Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
к.ιηтнуα.
illetve ez a része annak elég krisz-krasz...én egy kicsit ezt is rendbehoztam 😛
egyébként én nem is a lory félébõl csináltam, hanem amibõl õ is csinálta az övét Super Space-ból alakítottam át...
nem vok nagyképû de nekem azért eléggé tetszik ez a DAF...sztem elég jól megcsináltam<#idiota>#idiota>
www.szobi.picturepush.com
A szerkesztés már más... az Zmodeler-rel történik, és jó ha van hozzá némi tapasztalat is... 😊
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
szervezzünk egy találkozót 😄<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Holnap indulás... a mappért köszönet Szobinak!<#worship>#worship>

Jah, meg a légkábeleket, az a kis lámpát, meg a kannát is én raktam rá... 😊 Bocsi a sok hozzászólásért, tudom, hogy ez nem chat, ha épp sokalljátok, akkor lehet törölni õket, báris amelyiket akarjátok.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Szép estét az uraknak!!!
Íme, lenne egy kis kérésem, lenne itt ez a gép. Valaki volna szives nekem annyit segíteni, hogy bekonvertálja, mivel nekem nem megy sajnos. Fontos lenne, mivel szeretném publikussá tenni. Ha valaki segítene, írjon pm-et. Elõre is örök hála a segítõkész emberkéknek. 😊
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Napközbe egy pihi:
Hátuljára nincs valami matricátok?
És este végre vége a napnak:

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Ne értsed félre nem akarok köcsög lenni de hát ez elég hülye kérdés volt ...
De az én meglátásom szerint lehetne kicsit sötétebb a színe.<#eljen>#eljen>
/█\\ Π WWW.V8POWER.NL cb:Norbi
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
★ G E R Y ★
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
★ G E R Y ★
к.ιηтнуα.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
#101665 Szép és fasza a logód 😄😄
De am télleg fasza Jani!<#eljen>#eljen>
Czuki: adja neki az ívet rendesen,grat hozzá<#taps>#taps><#taps>#taps>
к.ιηтнуα.
Igaz ha jol tudom a Szemereynek nincsen Mercie csak az a Lidls Merci.Ha van és azt is ugy megcsinálod akkor nagyon jó és szép szerelvény!!
és egy bónuszkép a belsõrõl😄

к.ιηтнуα.