Folytatódik a Serenity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sorozat:A napom bearanyozta e hír, mert remény csillant a szívemben(hátha a mozi sikere miatt folytatják)...nagyon várjuk. Szinte megsirattam amikor az utolsó részt is befejeztem..egy nagy "ûr" maradt utánna. ideje megtölteni firefly-jal.
film: látszott rajta a kihagyott idõ(sorozat -> mozi), már nem volt olyan feelinges mint a sorozat.
chase
Wash és Book nélkül nem lenne az igazi, valamit ki kell találniuk az alkotóknak!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

tnm
Can't stop the signal.

Be jó is lenne...

Én elõször a filmet láttam és csak a béna szereplõk/történet maradt meg belõle. Aztán végignéztem a sorozatot, ami teljesen lenyûgözött, majd újra a filmet és ekkor már nagyon tetszett.😊
Jöhet a folytatás!<#wink>

silanor
Mashol is olvastam errol a hirrol, de ott ez csak pletyka szinten volt emlitve es ott is csak talanra mondtak. Ugyhogy remelem az sg tenyleg valami uj infot kapott. Firefly ever!

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Vorpal: te nem vagy eszednél.
Egy sima idõutazásos dologgal 5 perc után vissza tudák hozni az elhalálozott szereplõket! 😊
Aztán mehet a zúzás! 😊))
Annak egyébként nem lehetett nagy élvezet a film, aki nem látta a sorozatot. Tele volt utalásokkal, meg mégiscsak rajongóknak készült. 😊
A sorozat nem volt sikeres, de volt egy keménymag , ami hatalmas rajnongója volt, ezért gondolták a fejesek, hogy majd a film siker lesz. A mozifilm megbukott,de dvd-n meg elkapkodták. A következõ részt már nem lenne értelme bemutatni moziban se😊only dvd
PsyhoApu
Látod az emberek különböznek. Nagyon örülök, hogy lesz folytatás. Az egész sorozat hangulata, humora nagyon megfogott. Az a vicc, hogy még anyám is emlegeti, hogy "van még abból a sorozatból?" Hozza az elõdök minõségét és akkor nem lesz gond.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Tinman
Szeretem a sci-fi mûfajt, Asimov-on, Arthur C. Clarke-on, meg Douglas Adamsen nõttem fel, rossz sci-fi filmet/mûvet így hirtelen nem is nagyon tudnék mondani, de ez a Serenity... hát ez nekem nagyon nem jön be.

Lehet, hogy szereplõkkel van tudatalatt valami bajom, de az emlékeim a filmrõl: lapos, unalmas, vontatott, ötlettelen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Képzeld, megcsinálták!!
Olyan címen keresd hogy: Szomszédok!
Nézd végig, ígérem hogy nem bánod meg...
Imáim meghallgatatásra találtak😊))). Ennél már csak az lenne jobb, ha ismét beindítanák a sorozatot. Na ezek után mondják azt, hogy megbukott a film vagy a sorozat. Egyszerû önkényuralom volt a studió és csatorna részérõl. Szerintem az eddigi legjobban eltalált scifi filmek közé tartozik, pláne hogy azon ritka filmek közé tartozik, ahhol az ûrben végre nincsen hang😊))). És a szereplõket is jól eltalálták a szerepekhez. De hosszú idõ lesz, míg végre a kezemben lesz a serenity 2😊.
Még szerencse, hogy a film nem arról szólt, mint amit a plakát sugallni akar 😊

A filmet már igazából nem tudom, hogy folytathatnák? Nagyon vége lett. Félek ezt már nehéz lesz életre kelteni.
Viszont lehet, hogy egy jó kis elõzményeket kapunk.
Vorpal
Gyerekek - ez egy jó film/sorozat lenne ha :
- új szereplõgárda
- új story

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

végre egy jó hír a napra ^^
skodatuning
Na véééégre!

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Nem csoda, hogy nem muzsikált jól a mozikban, mivel a sorozatnál sokkal gyengébbre sikeredett.. Csináltak egy erõltetett és nagyon gyors lezárást, ami után gondolni sem mertem volna, hogy folytatják...
Ha jól emlékszem éppen Alan Tudyk volt az egyik aki meghalt a filmben :-)

Egyébként várjuk, várjuk..
Nem kellett volna elhaláloztatni azt, akit, szívesen láttam volna viszont. Bár azt hozzá kell tenni, hogy egyik kulcsjelenete volt a filmnek, ilyen szempontból érdemes volt.

Hülyék, ha nem játszák ki a mozis kártyát😊

A sorozatnak is adhatnanak meg vagy 22 reszt 😛

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Cool. <#eljen>