nem sikerült felfognod?
  • Godefroy
    a homeless nem hontalan hanem hajléktalan te angol zseni :)
  • Godefroy
    Igen így van, bár a 3 assal is sokat játszottam hálózatban.
  • Micsu
    köszönjük majd értesítjük

Idén kicsit elvagyunk kényeztetve játékügyileg, rengeteg jó játék jött ki, meg fog is a maradék hónapkban aki ilyenkor sír az valami nagy faszláma lehet...mint pl hontalan barátunk.
  • Dopti
    szvsz a Settlers 2 után az összes szar volt...
  • homeless
    Igen de régen 10 játékból 5-6 volt élvezhető most meg 10 játékból max 1.
  • Lynx_TWL
    milyen tönkretett játékipar?
    ugyanúgy jöttek ki szar játékok régen mint most.
  • M0RN1NGST4R
    grafika szerintem is renben van. Emlékszem, mikor az első screenshot-ok kijöttek, még olyan cimmel jelent meg a cikk itt az sg-n, hogy rendergyanús képek. És ez nem volt 1 éve sem. Teljesen korrekt játék, és nagyon jól el lehet vele lenni, mert van valami varázsa, ami mostanság hiányzik a játékokból. Azt viszont nem értem, hogy a cikkiró miért vár a settlers legújabb részétől ultra realisztikus és valósághű modellezést. KÖNYÖRGÖM, EZ A SETTLERS!!!! Szerintem teljesen tökéletes középutat sikerült találniuk a fejlesztőknek a (hangulatos) mesevilág és a valóság között. Kétlem, hogy ennyire szórakoztató lenne, ha minden teljesen élethűen van kidolgozva.
  • homeless
    2 dolog tette tönkere a játékipart. Az egyik a grafika. Szinte mindenki techdemót akar csinálni, hogy megmutassa, hogy ő ilyet is tud. A másik meg az mmorpg-k. Sokan akik ilyenekkel játszanak már képtelenek élvezni egy single player játékot. De szerencsére kezd feléledni a játékipar. Pl.: Bioshock, Settlers6 elég jók lettek.
  • homeless
    Ez egy nagyon jó játék. Nem értem mi ez a "időmilliomos" duma. Ha meg rövid lenne, akkor az lenne a baj. Tényleg nem nehéz, de én élvezem és szerintem egy játéknál ez a lényeg. A legtöbb modern játékot már a felénél törlöm a gecibe, de ezt szinte biztos, hogy végig fogom tolni.
  • cipo000
    Én meg csak azt nem tom h ma már mindenki a grafikát nézi, és épp ezért a fejlesztők is arra mennek rá nem pedig a játékélményre, sajnos. Én még most is szívesebben játszok egy settlers2 t , tranport tycoon deluxe t , vagy civ 1 et, bár abból a 4 is qrva jó. Régen sztem mivel nem nagyon tudták nyomatni a grafcsit mindenki minél jobb játékélményt meg történeteket próbált csinálni, ma meg csak a csili vili, h a víz az tükröződjön meg az árnyék qrva jó legyen, amúgy meg mindenki leszarja, egyszer megnézi azt, hú de fasza ilyet is tud de mind1 mert már 3 óra alatt végigjátszottam.
  • Lynx_TWL
    Hát a cikkíróval egyáltalán nem értek egyet pontozás szintjén.
    Mindenből 5öst neki, kivéve AI :)
    A grafika szuper, gyönyörű pl az évszakváltás, és ha egészen közelre zoomolunk, látható, hogy mennyire részletes minden textúra.
  • vidu01
    Asszem a Medieval 2-nél ez se lesz jobb.
  • Flashy
    egypár egyszerűsítés jó, egypár nem. a kopogtatós ember mindenkinek hiányzik :) de nekem az nem, hogy százféle nyersanyagból pókhálószerű feldolgozási hálózatot kelljen kiépíteni. az se kell hogy minden háznak a vécéjébe bele lehessen zoomolni, ez nem Sims és fölöslegesen lassítaná a játékot a megvalósítása.
    kicsit más: lehet hogy a régi játékokat azért nem fikáztuk, mert akkor nem volt más választás, nem voltunk ennyire elkényeztetve, egyszerűen elfogadtuk hogy a Settlers 1 vagy a Doom 2 ilyen és kész. ja, és élveztük őket, a hibáikkal együtt. most már divat mindent leszólni meg utálni.
  • Vorpal
    Demót láttam - ennél nem lehet lejjebb csúszni
  • Gerygrey
    Húúú de vártam már, az utóbbi hetekben meg is feledkeztem róla. Ígéretesnek tűnik, az S2-t a mai napig előveszem néha.
  • kricsi
    Egy settler játékot se próbáltam még, de szerintem nem is fogok. Inkább valami velősebb stratégiát:)