Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lenne olyan szives és csinálna nekem valaki egy ilyen pótot?kép:
Irjon privibe aki ezt meg tudná csinálni nekem nagyon megköszönném!
e-mail vagy msn cimet irjatok Üdv
Konvert:Köszi Ati<#puszis>#puszis>
pótkocsi:köszi Tesó<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>(ManosViktor) a pótkocsi VIP csak nekem,és Wiktornak van meg,nem adom oda senkinek!!!
Kommentek jöhetnek.
GTS
de csináltam én uj DDS-eket,texturakat de azoknak vajon rosz matot irtam be??
Subaru Impreza & Hummer
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
bocsi a sok képért,majd ezt a pótot is hozzáakarom igazítani festésügyileg
к.ιηтнуα.
X"D
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Poénból tegyél rá valami Volvo/DAF kereket xD
Az új gépem, übereli a TGX-et. xD<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Felrakódtam.
A 2. felrakó útján befelé.
Mára pihi... <#pias>#pias>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Mára utolsó képem Moszkvából.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
#93627: Szééépppp. Grat<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az enyém is olyan szürke lesz.. csak más húzó és más pót. 😄
Gratula mégegyszer.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Pttm: mennyire érdekes, hogy ugyanazt a választ adtad Te is, mint tomi0113, de valahogy az õ válasza sokkal kultúráltabb volt....csak nem értem mitõl van ennyire kedves...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
"Fighting for peace is like fucking for virginity"