140239
Euro Truck Simulator
  • bazso95
    Hali!
    Szép gépek
    Kész lettem a megás gépemmel:

• gtagamer
    Sziasztok!
    Nekem nem lehet kormánnyal játszani mert ha beakarom állítani hogy kormánnyal menjen nem észleli a kormányt csak a pedálokat és így csak a pedált tudom használni ilyenkor mit csináljak?
  • imihaver
    Tetszetős!
    Amúgy köszi ;)
  • Gerypapa 95
    béta változathoz képest , elég korrekt szerelvény :) Tetszik .
  • bullseye9
    Szép napot.

LezFiddler, Gerypapa, Imi: szép szerelvények.

Volvo low deck (erősen béta változat) próba:

• tomi151996
    küldtem privátot majd olvasd el
  • LezFiddler
    Documents and settings/..../Dokumentumok/Euro truck simulator
  • tomi151996
    milyen mappában van a eurotrucks.log fájl?
  • LezFiddler
    Ahha.
    Akkor ne azt írd, hogy nincs benne semmi mod.
    Nézd meg a eurotrucks.log fájlt, hogy milyen problémát ír!
  • tomi151996
    a mod mappába be lehet rakni csak nincs benne a játékba de pedig a mód mappában benne van
  • LezFiddler
    Na várjunk!
    Csak annyit csináltál, hogy skin-eztél egy autót, azt visszatetted és minden mod eltűnt a mod mappából??
    Itt valami marha nagy árulás van!
  • tomi151996
    mielőtt át skineztem egy kamiont addig benne volt és a skinezésem után vissza raktam és az óta nincs benne semmi mód
  • LezFiddler
    Köszi, a Ti járgányaitok is jól néznek ki!

#137527: milyen mod-ot tettél be? Biztos, hogy passzol a játékod verziójával?
  • tomi151996
    helló tudnátok abban segíteni hogy berakom a módot a mods mappába belépek a játékba és nincs benne mi lehet a gond
  • kis kindertojás
    megint kitettél magadért!!! GRATULA
    imihaver szép gép!
  • Gerypapa 95

Imihaver , LezFiddler : joker kis szerelvények ;)
  • Fecooo18
    spoiler
    ets
    gts
    /spoiler
  • imihaver
    [center]Szép napot!

Pár kép egy régebbi szerelvényemről:

További képek munkáimról az albumban
  • imihaver
    Gyönyörű szerzemény!
  • LezFiddler
    Jó estét kívánok!
    Egy kis retro.
  • Gerypapa 95
    Életkép egy határ előtti kúton :)

• rapi9
    Magát az scs fájlt kell WinRAR-ban megnyitni.Pl.Scania R440.scs(megnyitod WinRar-ban)ott lesz egy vechile mappa(megnyitod) utána lesz egy olyan hogy truck meg whel mappa.Megnyitod a truckot ott lesz még két mappa.Megint a truckot(de ez lehet scania, mb, actros, meg ilyenek). Abba van egy csomó fájl és onnan kell kimásolni a dds kiterjesztésűeket és azokat kell importálni.
  • keke1221
    Hello ! Céget kerresek szívesen mennék soförnek ,ahol van hely az írjon privátot ! Üdv:)
  • tomi151996
    helló tudnátok ebben segíteni hogy ez mért van a laptopon szerkesztettem és ez lett belőle
  • thomson002
    Talán regisztrálni kellene ? :/
  • tomi151996
    helló valaki tudna segíteni hogy ezt hogy lehet letölteni
    http://www.kamyoncuyuz.biz/konu-RENAULT-MAGNUM-VEGA-link-yenilendi.html
  • Madix
    Köszöntem, akkor majd átrágom azokat. :) Jelenleg felpatcheltem 1.3-ra, majd mélyebben is nekiesek reggel.. :)
  • thomson002
    Szia !

A bannerban (fent) találsz pár oldalt, ahol tudsz térképet, kamionokat és egyébb kiegészítőket letölteni a játékhoz. [Sok kamion, térkép 1 bizonyos patch-re vannak készítve, így nem biztos, h minden tökéletesen passzol. Kamionoknál kiküszöbölhető a def átírásával (GTS topicban találsz róla segítséget).]
  • Madix
    JAh és még egy.. Bocsánat a kettőért.. Zmod előtt gondoltam kisebb fába vágom a fejszém, és egy laza színezéssel próbálkozok. FAQ-ba követtem az utasítást, egészen addíg míg a fájlokat nem kell megkeresni... Na és itt a bökkenő hogy én a Kamionok fájlait nem találom, ergo nem tudom beimportálni a progiba..

Néztem játékmappába de shol...néztem dokumentumokba, hátha oda rakta őket (Ahogy némely játék odapakol 1-2 cuccot) De ott sem.. Ebben is szeretném segítségeteket kérni.. Köszönöm.
  • Madix
    ÜDvözlet!

Látva titeket, kedvet kaptam egy kis játékhoz.. :P Nem idegen a stílus (18WoS, King of the road,GTS) játszottam már,de ez most nem lényeg. :)

A kérdés az lenne hogy milyen patchet/modot használtok, mert látom a képeken hogy nem "elferdített" kamionok vannak.. (értem ezalatt pl az IVEDO-t) Sokatoknál látom hogy valós kamionokkal játszotok, és Szenon lámpával nyomultok..:P

Összeségében azt szeretném tudni hogy a szűz ETS-em mivel tápoljam fel? :)) Válaszokat előre is köszönöm, és további szép napot!

U.I.: Remek képek, csodás gépállatok! :)
  • pokmike997
  • devid13
    Jo estet valaki kuldene linket egy bdf daf hoz es interoral koszonom
  • Tinka123
    Először is az nem ez a játék, a másik hogy a handling break és ezek vannak túl nagyra véve...
  • attila49
    Sziasztok!! Mivel itt nagyobb élet van mint egy másik fórumon ezért remélem nem baj ha ide írom a kérdésem... Fel telepítettem egy 18 Wos játékot és a játék nagyon gyors, nem igazán tudom megfogalmazni hogy mi is pontosan a probléma de a lényeg a lényeg hogy amikor el indulnék a kamionnal akkor egy kis gázt adok és máris nagyon gyorsan megy a kamion... a kormányzás is hasonló és így nem igazán tudok mit tenni vele... tudnátok esetleg segíteni valamit??
  • Máté97
    Sziasztok!

Valaki belinkelné a Gis80s féle Schmitz Ski billencs pótot?
  • bullseye9
    Szép napot.

Imi: jó képek.

• LiTTLee
    Sziasztok!
    Sofőrt keresünk az alábbi gépre
    Mercedes Actros MP3 1844

Jelentkezni privát üzenetben lehet,ott leírom a feltételeket.
    A jövő hét folyamán nem leszek gépközelbe,de amint tudok válaszolok az üzenetekre.
  • imihaver
    [center]Szép estét!

Új flottatag a Skaw Trans-nál :)

• matyi9546
    bazso95:
    (Élőbe szoktam látni ezt a daf-ot)
  • kareszboy99
    Hali már rég voltam fent de most hozok egy pár képet:)
    kombányhoz menet:)

rakodás este:)

bocsi a két képért régvoltam:)