Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Vagy lehet így is, fehér betûkkel...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Most találtam! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Hát sztem nem mkinek van meg!
Mellesleg teljesen felesleges egy ilyen pitiáner dologért (png to jpg) felinstalállni egy 200 valahány megás fotosoppot abba megkeresni a batch funkciót, action-t írni az átméretezésre, stb...
Ezzel a kb. 3,5 Mb-os kis progival (ami magyar kezelõfelületû), pofon egyszerû használni, egyszerre TÖBB képet tud átkonvertálni, 4 kattintással 10-15 képet kb. 10mp alatt meg lehet vele csinálni!
Te szted hány ember tudna itt PS-sel 10-15 képet 10mp alatt átkonvertálni ill. átméretezni?! Hmm? Ill. paintbe egyessével lehet csak, nem? Akkor szted melyik a praktikusabb progi erre a célra?
DE mki maga dönti el, h milyen módszert akar használni, én csak betettem mint segítséget! <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Mi ez az új háttér Waberer's-es DAF XF?
Rakodás
Megtankoltam az út elõtt
Úton

Fotosizer - kép átméretezõ/konvertáló program
- ingyenes, kicsi, magyar nyelven telepíthetõ, átlátható, egyértelmû kezelõfelülete van,
- egyszerre több képet is áttud konvertálni, akár egész könyvtár is magadható neki!!
Használata:
Sztem jó dolog lenne kitenni a linkjét a bannerbe a piros felhívás alá (h mindig szem elõtt legyen), h akinek nincs ilyen programja az töltse le ezt és ezzel már gond nélkül tud majd png-bõl jpg-et csinálni pillanatok alatt!! A screenshot linkjét is belehetne tenni a bannerbe, mint "Használata" link!
Remélem ezzel sokaknak megoldódik a konvertálási gondja! <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!