Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#93910-Fasza még a rendszám az tényleg el férne rajta...😄
Az ilyennel én maximum hûtõznék,de õ tudja, ami meg azt illeti otthon télleg jobban mutatna a ház elött<#hawaii>#hawaii>
#93910 - Am meg szerintem gyönyörû,bár így, hogy sima fehér így nem annyira jó, vihetnél bele egy kis színt
Jamaica a Jamaicaiaké.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
További jó munkákat..😄
Laci is (faterom volt fönõke) általában teszt kamionokat veszmeg(olyan mint pl: a teszt autó..)
valameiken van,valameiken nincs...plussz pénzért nem vesz rájuk.40 tonnával tökmind1,hogy van-e vagy nincs..fogyasztásilag.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Persze az is de nem az a lényege...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Opel Movano 2.8DTi
40 tonnánál azaz 1-2 liter nem számít..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ezért ki próbáltam így is és nekem igazából bejön meg nem is akartam ugyan olyanra mint a többieké..
A billencsesnél és a kipperesnél, elsõsorban a highline fülkésnél nincsen spoiler, de ha nem így van akkor javítsatok ki, én nem annyira vagyok ebben benne, csak amit látok. 😊
CB: Kis Lámpás Jimy
#93919: Már akinek...
The Truck Is My Life
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Lámpás Jimy
Muszály volt így feltuningolnom am,mert a gabonások mennek aztán 1000-el😄
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
Scania mi lenne más?xDD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Egyszerûen én sem tudom felfogni,hogy miért kell rögtön anyázni,oltani,lefikázni,lenézni a másikat. Ez a topik az ETS-el foglalkozik,olyan emberek járnak ide,akik szeretnek a játékkal foglalkozni,játszani. Tessék már annyit betartani,hogy legyünk tekintettel a másik fórumozóra,ne rontsuk el az õ szórakozását és szabadidejét.
Ha meg nem megy,akkor még mindig ott van a PM,MSN,OFF topik. És akkor nem lesz gond.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep