21
-
spydee #21 Sorozat:A napom bearanyozta e hír, mert remény csillant a szívemben(hátha a mozi sikere miatt folytatják)...nagyon várjuk. Szinte megsirattam amikor az utolsó részt is befejeztem..egy nagy "űr" maradt utánna. ideje megtölteni firefly-jal.
film: látszott rajta a kihagyott idő(sorozat -> mozi), már nem volt olyan feelinges mint a sorozat. -
#20 Wash és Book nélkül nem lenne az igazi, valamit ki kell találniuk az alkotóknak! -
#19 Can't stop the signal.
Be jó is lenne... -
Bubbax #18 Én először a filmet láttam és csak a béna szereplők/történet maradt meg belőle. Aztán végignéztem a sorozatot, ami teljesen lenyűgözött, majd újra a filmet és ekkor már nagyon tetszett.:)
Jöhet a folytatás! -
#17 Mashol is olvastam errol a hirrol, de ott ez csak pletyka szinten volt emlitve es ott is csak talanra mondtak. Ugyhogy remelem az sg tenyleg valami uj infot kapott. Firefly ever! -
cadeyrn #16 Vorpal: te nem vagy eszednél. -
TorrenteXY #15 Egy sima időutazásos dologgal 5 perc után vissza tudák hozni az elhalálozott szereplőket! :)
Aztán mehet a zúzás! :)))
Annak egyébként nem lehetett nagy élvezet a film, aki nem látta a sorozatot. Tele volt utalásokkal, meg mégiscsak rajongóknak készült. :)
-
koimbra1978 #14 A sorozat nem volt sikeres, de volt egy keménymag , ami hatalmas rajnongója volt, ezért gondolták a fejesek, hogy majd a film siker lesz. A mozifilm megbukott,de dvd-n meg elkapkodták. A következő részt már nem lenne értelme bemutatni moziban se:)only dvd -
#13 Látod az emberek különböznek. Nagyon örülök, hogy lesz folytatás. Az egész sorozat hangulata, humora nagyon megfogott. Az a vicc, hogy még anyám is emlegeti, hogy "van még abból a sorozatból?" Hozza az elődök minőségét és akkor nem lesz gond. -
#12 Szeretem a sci-fi műfajt, Asimov-on, Arthur C. Clarke-on, meg Douglas Adamsen nőttem fel, rossz sci-fi filmet/művet így hirtelen nem is nagyon tudnék mondani, de ez a Serenity... hát ez nekem nagyon nem jön be.
Lehet, hogy szereplőkkel van tudatalatt valami bajom, de az emlékeim a filmről: lapos, unalmas, vontatott, ötlettelen. -
zsellerm #11 Képzeld, megcsinálták!!
Olyan címen keresd hogy: Szomszédok!
Nézd végig, ígérem hogy nem bánod meg... -
nipponia #10 Imáim meghallgatatásra találtak:)))). Ennél már csak az lenne jobb, ha ismét beindítanák a sorozatot. Na ezek után mondják azt, hogy megbukott a film vagy a sorozat. Egyszerű önkényuralom volt a studió és csatorna részéről. Szerintem az eddigi legjobban eltalált scifi filmek közé tartozik, pláne hogy azon ritka filmek közé tartozik, ahhol az űrben végre nincsen hang:)))). És a szereplőket is jól eltalálták a szerepekhez. De hosszú idő lesz, míg végre a kezemben lesz a serenity 2:). -
beef #9 Még szerencse, hogy a film nem arról szólt, mint amit a plakát sugallni akar :)
A filmet már igazából nem tudom, hogy folytathatnák? Nagyon vége lett. Félek ezt már nehéz lesz életre kelteni.
Viszont lehet, hogy egy jó kis előzményeket kapunk. -
#8 Gyerekek - ez egy jó film/sorozat lenne ha :
- új szereplőgárda
- új story -
cadeyrn #7 végre egy jó hír a napra ^^ -
#6 Na véééégre! -
Spectrum #5 Nem csoda, hogy nem muzsikált jól a mozikban, mivel a sorozatnál sokkal gyengébbre sikeredett.. Csináltak egy erőltetett és nagyon gyors lezárást, ami után gondolni sem mertem volna, hogy folytatják... -
Kobaljov #4 Ha jól emlékszem éppen Alan Tudyk volt az egyik aki meghalt a filmben :-)
Egyébként várjuk, várjuk.. -
Lyan Kyj #3 Nem kellett volna elhaláloztatni azt, akit, szívesen láttam volna viszont. Bár azt hozzá kell tenni, hogy egyik kulcsjelenete volt a filmnek, ilyen szempontból érdemes volt.
Hülyék, ha nem játszák ki a mozis kártyát:) -
KekszNET #2 A sorozatnak is adhatnanak meg vagy 22 reszt :P -
Wittgen #1 Cool.