Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintem mehet 1 topik ban a kis Caucescu-nak :D
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Subaru Impreza & Hummer
mennyé oszt hamisítsd meg másnak a skinjeit...
na pápuszi ;D
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Subaru Impreza & Hummer
Valaki nem tud megoldást arra , hogy a BDF mellé belehessen
rakni mappot,modot ugy , hogy ne tünjön el az áruja(20 FT Contener,Sammelgut na ezek)?
Elörre is köszönöm.
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Az EU-MAP_OF_HNR-II -hõz kellene a jelszó. Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi.
Tul élénkek a szinek vedd sötétebre
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szerintetek így jobb?:
Légyszi ha valamit nem jónak találtok jelezzétek.
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Am Windows Movie Maker!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De RS javíts ha nem így gondoltad:D
13 éve itt. Szép idő.
De nem OFF-olok tovább.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nem vagyok hülye, tudom hogy Bahama.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Pont ez nem másmilyen mert másfélét találtam én is!
Úhhh 94gabii inkább menj FPS elni...
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Bocsi de lekellet õket álitani hogy 2 szer egymás után irtam
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR