Ötvös Tibor

Folytatódik a Serenity

Bár a 2005-ben bemutatott Serenity nem muzsikált valami szépen a kasszáknál, a DVD eladások és a rajongók kitartása mégis meggyőzte a Universal stúdiót arról, hogy érdemes folytatni a szériát.

2005-ben mutatták be Amerikában a Viasat 3-on is látható Firefly filmváltozatát. A Serenity remekül illett a szériába, ám a sci-fi végül megbukott. Hazánkban ráadásul be sem mutatták, pedig ideig-óráig volt róla szó, hogy egyetlen mozi egyetlen vásznán eredeti nyelven levetítik a filmet.



Szóval a Serenity kikerült DVD-n a piacra, ahol iszonyatos sikert aratott. A Universal nemrég újabb sorozatgyártásra kényszerült, hiszen hiánytermékké vált a film és ennek hatására - és persze a kitartó rajongóknak köszönhetően - ma hivatalosan is bejelentették, hogy folynak a tárgyalások a Serenity 2-ről.

Ennél többet árult el Alan Tudyk, a sorozat egyik szereplője a témában. "A Firefly minden szereplője - azok is, akik a mozifilmben elhaláloztak - nagyon izgatottak lettek a folytatás hírének hallatán. Az se érdekel, ha csak DVD-n jelenik meg a második rész, bár a Universal hajlik egy újabb mozis próbára."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spydee #21
    Sorozat:A napom bearanyozta e hír, mert remény csillant a szívemben(hátha a mozi sikere miatt folytatják)...nagyon várjuk. Szinte megsirattam amikor az utolsó részt is befejeztem..egy nagy "űr" maradt utánna. ideje megtölteni firefly-jal.
    film: látszott rajta a kihagyott idő(sorozat -> mozi), már nem volt olyan feelinges mint a sorozat.
  • chase #20
    Wash és Book nélkül nem lenne az igazi, valamit ki kell találniuk az alkotóknak!
  • tnm #19
    Can't stop the signal.

    Be jó is lenne...
  • Bubbax #18
    Én először a filmet láttam és csak a béna szereplők/történet maradt meg belőle. Aztán végignéztem a sorozatot, ami teljesen lenyűgözött, majd újra a filmet és ekkor már nagyon tetszett.:)
    Jöhet a folytatás!
  • silanor #17
    Mashol is olvastam errol a hirrol, de ott ez csak pletyka szinten volt emlitve es ott is csak talanra mondtak. Ugyhogy remelem az sg tenyleg valami uj infot kapott. Firefly ever!
  • cadeyrn #16
    Vorpal: te nem vagy eszednél.
  • TorrenteXY #15
    Egy sima időutazásos dologgal 5 perc után vissza tudák hozni az elhalálozott szereplőket! :)
    Aztán mehet a zúzás! :)))
    Annak egyébként nem lehetett nagy élvezet a film, aki nem látta a sorozatot. Tele volt utalásokkal, meg mégiscsak rajongóknak készült. :)
  • koimbra1978 #14
    A sorozat nem volt sikeres, de volt egy keménymag , ami hatalmas rajnongója volt, ezért gondolták a fejesek, hogy majd a film siker lesz. A mozifilm megbukott,de dvd-n meg elkapkodták. A következő részt már nem lenne értelme bemutatni moziban se:)only dvd
  • PsyhoApu #13
    Látod az emberek különböznek. Nagyon örülök, hogy lesz folytatás. Az egész sorozat hangulata, humora nagyon megfogott. Az a vicc, hogy még anyám is emlegeti, hogy "van még abból a sorozatból?" Hozza az elődök minőségét és akkor nem lesz gond.
  • Tinman #12
    Szeretem a sci-fi műfajt, Asimov-on, Arthur C. Clarke-on, meg Douglas Adamsen nőttem fel, rossz sci-fi filmet/művet így hirtelen nem is nagyon tudnék mondani, de ez a Serenity... hát ez nekem nagyon nem jön be.

    Lehet, hogy szereplőkkel van tudatalatt valami bajom, de az emlékeim a filmről: lapos, unalmas, vontatott, ötlettelen.