Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

The Truck Is My Life
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
a pótért köszönet RS!<#worship>#worship><#worship>#worship>véleményt,meg hogy mit javítsak rajta..
к.ιηтнуα.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
www.szobi.picturepush.com
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Petikehh:és azért ennyire adakozóak?<#idiota>#idiota>nem mintha zavarna,sõt inkább örülök<#vigyor>#vigyor>
к.ιηтнуα.
Olyan problémám lenne hogy ahogy elinditom a játékot ugye kiirja hogy open gl directxbe fusson!
De a probléma az hogy opengl lehet csak választani ott ki se irja hogy milyen videokártyám van!
Direktx-t nem is lehet választani pedig most raktam fel a 9c.-t!
Régen müködött az egész Ets de ujra raktam a gépet és nem indul!
Segitségeteket elõre köszönöm!
Milyen adakozó lett itt mindenki hirtelen<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
к.ιηтнуα.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
LETÖLTÉS/DOWNLOAD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A Schwarmüller nem illeszkedik olyan jol a volvihoz
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

koszi RS😊 tolem is egy par kep
privat a kamcsi