Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Subaru Impreza & Hummer
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Elkezdtem újra a Zmodot babrálni😊
Legújabb projektem, egy DAF 105-ös.
Természetes ha kész lesz, szívesen kiadom, csak akkor írjatok.
Most körülbelül a 20%-a van kész.
Egy kép róla:
Természetesen várok tippeket, ötleteket, tanácsokat. És persze sok-sok kommentet😊
13 éve itt. Szép idő.
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Csak majd ha valami probléma lesz az etseddel akkor ne ide gyere segítségért...
Mi equipo favorito: Real Madrid
"taknyos kiszál"
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
Most már csak az Adminisztrátoroddal szeretnék beszélni.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Eddig itt tartok olyan 85%oks a skin:
Eredeti kamion:
Játékbeli:
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
interior_data: interior.renault.magnum.standard
Az eredeti interior_data sort cseréld ki erre.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Veress kolléga úgyis vágja a témát,majd õ belinkeli azt...(vagy nem :| )
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep