Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mai fuvar😮dessza-Szentpétervár
Indulás
Kanyarodom
Tankolás
Kávé
Szép kis idõ
Tolatok a rámpára
Holnap innen megyek tovább
Lehet vissza megyek a régi kamionhoz jobban tetszett<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
GTS
msn: [email protected]
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
eltunningoltam egy dafot zmodban, elsõ munkám, csak sajnos az a frány hexeditoros rész kifogott rajtam
késõbb teszek fel képeket
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
elkezdtem a zmodban ügyeskedni, tudnátok nekem adni túzoltókészüléket és névtáblát?
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Akkor már én se maradok ki...<#gonosz1>#gonosz1>
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
The Truck Is My Life
Doggy,Martin:Köszi!
Veress kolléga nagyon faja kép!
Akkor már én is jövök egyel:
<#hawaii>#hawaii>
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azért köszi!
Abba tudnék alkotni, de az ETS-hez hülye vagyok. Az a hülye visszakonvertálási módszer.
13 éve itt. Szép idő.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Pedig mennyi modellel gazdagodtatok volna, illetve a Haulinos közösség😊
13 éve itt. Szép idő.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
The Truck Is My Life
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania