Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
★ G E R Y ★
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
este megpakoltam
leparkolttam
ezzel búcsúzok jó8!<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
The Truck Is My Life
bocs a kettõ hsz-ért egymás után csak elbasztam !
★ G E R Y ★
Ez a pót tölthetõ mert rengeteg skint találok hozzá, de a pótot nem tudom letölteni mert nem találok linket ! esetleg valaki ?
★ G E R Y ★
Mindenkinek köszönöm a dicsérõ szavakat!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az van.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Subaru Impreza & Hummer
#94714: szerintem így szép és gratula hozzá!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Van skypod?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
A textúra problémák megoldásáért nagy köszönet bullseye-nak!
Nem 1 hiper-szuper gép,de nekem bejön és elsõ munkámhoz képest szerintem "ölég jó" lett. Ötleteket szívesen fogadok,hogy mit tegyek még rá. <#vigyor3>#vigyor3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Bár ez a sparco gép ja inkább valami tuning gameba illene ja na mind1.
Nem kell mindjárt nyafogni ovodások...<#hehe>#hehe><#mf2>#mf2><#hawaii>#hawaii>
#94641: FAIL
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#94698:Ez viszont ku..va szép
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Uppoltam a TGX-en egy pótkerék és ék még (fejlesztem),