Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Norbika 28 gepe

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Elõfordult már valakinél, hogy egyáltalán nem mûködik a billentyüzet a játékban? Se az ETS-ben se a GTS-ben. Pedig régebben mind a kettõben mûködött. Már újratelepítettem a gamét, de semmi. Tud valaki tippet, mi lehet a gond? Elõre is köszi!
uj céget csináltam
scania 580 v8
mercédes mp1
szép gépek estére hozák még az uj gépeket
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Rakodas
Uton
Tankolas
Befele a parkoloba es utan pislantok egyet meg eszek es szundi
Mar a varosba keresem a ceget
Pakolnak lefele kozbe vacsizok utana keresek parkolo hejet es alszok holnap meg megyek tovab
Mara enyi velemenyt
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
<#puszis>#puszis>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Az egér mozgatásával pedig irányítod, hogy mélyre vagy magasra menjen.
Ezután pedig addig nyomod amíg látod, hogy bent vagy a parkolóba ahova be szeretnél jutni és itt kell majd megnyomd az F9-et ahhoz, hogy a kamion bekerüljön oda. Remélem érthetõen írtam, ha nem javítsatok ki!
U.i próbálgassad, össze kell jönnie! <#wink>#wink>

Remélem fog mûködni.
Köszi srácok!
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Nem jött be.
A szerkezet különben tetszik.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

<#vigyor5>#vigyor5>