Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tzs1
A komplett szerelvény benne van.

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Letöltés/Download
Akit érdekelne...

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

CzUKi
maradjon a régi

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Akkor visszarakom, és majd meglátjuk hogy a többség mit gondol... 😉

Vagy lehet így is, fehér betûkkel...
RS
Maradjon a szürke alapon narancssárga. Kíméli/pihenteti a szemet.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Én szerintem ami volt ez olyan flegma

The Truck Is My Life

Legyen olyan amilyen volt, vagy maradjon ez? 😊
luspaydavid
ez a szöveg háttér szerintem nem jó nekem legalábbis nem jön be.

The Truck Is My Life

<#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Több külföldi fórum is alkalmazza ezt a szabályt, ha ott bevált akkor itt is befog válni...
Tomika001
Nincs!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

leszarom mennyi ideig tölt be! nekem anno a leglassabb netem volt mégse rinyáltam!!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Akkor bizony törölni fogom. Vannak olyanok akiknek lassabb az internet sebessége, és nekik egy PNG kiterjesztésû kép miatt az egész topik betöltõdése akár 3-5 percbe is telhet...
sorry. én maradok a png-nél!!

Blaze Image Converter a legjobb progi és kész!!

MANos Viktor
Nekem is tetszik, csak pont a lényeg nem látszik:X

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

péistike
igen

GTS

süni96
maradjon<#wow1><#eljen>

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Félember
Hali topig

CzUKi
Scania fanoknak már teccik is 😄 Beleértve magamat is <#eljen><#nevetes1>

luspaydavid
<#nevetes1> Maradjon <#eljen>

The Truck Is My Life

nekem is tetszik! 😊<#eljen><#vigyor3>

Felõlem 😄 Csak várd ki a többi kolléga véleményét is 😉

CzUKi
jó lesz 😄 Nekem bejön

Akkor maradhat? 😊
Ez jól néz ki <#puszis>

Na fiúk! Ez a háttér tetszik nektek? 😊
CzUKi
nah ez a sárga scania már jobb 😄

luspaydavid
Tényleg? nem is emlékszek rá, arról nincs képed?

The Truck Is My Life

Azt hiszed bántalmazásból és tisztázatlan dologból írtam azt a HSZ-t? 1,5 éve már komolyan dolgozom a képekkel, én nem AZT mondtam, hogy nem jó program és, hogy nem jó 10-15 képre, de ha megnézed a legtöbb hsz 1 vagy 2 képbõl áll. De amiért olyan flegma vagy, adok egy kis tisztázni valót: - azt, hogy mennyi idõ alatt csinálja a konvertálást a gépedtõl függ, - a photoshopban egyéb beállításra is van lehetõség, és megnéztem hogy mennyi idõ nekem azzal a "szar" 300 megás photoshoppal meg egy 2 megás pluginnal megcsinálni 25 képet PNG fájlból 1680*1050-es képekbõl JPG 800*600-as képeket csinálni. Hát 25 mp (4 mag 3.6...) egy kép 1 mp volt! Annyi, hogy raktam egy "Dozoo" feliratot mindegyik képre (még a photoshopban ilyet is lehet). És még egyszer, nem a programot szidtam és nem a PS-t védtem, hanem mondtam egy kis pluszt konzerv doboz!

CzUKi
Ez a volvo nem jó legyen valami szép scania <#vigyor2><#buck>

Tomika001
Nem egy megás Scaniával! 😄

CzUKi
evvel kezdted az ipart ?? 😄 amugy fasza gép

Tomika001
Régi szép idõk! <#wink>

Most találtam! 😄

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

yokel
"...mert nem hiszem el, hogy nincsen senkinek Photoshopja..."

Hát sztem nem mkinek van meg!
Mellesleg teljesen felesleges egy ilyen pitiáner dologért (png to jpg) felinstalállni egy 200 valahány megás fotosoppot abba megkeresni a batch funkciót, action-t írni az átméretezésre, stb...

Ezzel a kb. 3,5 Mb-os kis progival (ami magyar kezelõfelületû), pofon egyszerû használni, egyszerre TÖBB képet tud átkonvertálni, 4 kattintással 10-15 képet kb. 10mp alatt meg lehet vele csinálni!

Te szted hány ember tudna itt PS-sel 10-15 képet 10mp alatt átkonvertálni ill. átméretezni?! Hmm? Ill. paintbe egyessével lehet csak, nem? Akkor szted melyik a praktikusabb progi erre a célra?

DE mki maga dönti el, h milyen módszert akar használni, én csak betettem mint segítséget! <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Nincs mit! Ez még nem végleges most alkotok... 😄
Sziasztok!
Mi ez az új háttér Waberer's-es DAF XF?

Jájj de furcsa ez a háttér 😄 Köszi a csillagot <#szeret>

CzUKi
köszi 😄

<#eljen>
Tomika001
Szép! <#eljen>

Egyszerû! Nem kell ezt a programot letölteni meg semmi, mert nem hiszem el, hogy nincsen senkinek Photoshopja xD vagy WIN7-es paintje, mert ebbe már lehet méretezni, a régebbiekben ugy tudom, hogy nem, vagy csúnya lesz...

CzUKi
Nah már megvannak a képek
Rakodás

Megtankoltam az út elõtt

Úton

Csak annyi a probléma hogy eléggé off topik, de most elnézem...
yokel
Itt van egy kis segítség mindazoknak akik nem tudnak képet átkonvertálni!

Fotosizer - kép átméretezõ/konvertáló program
- ingyenes, kicsi, magyar nyelven telepíthetõ, átlátható, egyértelmû kezelõfelülete van,
- egyszerre több képet is áttud konvertálni, akár egész könyvtár is magadható neki!!

Használata:

Sztem jó dolog lenne kitenni a linkjét a bannerbe a piros felhívás alá (h mindig szem elõtt legyen), h akinek nincs ilyen programja az töltse le ezt és ezzel már gond nélkül tud majd png-bõl jpg-et csinálni pillanatok alatt!! A screenshot linkjét is belehetne tenni a bannerbe, mint "Használata" link!

Remélem ezzel sokaknak megoldódik a konvertálási gondja! <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

mandm
Igazából, a zene alatt játszódó filmbéli jelenet miatt ajánlom!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Köszi, már rájöttem én is .... <#awink>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Egy kis segítség... így jó lesz...

CzUKi
Oké köszi szépen le is szedem 😄
#99386 Nekem viszont nagyon leromlik a minõség :/