Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
meg nem is az enyém a pót!
+ még 15-20 perce töltöttem le, beálltam vele pozícióba és toltam egy aktot😄 ezért nem vettem észre az árnyékot sem^^
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
vannak ilyen bakik😄
krva árnyék:S
de ha nem szólsz észre sem veszem😄
kicsit hosszú, kicsit magas, de elhúzzuk!
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
★ G E R Y ★
Am tudna valaki egy jó hûtõs pótot, esetleg olyat amit csak én húzok. <#vigyor5>#vigyor5>
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
Az miért van ha átírok valamit a definitionba akkor eltûnék az autó a játékból?<#confused>#confused>
к.ιηтнуα.
Viktor: Megtetszett😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Az ágynemûnek mi a textúrája? 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
jóeight evribádi! <#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jamaica a Jamaicaiaké.
#97902: Köszi, amugy az a pót a mapba egy modell, nemlehet használni csak úgy rátolattam😄
Mér Mike te ott laksz?xD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Mi equipo favorito: Real Madrid
Jamaica a Jamaicaiaké.
Örülök,hogy valaki használja. <#wink>#wink>