Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy meg ku*ára nem szükséges feltelepíteni egy 200 vagy 500 vagy fa**tudja mekkora méretû programot. Egy 5MB-os program is megfelel ugyanarra a célra. (jelen esetben képkonvertálás) Én másfél éve PhotoFiltret használok. Gyors,kompakt,egyszerû. Mindenkinek szíve joga,hogy mit használ,ezen nem fogok összeveszni senkivel,de hogy egy 5mp-es dologgal másnak megspórolhatna 1 percet is akár,de mégsem teszi....
Na mind1.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
UI: (néha a gépet pucolni kell vírus miatt xD mert a vírustelep belassítja durván a gépet)
#99516: <#integet2>#integet2>
#99518: Én a Png és a Jpg között csak kiba*ott 2 Mbyte különbséget látok, már ha normális a kép... (nálam normális mindig <#whatever>#whatever>) egyszerûen tudni kell mivel konvertálsz xD
Mi equipo favorito: Real Madrid
én azt nem mondtam hogy png-t fogok rakni
GTS
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
GTS
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Az a logo az istenostora logoja és régebben Atikah is használta...
Semmi bajom csak szolok hogy az másé!
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Ha vki segít és felajánlja kedves truckját, annak elõre is köszi!
Ui:azért izgalmas, amikor egy szimpla személyautó megborítja vascsövekkel megrakott trailert! <#wow1>#wow1>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Elsõ nap. is jól kezdõdik. Mentem volna berakodni, erre fene nagy köd és baleset, dugó. Mikorra fogok ma végezni???

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!