Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Esetleg valaki Magyar map ügyben tud valamit írni?
Antivirus - To protect and to serve
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Persze az ETS-hez valóra és nem a Topográfia kiadótól. <#vigyor3>#vigyor3>
Antivirus - To protect and to serve
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
tudom sokadik kérésem, de már 3napom ment rá, hogy találjak egy oldalt ahol magyar map-ot lehet leszedni, de sehol sem találok, ha valaki tud segítsen légyszi!
segítség!!!! mit csináljak, hogy visszakapja a régi színét? (zmodban szedtem le róla egy két cuccot és ez lett) mit rontottam el? válaszokat elõre is köszönöm
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Kis up a póton hûtõsbõl-dobozos lett.
Ház elõtt lekaptam a gépet.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
GTS
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Taki kiváló gép!Jönnél msn-re?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Magányos pihenõ Németországban.<#gonosz1>#gonosz1>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Gyönyörû gépek barátaim! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szép!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kicsit gurultam Tesco😄
1: 45 Perc
2: On dö ród
3: Akasztás után
4: Rakodás
5: Tankolás és nap vége.
6: Majd levittem a fuvar fel vettem az újat és leálltam a há elé.
Bocs a sok képért😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Nem tudja valamelyik ötök, hogy a Samro Alusam v3 pót melyik verzióhoz van ?
1 kép róla:

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#104237: <#wow1>#wow1>Ez igen! A legszebb!<#eljen>#eljen>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com