Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ManBoy
igen náluk szeretnék ! rozsrét már beszéltük ott lakik nagymuterom meg keresztanyám a fenyõ utcán amin bejár a 3 as busz

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**

ManBoy
nem ez a régi debreceni utca a lerton a tiszavasvári úton van ahogy megyünk polgár fele !!!!!!!! a suzuki márka kereskedés tudod hol van remélem ! a körforgalomnál !!! a tiszavasvárin ! és utánna vagy 2-3 km re van a LERTON alias(révész eurotrans) telepe ! egyik telepe ..a másik szorgalmatos meg még van vagy 2 😄

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**

djano
nálluk fogsz dolgozni?
ha kinézek az ablakomon nem látom mer az utsó utcán lakunk Rozsrétszõlõbe de amugy nincs messze tõllünk😄

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Szabcsa
a belvárosba nem kicsit😄😄

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Szabcsa
ja igen igen. a LERTON is ittvan valahol nem??

ManBoy
még a belvárosban mindig szakad a hó !😄 (Nyíregy)

djano
Már nem esik de elég nagy hó van!<#eljen><#eljen><#eljen>

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

ManBoy
náluk szeretnék majd dolgozni ha meglesz a jogsi 😊 jah diesel dog aaaaa másik forumban vagy nem tudom hol azt beszéltük remélem emléxel h mennyi a tir meg a belföldi most ! van rá 1 megoldás h ne kellessen megcsinálni

péistike
valaki egy pótot megcsinálna nekem hogy csak én húzhassam?

GTS

ManBoy

a régi 4 esen a debrecenin ha elmegyünk a LEGO ig az elsõ körforgónál van a telephelyük ! másik megközelítés az új 4 esen mész és a marsohoz (gumis) lekanyarodsz 😄

Szabcsa
Hát én csak a Nyírség Transzot ismerem mivel apum ott dolgozik😄 de ha mutatsz képet lehet beugrik😄

ManBoy
nyíregyiek remélem tudják merre van a tantál plus 😄

Szabcsa
nemtom meddig akar esni a haw de rendesen szakad.<#idiota><#idiota>

ManBoy
am valaki csinált már az ets be tantál plus os autót ? 400 as volvo

ManBoy
csoda... pedig ukránból mennyi mocskot hoz az le jesszus mária

VERESS 96
Még meg van.... xD 😄 A Tisza is megmaradt xD 😄 😛

VERESS 96
<#nevetes1>

ManBoy
sokat jártunk oda a partra 😄 ha még megvan 😄 legalább is vagy 7 éve tuti nem voltam arra 😄

ManBoy
ÜDVÖZLÖM A SZABOLCS MEGYEI JÓ FIÚKAT😄

VERESS 96
jaja 😄 Meg a 4 esrõl Demecser felõl 😄

Szabcsa
ja meg Székely fele is.

ManBoy
én is lassacskán 21 leszek azóta ebben a panelban rostokolok 😄

VERESS 96
Sok Szabolcs Szatmár Bereg megyei E.T.S en játszik 😄

Szabcsa
ii vagyunk egy páran akkor😄 én is nyiregyi vagyok😄😄

ManBoy
mehetek halász felõl is dombrádra mi ?😄

Én már 20 éve születésem óta itt élek Nyíregyházán, mondhatnám hogy tõzsgyökeres nyíregyi vagyok... 😄
igen? de jó itt tegnap egész nap meg éjszaka esett remélem még ma is fog! 😊

ManBoy
jó reggelt neked is 😄

VERESS 96
Jó reggelt Dombrádon is 😛 (40 km re Nyíregyházától Záhony irányába 😛)

ManBoy
DJano meg én az 100% 😄 te is itt lax DieselDog?

Szabcsa
kik laknak Nyiregyen??😄😄

Nálunk tavaly volt nyílás záró csere,szigetelés stb...de vasárnap nem dolgoztak. (szerencsére) 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ManBoy
kínáld meg õket valami borral vagy kávéval 😄

ManBoy
jaja itt nálunk jó h esik 😊 legalább most pihennek a kamionosok is a körúton a kutakon 😄

kazai21
Simáán.

Nálunk is szigetelik a házat és festik is😮 Épp a mi ablakunknál vannak,mindjárt kopogok nekik és megkérdezem milyen az idõ oda kinn?xD

Mi equipo favorito: Real Madrid

ManBoy
már 1 hónapja csinálják teljes tatarozás stb stb amibe én lakok a ferenc körúton az 2 9 emeletes panel egybe építve 😄 és a másik lépcsõház készen van az ablakokkal már 3 éve 😄 nekünk most csinálják 😄 meg majd a tatarozás 😄 és dolgoznak vasárnap is 😄

Vasárnap panel program? 😮

Most is szakad a hó Nyíregyen... 😊
LezFiddler
Az jó, akkor nem kell kimenni hógolyózni!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

ManBoy
Djano igaz Nyíregyházán szakad (szakadt) a hó 😄

nálunk meg rakják még az ablakokat is 😄 PANEL PROGRAM xD

péistike
hóeséses szép napot!

GTS

Bejárattam a gépet <#zavart1>

Sziasztok!<#wave>

kazai21
Jóvan:G
Most volt idõm felnézni a kedvenc oldalamra😄 És most rakták fel..

luspaydavid
Már vagy két hete 😄

The Truck Is My Life

kazai21
Végre átkonvertálták:

Letöltés

kazai21
Itt is szakad:S

Tinka123
Hát végülis csak 500 km xD , mert szombathelyen sütik a nap .

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

djano
az jó Nyíregyházán szakad a hó

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Atikah
Nálunk kurvanagy hófúvás van

@ atikahsuperstar.picturepush.nl