21
  • spydee
    Sorozat:A napom bearanyozta e hír, mert remény csillant a szívemben(hátha a mozi sikere miatt folytatják)...nagyon várjuk. Szinte megsirattam amikor az utolsó részt is befejeztem..egy nagy "űr" maradt utánna. ideje megtölteni firefly-jal.
    film: látszott rajta a kihagyott idő(sorozat -> mozi), már nem volt olyan feelinges mint a sorozat.
  • chase
    Wash és Book nélkül nem lenne az igazi, valamit ki kell találniuk az alkotóknak!
  • tnm #19
    Can't stop the signal.

Be jó is lenne...
  • Bubbax
    Én először a filmet láttam és csak a béna szereplők/történet maradt meg belőle. Aztán végignéztem a sorozatot, ami teljesen lenyűgözött, majd újra a filmet és ekkor már nagyon tetszett.:)
    Jöhet a folytatás!
  • silanor
    Mashol is olvastam errol a hirrol, de ott ez csak pletyka szinten volt emlitve es ott is csak talanra mondtak. Ugyhogy remelem az sg tenyleg valami uj infot kapott. Firefly ever!
  • cadeyrn
    Vorpal: te nem vagy eszednél.
  • TorrenteXY
    Egy sima időutazásos dologgal 5 perc után vissza tudák hozni az elhalálozott szereplőket! :)
    Aztán mehet a zúzás! :)))
    Annak egyébként nem lehetett nagy élvezet a film, aki nem látta a sorozatot. Tele volt utalásokkal, meg mégiscsak rajongóknak készült. :)
  • koimbra1978
    A sorozat nem volt sikeres, de volt egy keménymag , ami hatalmas rajnongója volt, ezért gondolták a fejesek, hogy majd a film siker lesz. A mozifilm megbukott,de dvd-n meg elkapkodták. A következő részt már nem lenne értelme bemutatni moziban se:)only dvd
  • PsyhoApu
    Látod az emberek különböznek. Nagyon örülök, hogy lesz folytatás. Az egész sorozat hangulata, humora nagyon megfogott. Az a vicc, hogy még anyám is emlegeti, hogy "van még abból a sorozatból?" Hozza az elődök minőségét és akkor nem lesz gond.
  • Tinman #12
    Szeretem a sci-fi műfajt, Asimov-on, Arthur C. Clarke-on, meg Douglas Adamsen nőttem fel, rossz sci-fi filmet/művet így hirtelen nem is nagyon tudnék mondani, de ez a Serenity... hát ez nekem nagyon nem jön be.

Lehet, hogy szereplőkkel van tudatalatt valami bajom, de az emlékeim a filmről: lapos, unalmas, vontatott, ötlettelen.
  • zsellerm
    Képzeld, megcsinálták!!
    Olyan címen keresd hogy: Szomszédok!
    Nézd végig, ígérem hogy nem bánod meg...
  • nipponia
    Imáim meghallgatatásra találtak:)))). Ennél már csak az lenne jobb, ha ismét beindítanák a sorozatot. Na ezek után mondják azt, hogy megbukott a film vagy a sorozat. Egyszerű önkényuralom volt a studió és csatorna részéről. Szerintem az eddigi legjobban eltalált scifi filmek közé tartozik, pláne hogy azon ritka filmek közé tartozik, ahhol az űrben végre nincsen hang:)))). És a szereplőket is jól eltalálták a szerepekhez. De hosszú idő lesz, míg végre a kezemben lesz a serenity 2:).
  • beef
    Még szerencse, hogy a film nem arról szólt, mint amit a plakát sugallni akar :)

A filmet már igazából nem tudom, hogy folytathatnák? Nagyon vége lett. Félek ezt már nehéz lesz életre kelteni.
    Viszont lehet, hogy egy jó kis előzményeket kapunk.
  • Vorpal
    Gyerekek - ez egy jó film/sorozat lenne ha :
    - új szereplőgárda
    - új story
  • cadeyrn
    végre egy jó hír a napra ^^
  • skodatuning
    Na véééégre!
  • Spectrum
    Nem csoda, hogy nem muzsikált jól a mozikban, mivel a sorozatnál sokkal gyengébbre sikeredett.. Csináltak egy erőltetett és nagyon gyors lezárást, ami után gondolni sem mertem volna, hogy folytatják...
  • Kobaljov
    Ha jól emlékszem éppen Alan Tudyk volt az egyik aki meghalt a filmben :-)

Egyébként várjuk, várjuk..
  • Lyan Kyj
    Nem kellett volna elhaláloztatni azt, akit, szívesen láttam volna viszont. Bár azt hozzá kell tenni, hogy egyik kulcsjelenete volt a filmnek, ilyen szempontból érdemes volt.

Hülyék, ha nem játszák ki a mozis kártyát:)
  • KekszNET
    A sorozatnak is adhatnanak meg vagy 22 reszt :P
  • Wittgen
    Cool.