Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Lamberet by Hotracer !pmg is open!.
Elõre is köszönöm
tök jól játram elment a HDD-m és egy évnyi gyüjzögetés lett oda<#wilting>#wilting>
nem baj majd kezdjül elõröl <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
\"Kicsi vagyok székre állok, b*szátok meg így se látok\" :):)

#100161: Ez is szép! 😉
#100182: És még ez is. <#vigyor3>#vigyor3>
#100192: Ha nyitva van akkor miért is ne am jó lett! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
(Berlin-Prága-Párizs-Bordeux-Lyon-München)
Németes
Müncheni-lerakó
Jó éjt! <#sniffles>#sniffles>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gyûjtöttem vagy 20-30ezer eurot, de ebbõl sosem fogok új gépet venni. Ilyen szép scania, man, daf meg nincs is a játékban. Bemásoltam a scs fájlt a mod mappába, de semmi sem változik! Hogy a francba kell kiválasztani az új kamiont?!
(1.3-as magyar nyelvû a ETS)
Elõre is köszönöm.
#100112: szép Scania 😄
#100147: Szép lett. Grat érte
#100153: szép szerelvény grat. a belsõ sem rossz 😄
#100161: Jó képet grat 😄

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Veress temeg dugd fel magadnak kis csicska
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
#100176: Jah, láttam de nem jó linket adott hozzá. 😛
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Változott:
Az a felsõ kettes szuró, melyet én raktam össze, az alsó lépcsõ alatti csõ, a napellenzõ feletti csõ.
Továbbra is várok kommentet, ötletet.
13 éve itt. Szép idő.
Gyûjtöttem vagy 20-30ezer eurot, de ebbõl sosem fogok új gépet venni. Ilyen szép scania, man, daf meg nincs is a játékban. Bemásoltam a scs fájlt a modba, de semmi sem változik! Hogy a francba kell kiválasztani az új kamiont?!
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
A tiéd is szép! És a Takié is<#smile>#smile>
A legszebb Wabis szerelvények<#smile>#smile>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
1000 köszönet Veressnek az új pótért!
A kamionra még kerül ez az.<#hawaii>#hawaii>
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
#100163 Köszi!<#smile>#smile>

The Truck Is My Life
Tegnapi buli után már sikerült kijózanodni, csináltam képet a géprõl de menni nem volt még kedvem<#idiota>#idiota>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
#100156:Azért vannak még szép Dafos szerelvények (Blum, Kis Bigy Boy...stb.)De köszi!
#100155:Köszi! <#gonosz1>#gonosz1>
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Végre egy nagyon szép pótkocsi,gratula!<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>