Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PNG-ket szúrtál be nem is egyet,amiknek amúgy értelme kb. 0. Kéred itt a segítséget,de hogy az eszed annyit nem képes kiadni,hogy esetleg lefordítanád a hibaüzenetet az még nagyobb baj. "Segíts magadon,Isten is megsegít"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kovács Erix
Legalább õ mondott valamit de akkor ti meg mondjátok meg ne a másikat basztassátok!Hanem a rendes választ írjátok le de látom nehezetekre esik...

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

yokel
Már bocsika, de te akartál vmi nagyon okosat mondani, azt csak hülyét csináltál magadból helyette! <#eljen>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Nem játsza magát!Olvasd el mit írtál!

vadkamionos
Jaj ne játszad már magad

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Olvasd végig még egyszer a #99582 HSZ-ed és értelmezd,hogy mit is mondtál.

yokel
LOL! <#vigyor1> <#taps>
Máskor inkább ne írj be semmit könyörgöm, maradj csak a képek beszúrásánál ott nem lehet ekkora lámaságot elkövetni! <#idiota>

vadkamionos
Nekem ez voolt a baj amikor felakartam rakni a patchet angol a játék és a magyar nyelves pathet akartam felrakni ugyan ezt irta ki utána leszedtem a magyar ETS és ugy egybõl felrakta a patchet

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

<#hehe>

RS
Biztos?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Angolul tudsz-e? Esetleg webforditas.hu-t ismered-e?

vadkamionos
Mert nem a játék nyelvéhez megfelelõ patchet kell felrakni!!

djano
valaki tud segíteni ha egy póton van raklaptartó és oda olyan kettes aláfutásgátlót teszek rá vagy miaz akkor kell konvertálni a pótot vagy elég exportálni?

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Kovács Erix
Nem az a szándékom hogy reklámozzak hanem hogy segitséget kérjek.....<#levele>

Kovács Erix
Ezt írja ki
Software Not Found
Euro Truck Simulator could not be located.
Place the patch file to the folder where the game was previously installed.
(example:C\Program Files\Euro Truck Simulator)

Valid for following languages:English
CD-ROM version only!

Atikah
minek reklámozol?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Kovács Erix
Valaki segítene hogy miért nem engedi felrakni az 1.3-as pach-et?

<#integet2>

sjani1995
Csácsá!

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

djano
Szép napot!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

rapi9
Elsõ skinezésem.

SCANIA THE BEST

rapi9

SCANIA THE BEST

1. Átmész ide!
2. tallózd be a képet,amit felszeretnél tölteni.
3. Feltöltés után DIREKT LINKET kimásolod (Ctrl+C)
4. átjössz ide
5. kép beszúrása-->Ctrl+V (vagyis bemásolod az elõzetesen már kimásolt direkt linket)
6. Ennyi

A feltöltött kép 800*600-as felbontású és JPG formátumú !!!!!!!!!! Ellenkezõ esetben a kép törlésére kerül sor!

Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy hogyan kell fel rakni képet?Itt van hogy képfeltöltés és azzal nem lehet!Aki tud segítsen már.
<#mf1><#banplz><#lama> Ezek mííííííík? xD Interior képek? Olyan erotikus az alap interiorod hogy már ba**a a szemem xD Ha az elsõ napodon így elõzgetnél élõben, többet nem kéne hazamenned szerintem :S

luspaydavid
Köszi! <#wink>

The Truck Is My Life

zsolt015
valaki nem tudna nekem révészes logokat küldeni privibe?

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

kazai21
Szép szerelvény😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

luspaydavid
E.T.VETTÉ?? <#idiota>

The Truck Is My Life

94mike
<#wilting>ügyesvagyfiam..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Na végre leszednek <#vigyor>

The Truck Is My Life

luspaydavid
Istenem.... <#idiota><#eljen>

The Truck Is My Life

TopGun
Arrol nem beszelve, hogy ki a f**t erdekelnek a folyamatos elozgetesek, meg levego termelesek, egyebek!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Hi! valaki tudna nekem segiteni? mi a kulonbseg a ket kamion kozott a 18 kereken kivul? mert En mast nem vettem eszre:"scania 6x2 nl edition mit rul.scs", ebben
van a 18 kerek, a masik:"scania 6x2 nl edition ohne rul.scs", ebben meg kerek sincs, ugyhogy azt bele kell tenni, kulonben kidob a jatek.
es milyen addon ez:"pacejka.addon.by.luder.scs"?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

yokel
Gratulálok! Sikerült kapásból 14db png bekúrni egyszerre a topikba a "tegnapi nap után"! <#wilting> <#lama> <#taps>
Remélem megkapod a jutalmad érte! <#hehe>

zsolt015
hát egy révész euro transos potot meg egy volvot kéne

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

milyet?

zsolt015
valaki tudna csinálni nekem egy skint?

Kovács Erix
Tegnap éjszakai fuvarom de ma fejeztem be😊
Levegõ termelés

Indulás

Elõzgetések

Ez majdnem koccanás lett

Alvás

Úton

Megérkeztem

Megyek a TESCO-ba kaját venni xD

bela96
jo reggelt luspy te biztosan tudsz segiteni itt az msn cimem [email protected]

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

mandm
Mi a gond az egérrel?
Az irányításra gondolsz? Kormányom nincs, billrõl meg nekem nem megy, csak rángatom a ide-oda a gépet.
De egy Forcefeeback-es kormányt küldhetsz <#awink>. Elfogadom!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

luspaydavid
Majd csak délután szednek le addig pihi <#vigyor3>

The Truck Is My Life

luspaydavid
<#integet2>

The Truck Is My Life

reggelt<#wave>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

[/url][/img]

Gondoltam rakok pár képet. 😊 Ezek a gépek már csak konvertálásra várnak, ha valaki segítene, meghálálnám. 😊 Nem félreérteni, a gépeket nem én csináltam, a Volvot két kamionból raktam össze, a Dafon és a Scanian meg csak minimális változtatásokat hajtottam végre.

bela96
aki tud konvertálni az légyszi vegyen fel msn-re el kélne a segitség mert most tanulok konvertálni és nem tudok menteni aki tud segitsen msn cimem [email protected]

LezFiddler
Köszi mindenkinek!
Õ lenne az alap:

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

94mike
cuki.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bela96
szép

luspaydavid
<#eljen> Szépség!

The Truck Is My Life